Moje největší chyba v životě

jozefhladik
31. říj 2018

Zdravim vas damy na tomto spis zenskem webu. Chtel bych se podelit o svuj pribeh. V prvaku na stredni skole jsem potkal jedno devce, hned jsem vedel, ze to je proste ONA. Chvili jsem spolu chodili, ale pozdeji se nase zivoty rozesly. Ja jsem nastoupil na vysokou a ona do prace. Zustali jsem nejlepsi pratele. Vzdy jsme ale oba vedeli, ze patrime k sobe. Chtel jsem se k ni vratit, ale ona nemela zajem. Asi za dva roky mi rekla, ze by se mnou chtela byt, ze uz dozrala a vi co chce. Porad jsem o ni mel zajem, ale byl jsem v te dobe s jinou, takze jsem ji odmitl. Ozenil jsem se a mel dve dcerky, dvojcata. S tou divkou jsem se vidal pravidelne, jako kamarad. Smali jsme se spolu a bylo nam dobre. Kdyz byly dceram tri roky, znovu mi rekla, ze ma o me stale zajem. Ja ho mel taky, ale co moje male dcery? Odmitl jsem, zustal jsem ve vztahu s mou zenou. Nakonec jsem si uvedomil, ze jsem udelal obrovskou chybu, ze nejsem stastny a celkove jsem citil, ze takhle to nema byt. Pozadal jsem o rozvod, kdyz dceram bylo sedm. Zavolal jsem te divce a vysvetlil, ze jsem byl vul a srab a ted uz vim co chci, byt s ni. Na to mi rekla, ze ceka se svym novym pritelem dite a ze je spokojena. Pry cekala dlouho a kdyz videla, ze starne sama, nasla si jineho. Zustal jsem sam, je mi 55 let, dcery jsou dospele, jeji syn a dcera take. Je vdana, stastna a ja jsem ten nejvetsi idiot na svete. Damy, nedelejte stejnou chybu jako ja. Pokud nekoho mate radi, reknete mu to.

klea81
31. říj 2018

Škoda, že to nevyšlo. Někdy nás zaváhání prostě stojí šanci na změnu. Vaše ex už o vás taky nestojí? Nikdy není pozdě na novou lásku, třeba ještě někde nějaká ženská čeká právě na Vás.

vendelinka08
1. lis 2018

No..pekne...ale vy prece nevite..jestli byste spolu zustali a klapalo vam to....to je pouze vase domenka. Neni to zkusenost..nezili jste spolu...a ted se ohlizet a rikat si..ze byste s ni byl stastny...no nevim nevim...kdyby jste spolu totiz meli opravdu byt..tak spolu jste.

michaela_2
1. lis 2018

@vendelinka08 100% souhlasím 🙂 mladá láska ze střední - kdo nemá ty idealistické vzpomínky na toho/tu, se kterým ještě nemusel řešit žádné opravdové životní problémy a překážky a jednalo se jen o tu sladkou první zamilovanost.....🙂)

@jozefhladik nejste vůl, naopak - jste chlap, který kvůli poblouznění neodešel od rodiny s malými dětmi, naopak byste na sebe měl být pyšný 🙂 Je škoda, že Vám to nakonec se ženou stejně nevyšlo - ale nikde není psáno, že s tou původní by to dopadlo.
Prvák na střední....🙂) nikomu není 16 věčně a lidé se mění....nemůžete vědět, jaké by to bylo.
Dcery na Vás mohou být hrdé a přeji Vám, abyste brzy potkal někoho - kdo třeba nebude po všech stránkách a ve všech ohledech ideální 🙂 ale bude Vám s ní hezky.

verunka045
1. lis 2018

Takhle to nesmíte vůbec brát. Je fajn, že jste myslel na děti a i při snaze a nimi zůstat dál, šel jste za svým srdcem. V 55. určitě život nekončí a Vy můžete pořád najít tu, která na Vás někde čeká 🙂 Neztrácejte naději.

rozmarynacitronova
1. lis 2018

@jozefhladik Udělala jsem v životě podobnou chybu, v podstatě na truc jsem si vzala jiného a 20 let si to vyčítala......... Až děti odrostly a já jsem se konečně rozhodla to řešit, za svým dosavadním životem jsem udělala tlustou čáru a mohla jít za hlasem svého srdce, tak zasáhl osud a ........ prostě už není za kým jít, nejlepší chlap mého života zemřel při dopravní nehodě 😢 Říká se, že nikdy není pozdě .... ale není to pravda, někdy už pozdě je ☹

sudylichozrout
1. lis 2018

@rozmarynacitronova to je drsny... Bych se zblaznila.

ivular
1. lis 2018

Trochu mi to připomíná jednoho muže v mém životě. Vždy když já jsem byla sama, on byl zadaný a naopak.. Je to zvláštní náhoda.

vercik83
5. lis 2018

@ivular my to takhle měli s manželem...až po 10ti letech jsme spolu začali opravdově chodit ..