icon

Nevěra instruktora autoškoly. Jak se s tím vyrovnat?

30. pro 2021

Ahoj ženy, jdu si k Vám pro radu... přítel pracuje jako instruktor v autoškole, kde jsme se spolu také seznámili. Dělal na mě pořád oči, různé dotyky, až jsme si vyměnili telefonní číslo a po autoškole se dali dohromady. Tak nějak jsem si myslela, že to zkoušel jen na mě. Růžové brýle. Prala jsem mu kalhoty a co jsem na nich neobjevila.... Rozhodila jsem sítě, začala se pídit, jak to u něj v autoškole funguje a dozvěděla se, že si ho nechá vykou*it skoro od každé 18ky, s některými si to i rozdá. Nevím podle čeho se rozhoduje. Jsme spolu 5 let, myslela jsem si, že sexu má doma víc než dost, když si ze mě dělá srandu, že jsem jeho nymfomanka, ale asi to je pořád málo. Za chvíli mám rodit, v létě jsme se chtěli brát. No, ale co teď? Ještě neví, že já to vím. Když jsem objevila ten flek, doufala jsem, že to byl jen nějaký úlet a on to asi byl jen úlet, jenom už aspoň s 30 holkami... cítím se tak moc ponížená, koukla jsem se na recenze jeho autoškoly a i tam ty studentky to píšou, jak se chová a on s tím stejně nepřestal! Proč mi nespadly brýle dřív... Stalo se Vám někdy, že jste odpustily a ono se to opakoval, nebo si konečně uvědomil, co doma má a už se to nestalo?

irmamala
30. pro 2021

Fake...

helen_h
30. pro 2021

Hrozná situace... A ještě ke všemu je on jen krůček od toho čelit nějakému obvinění ze sexuálního obtěžování. Fakt netuším, jestli je šance, aby se takto chroničtí "baliči" změnili... :(

merope
30. pro 2021

Nezmění se, pokud s ním čekáš dítě, tak to prostě akceptuj a vyřešeno. Tak ti s jinou neuteče a nebudeš řešit kupu nevlastních sourozenců. A nezkoumej fleky, zjevně je větší nymfoman než ty 😀. Jo a ať si pořeší to, aby ho některá holka nežalovala. Teda pokud to není fake 🙂.

autor
30. pro 2021

@merope
@helen_h
Vidíte, to mě vůbec nenapadlo, že je to vlastně sexuální obtěžování... To je asi to poslední, co by mi teď scházelo... každopádně děkuji 🙂

xleni
30. pro 2021

@irmamala jasnej!

pipi_puncocha
30. pro 2021

Nevím, jestli to není troll, ale pokud ne, tak přesně takový učitel autoškoly byl u nás ve městě, chodila k němu kamarádka a byl to fakt hnus, prasák první třídy. To je teda před dvanácti lety, jestli je možné, že řádí tak dlouho.😅

levandule_k
30. pro 2021

@irmamala Ale docela nápaditej příběh 🙂

Kdyby to pravda byla, tak bych řekla, že to zkouší skoro na každou... tak, aby chlapec brzo nedojel na me too.

A asi by mu autorka měla nakoupit kondomy, aby jí domů nepřitáhl nějakou chorobu.

gramar
30. pro 2021

@pipi_puncocha To by byl celkem výkonný, kdyby to táhl celou dobu a ještě měl doma nymfomanku 🤔

gramar
30. pro 2021

Mimochodem vědí ty holky, že sex s instruktorem jim při zkouškách nepomůže...

irmamala
30. pro 2021

@levandule_k A tak může se stát, co by ne. Ale pokud 30 holek dobrovolně přeblafne učitele v autoškole, tak to musí být buď ten nejvíc sexy chlap pod sluncem, nebo sexuální násilník a predátor a v tom případě bych střídavě zvracela a do toho balila kufry a nepsala na konika, zda mu to mám odpustit..... I když lidi jsou různé.... By autorka mohla hodit odkaz na tu autoškolu.

barmil
30. pro 2021

To je asi nějaká nemoc z povolání, manzel má v práci kolegu, co si takhle přivýdělava a taky si tam vždycky někoho najde. Ty ženský si prostě mysli, ze jim to pomůže u zkoušek, nabízejí se samy. Jeho žena na to přišla tak, že měl v prádle blondaty vlasy a ona je černovláska.

pipi_puncocha
30. pro 2021

@gramar nee, to zřejmě nebude on, jen že to je možná nějaké specifikum této profese. Často si sebou na jízdy vodil svou tehdejší - zřejmě náctiletou - přítelkyni, která seděla vzadu a cestou vedli oplzlé řeči a přitom sahal každé holce minimálně na nohu, ten "náš" byl přitom fakt slizoun s pupkem, nechápu, že mu nějaká vůbec dala.

gramar
30. pro 2021

@pipi_puncocha a tak upadá ženská mysl 🤦

merope
30. pro 2021

@irmamala Tak ona píše sice "s 30ti", ale je to takový její "odhad" - prostě bych to chápala, že tak nějak dělá návrhy každé a některá se chytí.

gramar
30. pro 2021

@merope jen aby on něco nechytil, pokud má štěstí na radodejne bez mozku... 😳

merope
30. pro 2021

@gramar Tak to už tady je výše, že kondomy jsou základ 🙂.

gramar
30. pro 2021

@merope základ je dle mého nepodvádět těhotnou ženu, takže asi nebude rozumu bystrého... 🤔

merope
30. pro 2021

@gramar Tak pokud uhání všechny a uháněl je už předtím a ona si jen myslela, že se tím, že chodí s ní, změnil, tak to on ani nemusí brát jako podvádění. Prostě to bere jako tak nějak standard chování. Samozřejmě je otázkou, nakolik to je či není etické, nakolik se to před ní snaží utajovat a podobně, ale z některého pohledu to podvádění být vůbec nemusí.

gramar
30. pro 2021

@merope i to je zajímavá myšlenka. Vtomto mám ale asi poněkud zastaralé názory, nebo spíše příliš vyvinutý smysl pro monogamii 😅 Měla bych pocit že dělám něco špatně a proto to hledá soustavně jinde, jsem v tomto praštěná a to mám známé kteří mají velmi otevřené a spokojené manželství, jenže tam je to o dohodě...

merope
30. pro 2021

@gramar Když já těch nemonogamních mám v okolí hromadu, tak to pak vidím jinak. Ale tím spíše je potřeba rozlišovat podvádění a nevěru a prostě polygamii. Pokud to partner utajuje, lže, vymlouvá se či kašle na rodinu, je to špatně vždy.

gramar
30. pro 2021

@merope já to neodsuzuji, ale je tam důležitá ta dohoda a spokojenost na všech frontách, pokud to tak není je to problém. Jednorázová nevěra je jedna věc, opakovaná druhá a utajovaný paralelní vztah už je za "standardních" podmínek tak zle.

merope
30. pro 2021

@gramar No, já tady vidím, že tam není paralelní vztah, ale že si to "rozdá" s každou, která se dá...

elvira
1. led 2022

Mě by zajímalo, jak jsi přišla na to, že ho vykouří skoro každá osmnáctka... Buď sis to vymyslela - novoroční nuda, nebo je to pravda a udělal si srandu někdo z tebe. Chápu, že jsou chlapi vobšourníci, ale obvykle to dělají chytře, obzvlášť když mají doma těhotnou partnerku a navíc jako učitel autoškoly by byl celkem snadno vyhmátnutelný.
BTW proč by to ty osmnáctky dělaly? To je takový krasavec, sexouš? Určitě si pár chuderek najde, ale nevěřím, že skoro každá osmnáctka...