icon

Nevěra přítele, řešit nebo neřešit?

guinevra93
19. říj 2016

Ahoj, mám takový dotaz, tak nějak mám tušení, že mě přítel podvádí.
Sbírám pomalu ale jistě důkazy už od únoru tohoto roku.
Od nalezených kondomů u něj v tašce(kondomy nepoužíváme) a teď ještě po víkendu jsem u něj v autě našla cizí dámskou halenku, schovanou v sáčku na odpadky aby nebyla cítit ta intenzivní vůně(halenka není moje velikost ani vkus, je vidět že je nošená). V únoru jsem taky našla u něj v dokumentech v tašce s notebookem i ofocenou její OP, vstupenky na výstavu Titanic, a vstupenky do kina(mě tvrdil, že musí být déle v práci). Je to holka ještě mladší(1997) než jsem já. Dělá zdravotní sestřičku v Praze v jedné nemocnici, díky Jejímu OP vím i její adresu(bydlí cca 30km od Prahy). Známý mi říkal že je to taková "matrace" nechá se hýčkat, což je pravda, taky jsem u přítele našla slevový poukaz na wellness skoro za 2tis(pro 2os, kde byl sní-ověřeno) a já dostala cedník z Globusu. Pokaždé když musím jet za rodiči mimo Prahu jeden kondom z té tašky zmizí. Jednou jsem ho už kvůli těm kondomům konfrontovala, a zapíral a řekl že je dostal k nákupu(což může být pravda, k narozeninám jsem dostala prádelko a k tomu to dávali jako dárek). S přítelem jsme spolu pět let a tři roky pod společnou střechou, před rokem jsme si koupili vlastní byt.
Už jednou jsem si srovnávala priority, a vyšlo mi že nechci být domácí "puťka" a taky ho nechci ztratit a dělat scény ale taky to nechci přehlížet....
Jak byste reagovaly vy??? Šly byste za ní do práce? Nebo domů? Chtěla bych je spolu nachytat, ať je to 100%, ale nevím jak.
Nějaká rada?

Strana
z6
guinevra93
autor
19. říj 2016

@tery_s Ano, myslela jsem si to, že hleda neco u nějaky mlady, vyfocené to mám, ale já si dokonce myslím že ona o mě neví, teda že on ji nerekl ze ma pritelkyni.....jěste minule vanoce jsem byl,a jako fotka, u něj v penezence, ted tam nejsem.....

guinevra93
autor
19. říj 2016

@shak29 Chodím do práce, letos dělám státnice, a škola okolo....moc toho času není, abych je hlidala....

zuzineckah
19. říj 2016

@guinevra93 holka zlatá, tebe si chlap nikdy vážit nebude 🙄 Tohle co popisuješ už musí trvat hezky dlouho a ty přihlížíš, zatímco on si užívá, zcela jistě ví, že tušíš (jestli není exekutor, tak blbej nemůže být) a navzdory všemu chodí obdělávat sestřičku (a bůhví koho ještě)... 😖 Opravdu věříš ve společnou budoucnost???

achjonetusim
19. říj 2016

Nějak nechápu proč řešíš jí, kdo je kde bydlí, jestli s ní máš promluvit. O čem? Proč? Promluv si se svým přítelem, i když vlastně k čemu? Myslim že důkazů máš dost, takže se rozhodni jestli takovej vztah a takovýho chlapa chceš (teprve pět let spolu bez dětí a už řešíš nevěru), jestli ti za toi stojí prober to pak s nim co chce on. Moc si to ale nemaluj, tohle není jednorázová nevěra ale paralelní vztah (a je jedno jestli jen přes postel), chlap má silnej žaludek a je pravděpodobný že se to potáhne nebo bude v budoucnu opakovat s dalšíma slečnama.

guinevra93
autor
19. říj 2016

@trdelnik234 Právě, už se stalo,ten kamarád jak jsem psala.....
zná ji několik let a my jsme taky znamí už nějakou tu dobu, jeden den spi s nim, druhy den s nim.....nekdo ji odveze do prace z Kralup do prahy, spise mi rikal ze je vyuziva.....a plati sebou

shak29
19. říj 2016

@guinevra93 tak ho kopni do prde*e, to nemas žádnou hrdost ??

shine2015
19. říj 2016

@guinevra93 zvaz co a jak..hlavne bacha na rozchody kolem statnkc at nejsi na nervy

guinevra93
autor
19. říj 2016

@achjonetusim Já se jen bojim, ze to vsechno otoci proti me, protoze to bylo u nej v tasce s notasem, otoci tim myslim to ze najdednou se bude vyptavat proc jsem to udelala atd.... nějak mu to naznacuju, ze se vydám s kamaradkou na výlet do Kralup, nebo do nemocnice kde nahodou slouzi......ale moc casu nemam, a abych si najala detektiva zase nemam moc finance....

guinevra93
autor
19. říj 2016

@shak29 postupem casu ji ztracim......rychleji to jde od toho unora....

nnell
19. říj 2016

@guinevra93 i kdyby se ta holka na hlavu stavěla, pořád je to tvůj přítel, co tu nabídku bere... To vůbec není postavený jako boj mezi tebou a jí (i když my ženy to tak rády interpretujeme, mě nevyjímaje), ale na tom, zda jsi ochotná tolerovat partnera co se takhle chová, protože on se pravděpodobně nezmění.

