Nevěra přítele, řešit nebo neřešit?
Ahoj, mám takový dotaz, tak nějak mám tušení, že mě přítel podvádí.
Sbírám pomalu ale jistě důkazy už od únoru tohoto roku.
Od nalezených kondomů u něj v tašce(kondomy nepoužíváme) a teď ještě po víkendu jsem u něj v autě našla cizí dámskou halenku, schovanou v sáčku na odpadky aby nebyla cítit ta intenzivní vůně(halenka není moje velikost ani vkus, je vidět že je nošená). V únoru jsem taky našla u něj v dokumentech v tašce s notebookem i ofocenou její OP, vstupenky na výstavu Titanic, a vstupenky do kina(mě tvrdil, že musí být déle v práci). Je to holka ještě mladší(1997) než jsem já. Dělá zdravotní sestřičku v Praze v jedné nemocnici, díky Jejímu OP vím i její adresu(bydlí cca 30km od Prahy). Známý mi říkal že je to taková "matrace" nechá se hýčkat, což je pravda, taky jsem u přítele našla slevový poukaz na wellness skoro za 2tis(pro 2os, kde byl sní-ověřeno) a já dostala cedník z Globusu. Pokaždé když musím jet za rodiči mimo Prahu jeden kondom z té tašky zmizí. Jednou jsem ho už kvůli těm kondomům konfrontovala, a zapíral a řekl že je dostal k nákupu(což může být pravda, k narozeninám jsem dostala prádelko a k tomu to dávali jako dárek). S přítelem jsme spolu pět let a tři roky pod společnou střechou, před rokem jsme si koupili vlastní byt.
Už jednou jsem si srovnávala priority, a vyšlo mi že nechci být domácí "puťka" a taky ho nechci ztratit a dělat scény ale taky to nechci přehlížet....
Jak byste reagovaly vy??? Šly byste za ní do práce? Nebo domů? Chtěla bych je spolu nachytat, ať je to 100%, ale nevím jak.
Nějaká rada?
@shak29 Chodím do práce, letos dělám státnice, a škola okolo....moc toho času není, abych je hlidala....
@guinevra93 holka zlatá, tebe si chlap nikdy vážit nebude 🙄 Tohle co popisuješ už musí trvat hezky dlouho a ty přihlížíš, zatímco on si užívá, zcela jistě ví, že tušíš (jestli není exekutor, tak blbej nemůže být) a navzdory všemu chodí obdělávat sestřičku (a bůhví koho ještě)... 😖 Opravdu věříš ve společnou budoucnost???
Nějak nechápu proč řešíš jí, kdo je kde bydlí, jestli s ní máš promluvit. O čem? Proč? Promluv si se svým přítelem, i když vlastně k čemu? Myslim že důkazů máš dost, takže se rozhodni jestli takovej vztah a takovýho chlapa chceš (teprve pět let spolu bez dětí a už řešíš nevěru), jestli ti za toi stojí prober to pak s nim co chce on. Moc si to ale nemaluj, tohle není jednorázová nevěra ale paralelní vztah (a je jedno jestli jen přes postel), chlap má silnej žaludek a je pravděpodobný že se to potáhne nebo bude v budoucnu opakovat s dalšíma slečnama.
@trdelnik234 Právě, už se stalo,ten kamarád jak jsem psala.....
zná ji několik let a my jsme taky znamí už nějakou tu dobu, jeden den spi s nim, druhy den s nim.....nekdo ji odveze do prace z Kralup do prahy, spise mi rikal ze je vyuziva.....a plati sebou
@guinevra93 tak ho kopni do prde*e, to nemas žádnou hrdost ??
@guinevra93 zvaz co a jak..hlavne bacha na rozchody kolem statnkc at nejsi na nervy
@achjonetusim Já se jen bojim, ze to vsechno otoci proti me, protoze to bylo u nej v tasce s notasem, otoci tim myslim to ze najdednou se bude vyptavat proc jsem to udelala atd.... nějak mu to naznacuju, ze se vydám s kamaradkou na výlet do Kralup, nebo do nemocnice kde nahodou slouzi......ale moc casu nemam, a abych si najala detektiva zase nemam moc finance....
@shak29 postupem casu ji ztracim......rychleji to jde od toho unora....
@guinevra93 i kdyby se ta holka na hlavu stavěla, pořád je to tvůj přítel, co tu nabídku bere... To vůbec není postavený jako boj mezi tebou a jí (i když my ženy to tak rády interpretujeme, mě nevyjímaje), ale na tom, zda jsi ochotná tolerovat partnera co se takhle chová, protože on se pravděpodobně nezmění.
