Moji rodinu ohrožuje psychopat

leeenilka
25. srp 2016

Ahoj maminky.
Moje sestřenice (říkejme ji třeba Alice) to v životě nikdy neměla jednoduchý, ale to, čím si prochází teď a do čeho nás nechtěně vtáhla taky je teda fakt síla.
Alice nikdy neměla štěstí na mužský. Byla dlouho sama, protože chlapi, které měla byli buď příživníci a nemakačenk a nebo záletníci. Nikdo nechce být ale sám, a tak ji její kamarádka dohodila jednoho svého známého. Na první pohled to byl docela pohledný mladý muž. Sice byl trochu narcis a občas měl docela podivný názory, ale jinak dobrý. Měl byt, auto i práci. My všichni jsme ho úplně v pohodě přijali a i když jsme si o něm občas mysleli své, nikomu nevadil. Asi za rok přišla Alice s úžasnou novinkou. Byla těhotná. Za devět měsíců se narodila malá Magdalenka a život tak nějak běžel dál. To se bohužel změnilo.
Alice pracovala na místní poště jako doručovatelka jednoho dne si pro ní přijela policie. Přímo v práci jí sebraly a odvezli k výslechu, který trval asi tři hodiny. Tam se dozvěděla, že její drahá polovička chtěla tu poštu přepadnout a vykrást. Jí podezřívali jako komplice. Všechno se to potom docela vleklo. Nakonec si pan M (přítel sestřenky) šel na čtyři roky sednout. A tady to začlo.
Nejdříve po ní chtěl aby mu neustále do věznice posílala balíky. Jídlo, hadry, cigára. Cca tak za 1000kč. A to každý týden. Když odmítla, začal ji v dopisech vyhrožovat. A to fakt hnusně. Dopisy a vyhrožování chvilku trvalo ale nakonec za to dostal ještě rok navíc a nebyl puštěný na podmínku. V té době jsme se také dozvěděli, že tento člověk byl už desetkrát trestaný!!! Když skončilo vyhrožování, začal ji, mě, její rodiče a moji mámu tahat po soudech. Nejdřív nás zažaloval s tím, že všichni malou týráme. Projel to. Potom nás hnal k soudu s tím, že mu Alice ukradla nějaké jeho věci. To taky projel, protože on ji ty věci dobrovolně dal. Další soud byl kvůli tomu, že malou údajně proti němu schválně poštváváme a nechceme ji za ním do věznice pouštět (to taky není pravda. Ona za ním sama nechce). V dopisech nám všem nadává jak jsme se na něj vykašlali, jak jsme ho zradili, jaký je to chudáčk a jací jsme my satani. Vidí jen sebe. Na malou neplatí, v base nemaká, všem vyhrožuje a soudí se. Vymýšlí si nepravdivé bludy, miluje jen sebe a považuje se za mučedníka. Poslední kapka byla, když malé Magdalence poslal její roztříhanou fotku a napsal u toho: Tak co ty princezno? 19. Tady máš další navštěvu, takže tě laskavě čekám. Magdě je 8 let.
Popravdě se bojím dne kdy bude propuštěn. To je jen zlomek toho, čeho je on schopen. Na popsání všech těch ostatních šíleností by bylo na knihu. A jen pro představu z jaké rodiny pochází: Máma chlastala, táta není znám. Má čtyři bratry: 1. Alkoholik, feťák a bezdomovec, 2. Sedi na Mírově, 3. Hnije ve Valdicích, 4. Spáchal sebevraždu a 5. Je normální co maká a má rodinu.
Nevíte, co by se dalo dělat? Krom zákazu styku a přiblížení na x metrů o které usilujem.
PS: a jestli se divíte, jak může vyhrožovat z vězení, když dopisy procháží cenzurou, tak věřte, že to lze krásně. Bachaři se totiž za ěřují jen a pouze na text, kde by se psalo o útěku apod. Ostatni je jim šumák. Tedy alespoň u nás v Příbrami

leeenilka
autor
25. srp 2016

A omlouvám se za překlep v nadpisu ;)

demetritis
25. srp 2016

1 . MA TY DOPISI 2. MUZETE SOUDNE POZADAT O ZAKAZ STYKU. Vic do sz ci po tel mam neco podobneho za ex

horsiee
25. srp 2016

@leeenilka tak to je katastrofa. Je hrozný jak jeden magor dokáže takhle ničit celou rodinu a nikdo s tím nic nedělá. To aby ste se báli jít i na nákup. Hlavně pozor až ho pustí a všechny dopisy a tak si schovávejte, ale to určitě děláte. Radu bohužel nemám, jen držím pěsti

