Nervózní puntičkářka
Holky mám problém miluji svého partnera ,poslední dobou když Nadrobi drobečky z jídla kricim na nej ,když lepí zem od pití ATD nevím už jak , všechno mě štve je to asi psychickou poruchou nebo nevím
@christianek111 A máš děti ? Jestli ne, tak s jejich příchodem se bud zblázníš, nebo pochopíš jiné priority života. Já jsem byla stejná, vadilo mě skoro všechno, myslela jsem, že se hanbou propadnu, když přišla nečekaně návštěva a já měla umyté, ale neuklizené nádobí na dřezu 😀 Dnes chápu, že dům je od toho, aby se v něm žilo, ne aby tam bylo naklizeno jak v muzeu. Hlavně, jsou to mezi váma zbytečné hádky, základní nepořádek si přece uklízí každý sám po sobě a jestli je to bordelář, tak se s tím asi budeš muset smířit, ale ujišťuji tě, že jsou horší věci na světě 😉
jsem to samý, vše muselo být vyšperkované, uklizené, čisté..no a přišel na svět kluk a moje domácnost se zhroutila😅..trpím, co ti mám povídat😅 uklízim, když malý spí, no ale pak se pán probudí a jede to nanovo😅manžel je docela úklidový tip (i když by to mohlo být lepší😅), tak když má volno, tak mi hodně pomáhá, utírá nádobí apod. takže dopol. vyšperkujem byt a odpol. jdeme ven, tudíž doma uklizeno.😅
I já jsem takový puntičkář na úklid, když přítel někdy uklidil místo mě, tak jsem to stejně musela dělat znovu protože to nebylo podle mě....magor. Ale co se nám narodil synátor (má skoro 3 měsíce), tak mě rozhodí až chuchvalce prachu na zemi....a vytahuju vysavač (který mimochodem prcka vždy uspí 😉) a jsem šťastná když přítel pouklízí za mě!!!!!! A už neřeším jestli vytřel podlahu zprava doleva nebo naopak 😝
A až začne prcek chodit a budou všude hračky a křupky....radši na to ještě nemyslím....
@christianek111
@mandala
Ja mam tri male deti a nepreslo to. Nekdy snidam az tri hodiny po vstavani, protoze si proste nedokazu v klidu sednout a najist se uprostred "toho strasnyho bordelu". Takze nez je vyluxovano a polstarky srovnane, pradlo v pracce, nadobi z mycky, vyneseny kos, vsude ustlano, ... nejim. 🙂 K tomu kazda vec ma sve PRESNE misto, ktere ale asi znam jen ja. A nedavno me manzel totalne rozhodil, protoze ustlal.. No okamzite jsem to sla prestlat. 😂
Je to choroba, ale nejsi v tom sama. 😉
@christianek111 A on na tebe taky ječí, kvůli každý kravině? Jedna věc je, když tě něco neskutečně sere, ač je to úplná nepodstatná prkotina. To je normální a asi každý má takové nějaké citlivé místečko. Ovšem, být kvůli tomu hnusná na lidi, na kterých ti záleží, je úplně mimo. Někomu to jde lépe, pro někoho je to složitější, ale naučit se ovládat, dokáže každý, duševně zdravý člověk. Asi by to chtělo, začít na tom pracovat.
tak taky uklízím před snídaní 🙂 Ale co se týče toho předělávání věcí, kamarádka se takhle dopracovala k tomu, že její manžel nedělá nic, protože to dělá "špatně" a pak si stěžuje jak padá na hubu...mně se u partnera osvědčilo říkat mu to ve vícero úkonech, protože pro něj "umýt nádobí" znamená opravdu jenom umýt nádobí (neutřené, mokrá linka) a pro mě je to - umýt, utřít, uklidit, pověsit utěrku a utřít linku od vody...🙂
@cinula Tam uz jsme s muzem taky, ale mne to popravde vyhovuje. On by zase nesnesl, kdybych mu polopate rikala, jak to ma udelat, takze pro klid v rodine at to radsi nedela vubec. A tech par veci, ke kterym se dostane driv nez ja si pak proste tajne udelam znovu po svem.
No, nerikam, ze je to uplne normalni 😅 , ale jsem proste takova a potrebuju to tak.
tak moje laska ma zase v oblibe vyndat pytlik od caje z hrnku, ze kterého samozrejmne ještě kape a tento sáček nest do kose přes pul kuchyne, tedy kap kap kap kap kap kap a pak bum do kose, no ggrrrrr 🙂
nejsi těhotná??😉
@puresin na tuhle diskuzi jsem narazila uplne nahodou... a ted tay ctu tvoje prispevky....boze diky:D ja nejsem jedina na svete, kdo je tak trosku "posuk" s prominutim:D teda ostatni si to o me mysli... pro me je to normalne a mam to presne jako ty:D a lidi to nechapu, ze musim denne vytirat nebo vysat... jako ono za ten den toho binde se nasbira hromada, az me prekvapuje, kde se to porad bere...
...presne jak pisete... ano s prichodem mimina je to v haji, navic nase mimco temer nespi pres den, takze jsem bez sance a vecne protivna, pac jsme tady cely den "pro me" v bordelu, ze....
...ja fakt myslela, ze to je nemoc:D
😨 aaaaaaaaaa šílenost 😀
Máme syna 8 měsíců , děkuji holky za vaše odpovědi 🙂

Vítej v klubu. Neboj, nejsi sama. Ale už jsem prohlásila, že neřeknu, že mám doma bordel, a t poté, co jsem měla možnost vidět. Shodou okolností jsem měla dneska (resp. včera) návštěvu, byla tu poprvé moje bývalá kolegyně a povídá mi, - no máš to nanančaný, vyšperkovaný, tak jsem se zasmála, že asi neviděla vyšperkovaný a načančanný byt. Já ten provozní binec snesu, ale né dlouho a je něco jiného, když je hrnek na lince a něco jiného, když zůstane síťka na drobné prádlo někde v košíku na prádlo po jeho pověšení, nebo dekorační polštářky u postele na zemi, to fakt šílím. Stokrát můžu říkat - tohle ne, ne, ne, jenže už to považuji za schválnost. Drobečky? To snad ani nejde řešit. Další zlozvyk..., umyje hrnky od kafe, voda z nich a nejen z nich všude, nechá je na lince stát.... . Já se naštvu okamžitě a hned jsou zpátky. Proč je dáváš do dřezu, jsou umytý..., - protože umytý nádobí patří na odkapávač, nebo ho utřu a uklidím.... . Tuhle válku jedeme už nějaký rok