@guinevra93 holka ja se ti divim. Na svete takovych chlapu, který cekaji na zenu, kterej budou moci snést modry z nebe a ty si nechavas takovyho blba. U me uz by mel sbaleno.. bez vysvetlovani. Rekla bych jen ,,Ty víš..." a nazdar.
@nnell uz parkat pouzil heslo - co oci nevidi......jenze, moje oci to vidi..... a on si myslí ze o tom nevim
ale vyzdy to pouzil v jinem kontextu, nez vztah....
@guinevra93 ok, tak to vezmem z jiného konce,zatím jsi nám tu vyjmenovávala negativa, proč ho teda vlastně miluješ?
@nnell pomohl mi v situaci kdy jsem potrebovala(vazna nemoc rodicu), ze zacatku byl mily, coz hraje to i ted, je to ryba, takze me naucil na nejaky standard, chodili jsme na vecere, bankety, dostal me do spolecnosti mezi velke ryby ceske politiky, mel na me cas, jezdili jsme po cesku i svete, mame radi stejne konicky, filmy, vkus na vybaveni bytu, tak nejak podobnou predstavu o budoucnosti.....a celkove na me mel vic casu, jezdili jsme na kolo....atd.....pak ho povysili a je z nej workoholik (9-18h prace), prijde domu, dostane veceri, koukneme na zpravy a kolem 20h zacne pracovat a pracuje treba do 3 do rána a v 8 ma budícek a o vikendech dospava tyden, takze ja se proberu treba v 9 uvarim uklidim a on spi do 15h treba
@guinevra93 a proc si na nej behem jeho prace nevlezes? 😉 ....
@guinevra93 kdyby řekl, že nikoho nemá vodil by ji přece do bytu, ...ona je prostě milenka a v ní bych chybu nehledala, to tvůj chlap je nevěrný, sobec, lhář a navíc hlupák !!! O vzdělání to nejspíš není, ale inteligentní nevernik umí alespoň důkazy schovat, ne si kupovat kondomy do prac.tašky kopírovat OP milenky, nechat najít lístky na akce a halenku v autě, prostě blb. Přesně, jak pises kdyby to oči neviděli, ale toto ... Dělá z tebe blbku, nepotřebuješ důkazy, klidně to ukonci nebo s ním promluv i bez důkazů, ať ukáže důkazy on, že není nevěrný 😀
@guinevra93 no a co, tak jsi mu prohlédla tašku, prostě jsi něco hledala, nebo na rovinu řekni, že sis chtěla potvrdit podezření, jako to je přece minimální prohřešek oproti tomu, co ti dělá on 😒
@shak29 jo to uz tady bylo...... "pockej nemam cas pracuji"....a obdoby toho
@mandala To ano, ale tasku si zavira na zip a nikdy od tamtud nechtel neco abych mu podala......
@guinevra93 hele nezacina jeho jmeno na M ?
@guinevra93 většina z toho, co píšeš m přijde, že si tě spíš "kupuje" než že by to byl důkaz lásky, pokud ale funguje jako opora tak jeto velké plus, pokudto tedy nebylo jen ze začátku jak píšeš.
@shak29 Nerekla bych ze okate, do toho auta jsem sla kdyz byl na sluzebni ceste, s nahradnimi klici, ty originalni mel on u sebe, vsechno mam vyfocene, halenku, kondomy atd....
@guinevra93 no já nevím, a co by ti jako měl udělat za to, žes mu tam vlezla, prostě jsi pojala podezření, tak ses podívala, to by snad udělala každá...
@shak29 proc ? nn nezacina, maxilaně jeho druhe, je krteny.
@guinevra93 ale nic. .. znam po netu jednoho a ten je taky takto vlivny ve společnosti. Je mu 27 a je stir.. takze je to mimo, ted mi to doslo 😃 tak mu to řekni na ferovku a je to.
@shak29 on je jmeno - Martin - prijmeni, a je taky stir.....ale vek 35
Holky, děkuji za rady, budu tady zase zítra vecer, Zítra brzy vstavam.
@guinevra93 tamto je Milan... ale na jeho vek by mohl mít trochu uz rozum. Nicmene ti držím palce,at se rozhodnes jak chceš. Ale snad si zachovas svoji cenu.
@guinevra93 Ahoj, napada me par otazek.. tobe nevadi, ze si te ten tvuj pritel nevazi? Dokazes si predstavit, te byste meli deti a on se nekde tahal s milenkou a nechal te v tom samotnou? Mas se rada?

@tery_s Ano, myslela jsem si to, že hleda neco u nějaky mlady, vyfocené to mám, ale já si dokonce myslím že ona o mě neví, teda že on ji nerekl ze ma pritelkyni.....jěste minule vanoce jsem byl,a jako fotka, u něj v penezence, ted tam nejsem.....