Nechce uspěchat sex. Váží si mě, nebo ho nepřitahuji?
Ahoj holky, jsem trochu zmatená 🙈 asi měsíc se vídám s mužem. Denně si píšeme , voláme videohovory a několikrát do týdne se scházíme a podnikáme různé veci. Shodli jsme se na tom, že je nám spolu moc dobře, opravdu si rozumime a už u mě dvakrat přespal. Sex však nebyl. Řekl mi, že to nechce uspěchat, že na to si mě moc váží, že na vše je čas... Tulime se spolu, mazlime se, každou chvíli dostanu pusu. A já už dost šílím, protože jsem sex neměla dlouho a dost mě přitahuje 🙈 jen si říkám, jestli přitahuji i já jeho 🙈
@lucka662006 mně to právě přijde divné 🙈 sice mi připadá, že mě chce, ale potom toto... Přitom my se bavíme narovinu o všem... Právě jsme se vlastně sblížili, že jsme spolu začali hodiny a hodiny mluvit úplně o všem a překvapilo nás, kolik máme společného a začali spolu trávit čas i různými aktivitami... A oba jsme měli poměrně hodně sexuálních partnerů. A je pravda, že jsme se před časem shodli, že už nechceme s někým jen tak souložit, že chceme něco víc... Jen se to vše nějak vymklo kontrole 😆🙈🙈
@anonym_autor třeba to bude dobré, možná jen můj pocit.
Ja mela s přítelem podobné ale nepřespávali jsme u sebe,vzdycky ale kdyz jsme se zacli mazlit cítila jsem jak mu stoji….To me utvrdilo v tom,ze je vse jak ma byt akorat ze proste se sexem chvíli počkáme…..Vyspali jsme se spolu asi po 4 návštěvě u nej.A byla jsem to já nakonec kdo mu proste stáhl trenky 🤣kdybych to mohla vrátit ale nechala bych to na něm asi by to bylo hezčí 🙂
@anonym_autor tak dnes ráno už přišel ten čas 😊 byla jsem při mazlení trochu drzejší, až to nevydržel 😁 a byla to paráda 😊
@anonym_autor tak dnes ráno už přišel ten čas 😊 byla jsem při mazlení trochu drzejší, až to nevydržel 😁 a byla to paráda 😊
@anonym_autor Hura!Ja si strasne tyhle "poprve" uzivala.Kdyz mi nedal pusu na konci prvni schuzky,ale videla jsem,ze se k tomu odhodlaval.Kdyz mi fakt tu prvni pusu dal,ale tak malickou,ze jsem se musela vratit pro vetsi.Ze jsme spolu byly dve noci a nic po me nechtel a nikam netlacil.Ani ja ne.Kdyz uz teda na to doslo a vystrelilo me to do sedmeho nebe (uz tim,ze to netrvalo 5minut 😁).
Tak at Vam to klape
@anonym_autor Hura!Ja si strasne tyhle "poprve" uzivala.Kdyz mi nedal pusu na konci prvni schuzky,ale videla jsem,ze se k tomu odhodlaval.Kdyz mi fakt tu prvni pusu dal,ale tak malickou,ze jsem se musela vratit pro vetsi.Ze jsme spolu byly dve noci a nic po me nechtel a nikam netlacil.Ani ja ne.Kdyz uz teda na to doslo a vystrelilo me to do sedmeho nebe (uz tim,ze to netrvalo 5minut 😁).
Tak at Vam to klape
@hadruska moc děkuji ☺️ já si to užívám 😁 jak byl na začátku zdrženlivý, tak teď právě naopak 😜

uživej si svádění, to erotické dusno... A neřeš kraviny 🙂