Nechuť k sexu. Pomohl by sexuolog nebo manželská poradna?

22. bře 2021

Dobrý den je mi 30 memu manželi 36 jsme spolu skoro 8 let máme malé dítě ale v roce 2019 manžel trochu blbnul s jinou zenou ale žádná pusa sex nebo něco jen si psali a když si na to vzpomenu tak prostě se mi hnusi sex s ním.nemam věčně náladu jsem pořád unavena.manzel mě poslední dobou smrdí i když se navoni.proste mám nechuť.jsme teď s manželem oba doma mě teď čeká za 3 týdny operace tak nechodim do práce a manžel nemůže hranice jsou zavřené.tak je od listopadu doma a ke už z toho hrabe.me skoncila v prosinci materska a od te doby nemůžu sehnat žádnou práci.uz nevím jak to jinak řešit nechci od něj ani pusu ani obejmout.nerikam mu ani že ho miluji.jsme spolu asi jen kvůli dítěti a to je asi špatně myslíte že nějaký sexuolog by nám pomohl nebo do manželské poradny?ja už nevim co dělat.chci sním být ale na druhou stranu ne. Neukamuj te mě díky.

mandala
22. bře 2021

Spíš než sexuologa bych doporučila psychologa. Když neni psychika v pořádku, tak se pak hroutí všechno. Zažila jsem si podobné, měla jsem pocit, že už manžela nemám ráda, sex se mi hnusil. Ale bylo to všechno v hlavě, jak jsem se dala do pořádku, všechno se vrátilo do normálu...

lilianapul30
22. bře 2021

Měla jsem to s přítelem do nedávná úplně jako ty. Máme spolu 2 děti a sme spolu 5 let. Úplně se mi zhnusil, nechtěla jsem sex, bála jsem se že už ho nemiluju a pořád jsem se to snažila vytlačiť z hlavy. Bylo mi líto že po pěti letech už to bude jen ze zvyku a že už se ne milujeme. Bylo na to moc brzo. Tohle nám trvalo 3 roky dokud sme si oba nesedeli a ne promluvili si o tom. Řekla jsem mu že nechci aby sme spolu byly jen skrz děti a on souhlasil. Před měsícem nám ta 'Krize' zkončila a teď sme jako 15 ti lety pubertaci co jsou do sebe úplně zabouchli 😄 je to tim že ste spolu 24/7 a chtělo by to komunikovat a musíš si uvědomit jestli to chceš opravdu ve vašem vztahu napravit. Přikládám citát který mi přítel včera poslal Láska je jako oheň 🔥 - pokud se do něj nepřikládá, vyhasne!

marketanova
23. bře 2021

No, máme to teď taky doma, nevím si moc rady. Vždy stačilo prádlo nebo tak, ale teď už nefunguje vůbec nic. Chceme děti a tak to teda vůbec nepůjde. Nevím moc co teď dělat, poraďte co si třeba koupit nebo tak..něco co by ho dokázalo vzrušovat..

herbinaaa
27. bře 2021

zkus psychologa, nebo jeslti si na to troufneš, tak zkus i nějaké afrodiziaka na přírodní bázi, třeba španělské mušky

autor
27. bře 2021

@marketanova ty manžela nepritahujes?to je docela blbe ale my třeba stačí když zlobim manzelovi bradavky a muž je nadrzeny nebo koukam z okna a přijde mě objemout a začínám ho zlobit zadeckem a on se mu postaví tak to ho vzrusuje.pradlo mám také ale to nepozivam jen kalhotky s prustrihem ty jsou super nechci se moc předvádět jsem tlustá 😀

herbinaaa
30. bře 2021

vidim,že tohle zabere na každého muže. Stačí se mu zakvedlat zadečkem v rozkroku a hned mají stožár 🙂