Nedokáže si vybrat mezi mnou a svou přítelkyní
Jsem rok a půl milenka, resp, spíš byla.Klidně mě suďtě, já sama vím, že si za to můžu především já.
Ze začátku mi nic nesliboval, šlo jen o sex a oběma to vyhovovalo..S letníma prázdninama to měla skončil, byť nestalo se.Dostaly se do toho city a bylo to v háji..
Byl nám spolu krásně,o to žádná..První problémy začaly v lednu letošního roku, tj po půl roce vztahu. Jeho přítelkyně se o nás dozvěděla a bylo zle.Chodily mi sprosté urážlivé zprávy, bylo to terno.Samozdřejmě, byla jsem ta nejhorší. Napsal mi, že si uvědomil, že ji miluje a že už se neuvidíme.Bolelo to,ale pochopila jsem. Jenže se mi asi za týden ozval a zase jsme se začali vídat..Když to prasklo po druhé, bylo to snad ještě horší..Chtěla ho vyhodit, což neudělala..Psala mi z jeho mobilu sms a vydávala se za něj.. Pravdu mi napsala až po hodině dopisování..Jaký byl šok, když jsem zjistila,že on o všem celou tu dobu ví,dokonce se tomu směje..Byla jsem na dně, cítila se podvedená..Trvalo to asi 3 týdny, a my byly zase v kontaktu..Od té doby to bylo relativně v pohodě..Přítelkyně mu od té doby dávala najevo, že už o něj nestojí a ať si jde..Vydržela to až do teď, tj 8 měsíců..Je to pár dní zpět, co jí oznámil, že odchází..Mě řekl že o mě vážně stojí a že semnou chce být, že si mě vybral. (Jak jsem byla naivní 😀 ) A ona, při brouzdání po netu narazila na můj inzerát na byt.. Došlo jí, že to spolu chceme zkusit , a najednou se začala snažit..Prostě, nechce být ta, co to prohrála..On mi řekl, že si zatím ani jednu nevybral, ale je jasné, že si ZASE vybral ji.To jsem čekala, jen nechápu, jakej to všechno má smysl..
Podotýkám, že ona je žárlivka a to velká.Takže nevěru nezkousne, jen to hraje.Navrhla jsem mu, že pokud o nás nechce přijít, bude jí náš vztah muset přiznat..Ale prý to nezkousne..Aha?! Takže jakákoliv moje snaha o rozumné řešení je v podstatě blbost..Jsem s toho v háji, nervy na dranc a nevím jak dál..Věčně má miliony výmluv proč to nejde..Přitom mě prý má rád, přijít o mě nechce..Ale situaci řešit taky nechce..Vím že to sním musím skončit, ale zajímá mě, máte někdo takovou zkušenost? Budu ráda když mi to napíšete 🙂
Omlouvám se za hrubky..
Co se stalo, nejde odestát.
Tak odejdi středem a vykašli se na to. 😉
O to se právě snažím ;)
A pak se sem mrknu, a vidím tu její komentář a další vlnu urážek .. Přitom pár dní předtím jsem se sní slušně rozloučila ..A pak tohle ..
@gepe To je na dlouhý vyprávění ..
Mě jenom štve, že tu nefunguje žádná spravedlnost..Zrovna dneska jsem se o tom bavila se známou co ji taky zná, a ta mi jenom potvrdila co si myslím už dlouho..Mě tu už docela dlouho uráží, a docela drsně..Nebere si servítky vůbec v ničem.. A jemu pak doma vaří, uklízí ..Takže, vlastně všechno relativně ok .. A mě štve, že pak ta nejhorší jsem jenom já ..!
@nicolenic A jaká spravedlnost? Spravedlnost je bohužel pro Tebe v tomto případě na straně dítěte, které za nic nemůže a kterému jste ničili a mohli zničit žití. Znova říkám, že chlap, kterej se peleší jinde a přitom má doma těhotnou ženu či dítě, je hajzl, a ženská, která takového chlapa do pelechu pustí a ještě doufá, že s ní zůstane, má IQ tykve. Slušně řečeno. Situace, kdy Tys byla podváděna, je úplně jiná - jsi svobodná a bezdětná. Takže na Tvém místě bych si sypala popel na hlavu a držela hubu.
@somalicats IQ tykve ma i ta zena doma, ktera si naivne mysli, ze se muzicek spravi. A primarne je ten chlap nula bez moralnich hodnot, ktery si sel a chodil strejchnout jinam, kdyz pritom mel doma tehuli. Chapu, ze se clovek muze zamilovat a nevidi/neslysi, viz zrejme pripad tazatelky. Ale nehanila bych ji zas tolik. Ona "dama" od muze ma zrejme taky svoje, kdyz jsem postrehla jeji slovnik. Chapu, zhrzena zena, ale vse jde slusne.
