Nevěra - stalo se. Dokázali jste překonat?

4. čer 2021

Jak nazev vypovida, rada bych vedela, zda se tu nektera z vas prizna, ze se dopustila nevery a jestli vam manzel dokazal odpustit?
U nas se bohuzel stalo. Asi takovy klasicky scenar, ja s detmi doma, manzel do noci kazdy den v praci, prestali jsme komunikovat, kdyz uz, tak jsme si jen rekli neco oskliveho, intimita zadna, blizkost ztracena, trvalo to moc dlouho. Do toho prisel nekdo, kdo se najednou zajimal, mel pro me i hezka slova ... Neubranila jsem se tomu a nestesti bylo na svete. Muz to zjistil prakticky hned jak se neco stalo (absolultne neumim lhat, tak jsem vzbudila podezreni, projel mi soc. site a bylo jasno). Nevini, nekrici, chceme to zkusit znovu spolu - ALE - da se vubec obnovit duvera po takove zrade? Co myslite? Nebo jeste lepe, je tu nekdo, kdo tim prosel?

nikinoo
4. čer 2021

Ahoj..stalo se mi to stejne,pokud chces napis mi sz.....

ellyem
4. čer 2021

Já to zažila z obou stran. Ex mě podváděl, odpustila jsem, ale nezapomněla. Trápilo mě to dalších x let a v podstatě jsem se s tím nikdy nesrovnala. Když jsem ho podvedla pak já, ihned jsem vztah ukončila a skončila s nynějším přítelem. Kvůli dětí bych se vztah snažila udržet, ale chtělo by to si promluvit, zjistit, co bylo špatně. Je reálná šance vztah zachránit, ale oba na tom musíte pracovat, nevinit se z ničeho. Za nevěru vždycky mohou oba, což je důležité si uvědomit.

irmamala
4. čer 2021

Ano a troufám si říct, že nám to pomohlo. Tohle se prostě dřív nebo později stane ve většině vztazích a pro mě osobně jsou důležitější hodnoty než fyzická věrnost.

bonavoxa
4. čer 2021

Dá se to. Ale musí pracovat oba, každý na sobě i společně. Trochu hůř je na tom ten, který nakonec podlehl, ale ten, který neudělal nic, když měl, ten na tom samozřejmě má také podíl. To fyzično se neskutečně přeceňuje.

emkvetinka
23. bře 2024

Já to také zažila.. určitě jde vztah udržet, ale jak už tu bylo psáno, chtít musí oba dva a je to náročná a dlouhodobá práce. Bez terapie nebo poradny bych do toho snad ani nešla. Jak to u vás dopadlo?