icon

Nejhloupější důvod hádky: Pomalu vypité kafe před výletem

zrzinda
19. únor 2023

Zakládám tuhle diskuzi jen tak pro pobavení a pro ujištění, ze nejsem sama mrcha z pekla 😀
Včera jsem se pohadala s manzelem, protože na můj vkus pil dlouho v klidu kafe a nechystal věci na slíbený výlet. Vylitla sem na nej, ze když má teda pohodicku, tak ze očividně nikam nechce jet a ze teda nepojedeme. Vygradovalo to do šílený hádky, kdy jsme nakonec opravdu nikam nejeli a celej den spolu nemluvili.
Prosím, ujistěte me, ze i vám se tyhle situace dejou 😀

hani_na
19. únor 2023

Já včera vypěnila když se sám přihlásil, že uvaří oběd. Po 12té měl být odjezd na návštěvu, aby mimino usnulo v autě a pak při zpáteční cestě znova - tak jsem to měla v hlavě já a krmila jsem malého příkrmem. Manžel šnecím tempem obalil řízky pro staršího syna a koukal na ně, jak se smaží. Vůbec ho nenapadlo se mezitím pustit do přípravy tortil pro nás dospělé. Když jsem taktně naznačila, že je to pomalý a asi to takhle nestihneme, takřekl, že on ode dneška drží půst a stejně může jíst až po 12té😁🙈

zrzinda
autor
19. únor 2023

@hani_na Koukam, ze včera nebyl dobrej den ve více domácnostech 😂

klokanka31
19. únor 2023

@zrzinda Já naposled už nadávala když jel manžel na nákup, a 3x po sobě volal jestli má koupit to a to nebo tamto, a že tam mají ještě to a to, tak jestli to chci 😄

jarcca
19. únor 2023

,, Až no to, že jsi o víkendu uklidil celý byt, tady nic neděláš!"
No, potřebovala jsem upustit, ale tohle nevyšlo. Hádka z toho nebyla, jen mě pořádně protlemil. 😃

emillyhk
19. únor 2023

Já byla v pátek na tečku, na manželovi mě štvalo VŠECHNO - že vzdychá, protože ho berou záda, ale analgetika si nevezme, že dlouho kouří, pije pomalu kafe a já mám dítě na krku a ani si v klidu nesednu k snídani, že už půl roku o víkendu nevstal dřív než já, abych se aspoň občas trochu dospala (měli jsme blbé období, buď v noci brečelo dítě nebo kočka, doteď jsem to nedospala). Co mě ale nadzvedlo tak, že jsem stropila scénu? Dovolil si udělat kafe dřív než já a ani se nezeptal, jestli už jsem kafe měla 🙈😂😂 Ano, přesně kvůli tomu jsem vyvolala hádku 🤦‍♀️
Já sama cítila, že jsem napjatá, podrážděná, neexistovala šance, že bych v tu chvíli dokázala přestat štěkat. A to jsem ani neměla PMS, že bych si to nějak omluvila... 🤦‍♀️

honatko092
19. únor 2023

Za 12 let mého šťastného vztahu se nám stalo tolik zbytečných hádek 😀 Nedávno to bylo o tom, že postavil vodu na čaj a nezeptal se mě, jestli taky nechci něco uvařit 😀 Úplně normální...většinou jen jeden z nás potřebuje upustit páru 😀👍🏻

dyechampion
20. únor 2023

Ty jo ale to muselo bejt hodne hadek vcera🤣my taky. Cely vikend jsem jen uklizela a varila a on vcera zacal funet u uklizeni hracek🤣