shak29
19. říj 2016

@guinevra93 holka ja se ti divim. Na svete takovych chlapu, který cekaji na zenu, kterej budou moci snést modry z nebe a ty si nechavas takovyho blba. U me uz by mel sbaleno.. bez vysvetlovani. Rekla bych jen ,,Ty víš..." a nazdar.

guinevra93
autor
19. říj 2016

@nnell uz parkat pouzil heslo - co oci nevidi......jenze, moje oci to vidi..... a on si myslí ze o tom nevim
ale vyzdy to pouzil v jinem kontextu, nez vztah....

nnell
19. říj 2016

@guinevra93 ok, tak to vezmem z jiného konce,zatím jsi nám tu vyjmenovávala negativa, proč ho teda vlastně miluješ?

guinevra93
autor
19. říj 2016

@nnell pomohl mi v situaci kdy jsem potrebovala(vazna nemoc rodicu), ze zacatku byl mily, coz hraje to i ted, je to ryba, takze me naucil na nejaky standard, chodili jsme na vecere, bankety, dostal me do spolecnosti mezi velke ryby ceske politiky, mel na me cas, jezdili jsme po cesku i svete, mame radi stejne konicky, filmy, vkus na vybaveni bytu, tak nejak podobnou predstavu o budoucnosti.....a celkove na me mel vic casu, jezdili jsme na kolo....atd.....pak ho povysili a je z nej workoholik (9-18h prace), prijde domu, dostane veceri, koukneme na zpravy a kolem 20h zacne pracovat a pracuje treba do 3 do rána a v 8 ma budícek a o vikendech dospava tyden, takze ja se proberu treba v 9 uvarim uklidim a on spi do 15h treba

shak29
19. říj 2016

@guinevra93 a proc si na nej behem jeho prace nevlezes? 😉 ....

tery_s
19. říj 2016

@guinevra93 kdyby řekl, že nikoho nemá vodil by ji přece do bytu, ...ona je prostě milenka a v ní bych chybu nehledala, to tvůj chlap je nevěrný, sobec, lhář a navíc hlupák !!! O vzdělání to nejspíš není, ale inteligentní nevernik umí alespoň důkazy schovat, ne si kupovat kondomy do prac.tašky kopírovat OP milenky, nechat najít lístky na akce a halenku v autě, prostě blb. Přesně, jak pises kdyby to oči neviděli, ale toto ... Dělá z tebe blbku, nepotřebuješ důkazy, klidně to ukonci nebo s ním promluv i bez důkazů, ať ukáže důkazy on, že není nevěrný 😀

mandala
19. říj 2016

@guinevra93 no a co, tak jsi mu prohlédla tašku, prostě jsi něco hledala, nebo na rovinu řekni, že sis chtěla potvrdit podezření, jako to je přece minimální prohřešek oproti tomu, co ti dělá on 😒

guinevra93
autor
19. říj 2016

@shak29 jo to uz tady bylo...... "pockej nemam cas pracuji"....a obdoby toho

shak29
19. říj 2016

@tery_s a co kdyz ty "dukazy" nechava takto okatě schvalne? Treba to nechce byt on, kdo se rozejde? 😛 kdyz si to tak sepsala dohromady, přece nemuze byt nekdo tak blbej 😃

guinevra93
autor
19. říj 2016

@mandala To ano, ale tasku si zavira na zip a nikdy od tamtud nechtel neco abych mu podala......

shak29
19. říj 2016

@guinevra93 hele nezacina jeho jmeno na M ?

nnell
19. říj 2016

@guinevra93 většina z toho, co píšeš m přijde, že si tě spíš "kupuje" než že by to byl důkaz lásky, pokud ale funguje jako opora tak jeto velké plus, pokudto tedy nebylo jen ze začátku jak píšeš.

guinevra93
autor
19. říj 2016

@shak29 Nerekla bych ze okate, do toho auta jsem sla kdyz byl na sluzebni ceste, s nahradnimi klici, ty originalni mel on u sebe, vsechno mam vyfocene, halenku, kondomy atd....

mandala
19. říj 2016

@guinevra93 no já nevím, a co by ti jako měl udělat za to, žes mu tam vlezla, prostě jsi pojala podezření, tak ses podívala, to by snad udělala každá...

guinevra93
autor
19. říj 2016

@shak29 proc ? nn nezacina, maxilaně jeho druhe, je krteny.

shak29
19. říj 2016

@guinevra93 ale nic. .. znam po netu jednoho a ten je taky takto vlivny ve společnosti. Je mu 27 a je stir.. takze je to mimo, ted mi to doslo 😃 tak mu to řekni na ferovku a je to.

guinevra93
autor
19. říj 2016

@shak29 on je jmeno - Martin - prijmeni, a je taky stir.....ale vek 35

guinevra93
autor
19. říj 2016

Holky, děkuji za rady, budu tady zase zítra vecer, Zítra brzy vstavam.

shak29
19. říj 2016

@guinevra93 tamto je Milan... ale na jeho vek by mohl mít trochu uz rozum. Nicmene ti držím palce,at se rozhodnes jak chceš. Ale snad si zachovas svoji cenu.

majaaa82
19. říj 2016

@guinevra93 Ahoj, napada me par otazek.. tobe nevadi, ze si te ten tvuj pritel nevazi? Dokazes si predstavit, te byste meli deti a on se nekde tahal s milenkou a nechal te v tom samotnou? Mas se rada?

Strana
z6