icon

Nevychovaný pes.

8. srp 2020

Ahoj holky, potřebuji se jen vypovídat a nemám komu. Tchánovci mají psa. Není to zrovna malé plemeno a váží 23 kg. Momentálně mám měsíc do porodu a už jsem asi i hormonama totálně vyřízená z jejich psa! Každá návštěva je stejná. Pokaždý se rozeběhne a hroznou radostí na nás skáče a kouše do obličeje! Už nemůžu. Několikrát mě praštil hnátou do břicha! Ohýbám se, aby na mě nemohl, manžel si přede mě stoupá a stejně si ten zmetek najde chvilku, když prostě musí skočit! Mají ho spíš jako dítě bez jako psa. Je to rozmazlený gaučák, co může všechno. Manželovi skočil do obličeje,, kousl ho do nosu, až mu tekla krev. A reakce? Musíš si dávat pozor 👿 já? Já už na mě pěkně z výšky!!! Teď už jsem ve stavu, kdy se na patě otočím a pošlu je s tímto přístupem do pr a odcházím. Záhada, od té doby to zatím neudělal. Navíc je to nerudný pes co vyjíždí po sáhnutí mu na ocas. Takže až budem mít dítě a ono ho jenom nechtěně chytne, tak mi po něm vyjede? Neskutečně ne vytáčí ta lhostejnost. Když si postěžujem dělají z nás úzkostlivý rodiče. Jsme zlý a já hysterka. Je vidět, co je jim přednější...vidět, co je jim před ejs

Strana
z2
bemo
10. srp 2020

Tak to je jak příběh z naší rodiny. