Nevím, jak opustit manžela. Máme děti, ale nemiluji ho
ahojte nevim jak mam zacit no problem je v tom ze nevim jak mam opustit svyho manzela...bojim se jeho reakce co udela jak se zachova.vim ze nas vztah je zalozenej jenom na tom aby mnel vsechno pripraveny pod nos laska tam neni zadna.mam snim deti a nevim co mam delat no vim ze takhle dal zit nedokazu bojim se ze kdyz pudeme k soudu tak nam deti rozdelej a to by sem nezvadla.............predse nejde zit s clovekem jenom ze zvyku nebo z povinosti.dekuju
@bambulka2510 a nechces sa rozvadzat preto ze sa nudis? Podla toho co pises tak len obskakujes manzela a to ta nebavi. To je teda dobre blby dovod na rozvod. Ja by som ti poradila ist na vysku, najst si part time pracu, najst si jazykovy kurz, alebo nieco co ta bavi a co by si chcela robit, otvor na konovi album, najdi kamaratky a trav viac casu vonku. Ked nebudes doma, tak manzelko sa bude musiet obskakovat aj trosku sam, ty prides na ine myslienky a mohlo by byt vsetkym lepsie.
A inak je rozdiel zamilovanost a niekoho milovat. Pretoze blaznivo je clovek zamilovany nejaku dobu, ale milovat niekoho znamena pozerat sa na cloveka aj zo sirsieho pohladu. Napriklad vernost, starostlivost, schopnost postarat sa o rodinu, pocit bezpecia atd. atd.
V neposlednom rade nezabudaj ze pravdepodobne pojdu deti do striedavej pece a coskoro ina slecna zacne riesit manzelove peniaze - a potreby teba a deti sa odsunu na druhu kolaj, tvoje deti rozhodne nebudu na prvom mieste ak pride uz s vlastnymi alebo ak bude mat dalsie s tvojim manzelom.
Podle toho, co píšeš, že na jednu stranu odejít chceš a na druhou máš strach, to na mě dělá dojem, že je to jen takový výkřik do tmy. Pokud nejsi štastná, jsi nespokojená, tak opravdu odejdi. Určitě by ale stálo za to, si s manželem sednout, v klidu všechno probrat, podniknout třeba nějaké kroky k tomu, aby se vztah dal dohromady a prostě to ještě zkusit. Máte spolu děti, tak předpokládám, že to celou dobu po jeho boku tak hrozné asi nebylo.
Manžel o těchto tvých úvahách a myšlenkách ví? Ví co tě trápí? Mluvíš s ním o tom? To je totiž velmi důležité.
Děti by jen tak nerozdělili, to se neboj.
Držím palce!
s mim manzelem to je velky omil a ja vim ze sme se nikdy nemilovaly a zadna laska tam nebyla zivot je u mne svine celych 8let se trapi a nevi jak mam jit pric a nejhorsi je to ze iluju svyho manzela kterej kamarada kterej zenu a tri deti nevim co ze svim zivotem ale jedno vim jiste nechci zit s mim manzelem a rict si jak mi bude 50 ze sem nezila jenom prezivala
@milejka ale ja se bojim udelat ten prvni krok jak to mam udelat
@domibeyoutiful to by som nikdy nedokazala motatdetem hlavy tata je jedinej a zustane nim zadny ze tata je spatnej to by se nedovolila

tiež by som prvne radila snazit sa to s manzelom vyriesit, pokial ste si neublizili, nic velkeho sa medzi vami nestalo a je to "len" o tom, ze ste ako milion dalsich ludi zabudli nato, ze vztah nie je samozrejmost a treba on pecovat, tak chodte do toho, preberte to, hovorte o svojich pocitoch, ved to ma byt pre vas najblizsi clovek, nechapem preco si ludia, ktori si maju byt takto blizki nedokazu povedat o tom, co citia ked to pred casom citili este spolu. Ale podla vasich reakcii o to nemate zaujem a tu uz neozstava poradit nic ine len si to dobre rozmysliet, aby ste potom nelutovali, prvy krok za vas nik neurobi, takze tu nie je co radit. A hlavne, nikdy, ani ked budete od seba a rozvedeni nedopustit to, aby ste detom motali hlavu vasim negativnym vztahom. Detom nikdy nemozte hovorit ze je tatka zly, ze sa to vsetko stalo jeho vinou, nikdy zato nemoze jeden a deti si nezasluzia, aby sa stali hromozvodom medzi vami a manzelom. Vela stastia