@gepe Tak jasně, mně by tohle chlap udělal jednou, sbalila bych mu kufry sama a odlifrovala ho i se špinavým prádlem k milence, ať si dáma taky užije 😀. A děti bych mu přibalila s sebou, když už chce milenka zadaného se závazky, tak ať to má komplet. Ad ten slovník - teď jsem na to koukala - jo, je to mazec, je ovšem otázka, jestli bychom neskončily se stejným slovníkem, kdyby nás vlastní chlap takhle dlouho ponižoval...
Nicméně stojím si za tím, že dokud patřím ke druhu Homo sapiens, mám určité morální hodnoty a ty mi prostě znechutí každého zadaného chlapa, který by se mnou do postele chtěl. A že jsem už pár takových taky potkala. Se zadaným prostě nejdu a když už bych ve svém názoru polevila a šla, musela bych počítat s takovou reakcí od protistrany. Takový je bohužel život.
@somalicats tak tak, u me by taky sel ihned a se vsi paradou, avsak v klidu. Preci jen jsem uz vyrostla a ruzne zkusenosti me naucily 🙂 jo jen k tem chlapum, bohuzel jich lita venku cim dal vic mi prijde.
já mám ,,zkušenost,, trošku z jiné stránky...před časem(podotýkám byla jsem hodně mladá,naivní a důvěřivá) jsem měla přítele, vše bylo fajn a skvělé dokud mi nezačal lhát o tom kde je a s kým je a já nezjistila, že mě po roce a půl vztahu podvádí s jinou. 😖 Okamžitě jsem to utla,ano dělala jsem scény, která podvedená by je nedělala, ale dopřála jsem si nerušených 14 dní s přáteli bez telefonu,internetu atd. Po návratu domů jsem si přečetla asi sto různých vzkazů jaká to byla chyba a jak si uvědomil,že mě miluje(evidentne jejich vztah přestal fungovat) a já mu uvěřila,že vše skončil a bylo to ,,jen z nevybouřenosti,,...Začali jsme spolu znovu chodit a po půl roce to prasklo vůbec to s ní neskončil a najednou jsem byla já za tu co rozbíjí vztah.Slečna mě tahala všude možně po sociálních sítích,jako tu co dělá zle mezi nimi,když to z prvu byla ona kdo začal náš vztah narušovat. 😀 😀 Svědčí to akorád o tom,že takovýhle chlapy co hrajou na dvě strany jsou slabí a ubozí......Nedivím se tedy jeho manželce,že je ,,žárlivá,, má k tomu důvod když mají spolu dítě. Každopádně ted mám přítele,který se o mě stará a čekáme spolu miminko...toho bych se nikdy nedočkala pokud bych se na toho předtím nevyprdla......Udělej to stejný bude ti líp a každopádně, by jste měli obě toho chlapa poslat někam. Věřím tomu,že to nemáš lehké,ale o to víc to má těší jeho manželka,která se stará o jejich domácnost a malé dítě!!!!!
Dámy, mě jen překvapuje, že se téměř veřejně handrkujete o takového, o kterého by si většina ženského pokolení ani neotřela boty. Že vám za to ponížení stojí, seladon... Zakladatelka je bezesporu naivní, když věří, že kvůli ní partnerku opustí a partnerka je zase naivní, když si myslí, že se pán změní. Můžete si ruce podat...
@prostenika85 Já už jsem dobojovala.. A když si ona myslí, že se změní, tak ať..Osobně ale vím, že je to nereálný.. Což mi i sám řekl.. Nebudu ji tu urážet,nejsem ona..Stačilo mi si přečíst, co tu o mě od ledna píše ( dala jsem si tu práci a četla až do 2 do rána ) ..Nemám ji ráda, ale častovat ji velmi sprostýma výrazama jako ona mě nebudu..Myslela jsem si, že už je klid ... Ale evidentně jsem se spletla ..
@nicolenic Zlatko, kdybys už úplně složila zbraně, nedřepíš do dvou do rána tady a nestuduješ, co si o Tobě myslí protistrana. Přála bych Ti, abys do této klidové fáze došla co jak nejdříve, aby Ti dotyčný seladon byl šumák a Ty tak dostala příležitost si najít partnera, který o Tebe bude opravdu stát a s kterým si sama založíš rodinu. Pak ten klid budeš mít.
A partnerce upřímně přeji, aby sebrala síly, protože je bude hoooodně potřebovat, ať už se rozhodne s partnerem zůstat nebo ne. Život s ním totiž těžko kdy bude mít jednoduchý...
@prostenika85 To je pár dní zpátky co jsem to četla.Teď už po tom radši ani nepátrám..
