icon

Nemohu si pomoci. Žárlím zbytečně?

volfikovi
25. říj 2020

Ahoj holky , většinou sem nic moc nepíšu ,ale potřebuji se svěřit. Předem píši , že vím ,že jsem žárlivá. S manželem jsme 4 a půl roku , je o 9 let mladší než já. V bývalé práci nastoupila slečna svobodná ,bezdětná . Manžel si s ní hodně sedl ,ale na můj vkus až moc ,půl roku jsem poslouchala ona tohle ,ona tamto ,ona mě placla přes zadek. Když zaměstnání změnil , myslela jsem ,že vše utichlo ,pak jsem zjistila že si píší a volají když je v práci a já doma. Slečna manžela poměrně uhání . Manžel v tom nevidím problém já ano . Je mi to nepříjemné a vadí mi to. Nemohu se nějak z té žárlivosti vymanit a říkat si ,že o nic nejde mi nepomáhá . Dnes jel manžel k bývalému kolegovi na kafe říkám ok ,ale doufám ,že ona tam nebude . Ne nebude o ničem nevím . Přijel domů a říkal co kolega jak se má a tak a já mu říkám a co ona jak se má? Manžel se začal culit a vypadlo z něj že tam byla . Lhal moc dobre věděl ,že tam bude .Teď je uražený,protože sem mu vynadala že mi lhal .Já se mohu zbláznit ta slečna mi.opavdu vadí ,jiné ne ,ona ano. Jak by jste se k tomu postavily vy ?

Strana
z4
miri77
6. lis 2023

@volfikovi jak dopadl váš příběh ?

teate
6. lis 2023

@miri77 Podle profilu mají třetí (pánovo první) miminko a žijou spolu dál. 🙂 Ale kdo byla ta žena a jak to celé bylo, to by mě taky zajímalo.

volfikovi
autor
7. lis 2023

@miri77 vyřešilo se to jednoduše. Manžel změnil práci, a tím zmizela i slečna. S kolegou bývalím za kterým tenkrát jel je muž stále v kontaktu a říkal že slečna přestala komunikovat i se zbytkem te pracovní party. Ano s manželem jsme dál, máme mimčo a s manžela se stal fajn chlap.. Co bylo a jestli s ní něco bylo v tom už se nestouram neřeším. Pro mě je důležitý že se srovnal a můžu být na něj pyšná za to jak se o nás stará.

volfikovi
autor
7. lis 2023

Pardon za překlepy ještě spím 😁

miri77
7. lis 2023

@volfikovi takže nejlepší možný řešení,moc gratuluju ke šťastnému konci a k miminku❤️

Strana
z4