Muž má s největší pravděpodobností hraniční impulzivní poruchu na hranici s psychopatií.
Ahojte, moj muz ma s najväčšou pravdepodobnosťou poruchu osobnosti / hranicnu - impulzivny typ no tiez mixnute s niecim ako psychopatia. Je ho velmi tazke diagnostikovat, pretoze to navonok skryva a klame aj doktorom. Ked chcem ist s nim, som ta najhorsia, urazky denne, stres, chaos, odmietanie rozpravat sa ked treba, kazdy den je zlej nalady od rana, vyvolava konflikty, klame, nebavi sa, kazdy den je o nom, ze mam strach co zase. Vykazuje vsetky kriteria hranicnej impulzivnej poruchy. Liecil sa na adhd. Nerozumiem ako
Aha, takze rodina nic. A kde ted zijete? Tohle vsechno bych zarizovala pres urady,mas tu moznost?
A vis,jake mas tam moznosti,kdyz by ses chtela vratit do CR? Ja tam jejich politiku moc neznam, ale jsou znamy s problemami ohledne deti,kdyz matka je cizinka.On je manzel ze Skandinavie?
A u vas nejsou nejake azyly pro matky s detmi,ze bych tam sla a pote nastup do prace a pak bych si nasla sve bydleni.Je takova moznost tam u vas? Treba jeste nekdo poradi.Nevim,jak je to u vas doma k nevydrzeni,jak se chova k detem, v nejhorsim pripade pockat nez nastoupis do prace a pak pryc!

@sumitra
ohen na strese z prdu...tos vystihla naprosto presne