Nebudu tu psát, co všechno vím..To si musí vyřešit oni dva..Ale, jim vyhovuje to hodit na mě, už to tady bylo jednou ;)
Tohle sním má celou dobu, ať už to ví nebo neví ..A jak řeklo několik lidí, ví jakej je, a ví to celou dobu.. A stejně sním je ..Tak pak nikdo z nás nechápe, proč si věčně stěžuje..Když by mi tohle chování vadilo, tak ho pošlu do háje bez pardonu...
Ale to je jedno.. Už mi to celý příjde trapný ..
@nicolenic ? a já snad něco píšu tobě, že na to reaguješ????
@martina_81 Ono stačí, že to tady komentuješ..Situace je vyřešená .. Buď s Jirkou a zapomeneme, že jsme si někdy psaly.. Musím řešit důležitější věci než pořád tuhle trapárnu, promiň 🙂
@nicolenic a myslíš, že ty výrazy, kterýma jsi mě častovala od ledna Ty, že byly lepší? Taky budu ráda, až mi dáš konečně pokoj a nebudeš tady slídit po každým mým příspěvku!!!!
@nicolenic jasně, řeš svůj život snů, co Ti všichni závidí, jak jsi napsala.....
@martina_81 Já pořád nechápu, o co Ti jde.. Myslím, že jsem se s Tebou rozloučila v klidu..A pak tady čtu ten komentář..Sama jsi říkala, že chceš mít klid..Ale jestli to tady budeš pořád vypisovat, tak ho asi mít nebudeš..Já jsem na to rezignovala..Nebudu Tě urážet jak to děláš ty.Myslím, že teď by si měla řešit situaci doma, a né věčně urážet mě.Nestojím o další hádky a podobně.Taky jsi jim toho tady dost neřekla.
Já Tě jenom slušně prosím, aby si mě s toho už konečně vynechala! Vážně na tohle nemám čas a ani náladu..
Už jsi mě myslím urazila až až ..Takže finito 🙂
@martina_81 Tobe poradim jednu ze zivota. Vyres si to primarne doma s tim svym chlapem, nepatrej taky po diskusich, jak je zjevne. Co si kdo mysli o Tve polovicce jsi si urcite precetla sama. Mas doma malyho a to by mel byt Tvuj prim v zivote. 😉
@nicolenic Tobe ze zivota uz jsem poradila, vsak vis 🙂
Tak a ostatne stejne neni co resit, pan je u zeny doma, druha zena chce zit svuj vlasni zivot. Tecka.
@nicolenic jen jsem chtěla uvést na pravou míru, jak to bylo. Jasně, dej mi pokoj, vypadni odsud a nešmejdi tady pořád!!!! Urážela jsi mě taky už dost, nemyslíš? Tak si užívej ten svůj život snů a nech mě být!!!
@martina_81 Tak až to budeš příště uvádět na pravou míru, tak prosím tě řekni všechno 🙂 Myslím, že za chudinku jsi až až.. ;) Přestaň to tu komentovat a bude klid ;)
@gepe o tom svým zmetkovi si myslím svoje, to mi věř. Tady po ničem nepátrám, "slečna" se ozvala sama a dělá dusno. dokonce si dala tu práci, jak jsi tady určitě četla, že prošmejdila všechny diskuze, kam jsem od začátku roku přispěla, co kdyby náhodou na něco narazila....
@nicolenic a tím všechno jako myslíš co? to by mě zajímalo. když už teda chceš dělat zase zle.
Ze by @nicolenic chtela jen vyprovokovat @martina_81??
@nicolenic Kdyz chces mit klid, proc jsi zakladala tuto diskuzi a s timto uvodnim prispevkem? Klid necches ani nahodou, jen zbytecne provokujes a chces zase delat dusno a jeste ji popichujes...Jsi hnusna, fakt....
Nikdo nikoho vyprovokovat nechce! @martina_81 15 srpna jsem Ti popřála hodně štěstí a rozloučila se.. Je teda zajímavý, že zrovna dneska si sem přidala komentář..Kdyby si nic nepsala, bylo by to v klidu..Od teď na tvoje komentáře přestávám reagovat, protože pak budu ta špatná já ..Sbohem

@nicolenic - jen v tom těhotenství je to ještě o stupeň horší...
Upřímně - myslím, že jsem člověk s nadhledem, ale zjistit, že je mi chlap nevěrný, tak si nepřej slyšet, ty tituly, kterými bych je minimálně v duchu častovala... to by bylo na ban. 😀
A mě zas přijde ponižující začínat si se zadaným...to je věcí názoru...
Snad sis z toho vzala, co je "tvé" a třeba bude líp...