leeenilka
autor
25. srp 2016

Dopisy si i kopírujem. S těma prvníma dopisama (to první vyhrožování) to bylo docela krutý. Sestřenka s nima byla na policii nejmíň tisickrát a až po víc jak roce s tim začali něco dělat!!!! Plus obvinili úplně jiného vězně 😖

leeenilka
autor
25. srp 2016

@demetritis o zákaz styku žádat určitě chceme. Lze udělat i něco víc. Lze udělat, aby na malou neměl žádný nárok apod? I když je to otec

demetritis
25. srp 2016

Pisnu ti jmeno znameho pravnika kdysi mel prave poradnu urco jde ja otce nepsala do rodnych listu , ale on ji i vas psychycky vidira muze dosta o 2roky vic pokud se dohodnes s ti mim pravnikem ta ho asi hodne dlouho neuvidi krome spoluveznu nikdo

konik_mischel
25. srp 2016

ahoj, určitě bych požádala o zbavení rodičovské odpovědnosti vůči té malé, aby na ni neměl právo, podložila bych to těmi dopisy, fotkami atd... stejně tak potřeba požádat o zákaz styku a v první řadě už neotvírejte od něj žádné dopisy a nečtěte je... jen vás to všechny stresuje a ničemu to nepomáhá. Do toho zákazu styku bych dala i jakoukoli komunikaci s vámi - telefonická, emailová, dopisy atd... aby kdykoli vás bude chtít zkontaktovat to bylo porušení rozsudku. Obraťte se na nejbližší OSPOD- sociálně právní ochrana dětí a poraďte se, jestli jde dělat ještě něco. Jo a určitě je dobré jako podklad mít vyšetření u psychologa té malé - aby bylo prokazatelné, že jí kontakt s ním škodí.

tulikiss
25. srp 2016

urcite si najmout pravnika a pozadat o zbaveni rodicovskych prav.. bude se resit jestli je to v zajmu male, no vzhledem k tomu ze vyhrozuje uz i ji tak by to melo urcite jit.

leeenilka
autor
25. srp 2016

Díky všem za rady. U psychologa malá byla. Alice chodí k psychologovi také. Jinak by to asi neustála. Teď je zrovna nějak dlouho klid. Asi sepisuje další žalobičku. Sestřenka je v nějaké organizaci pro týrané ženy, kde ji právnika hradi ta společnist. Ona sama by na to neměla peníze. Takže pravnickou pomlc ona má. Zvažuji, že bych měla udělat totéž. Jako najmout si právníka. Nebo si udělat zbroják.
Třeba na druhou stranu opravdu dělá jen bububu a ve finále, by nám nic neudělal. Bohužel do té jeho vypatlané hlavy mu nikdo nevidí

leeenilka
autor
25. srp 2016

Já si vždycky říkala, jak s nim může být šťastná. A pak z ní vylezlo, že se s ním chtěla rozejít už kolikrát, ale když mu to řekla, začal na ni prý strašně řvát a kolikrát ji i ,,blbě chytnul" takže se s nim prpstě bála rozejít. Když měl nastoupit do basy, přemlouval ji, ať mu propašuje do basy v tamponech prášky apod. Chtěl po ni neustále peníze a když ne, tak ji vyhladí apod. Jako fakt síla. Co je tohle za člověka

tulikiss
25. srp 2016

@leeenilka porad lepsi to resit a bat se zbytecne nez to podcenit a pak litovat ze to clovek nebral vazne. snad si ale po propusteni najde jinou obet a vam da pokoj..

demetritis
25. srp 2016

@leeenilka posilam jmeno pravnika kdybys nenaala posku kontalt na sekreariat bud to vezme on nebo jeho dcera a minimalne ti poradi zna dost poldu unas to urychlil a z vyhrozovani a napadeni mu hozilo 5az 7 let na tvrdo u nas to bylo name sel s plinovkou a v aute mel jeste 9mm bouchacku takze krasa ja 7mes .

jani76
25. srp 2016

koník Mischel to píše přesně - OSPOD vám pomůže, není to tak těžké, zbavit se takovýho hajzla, jen tomu nesmí člověk psych. podlehnout, ale musí vzít rozum do hrsti.

kaja2016
27. srp 2016

A ja byt sestrenici, tak se pak s malou odstehuju neznamo kam, treba i do zahranici. To je fakt hrozny a smutny☹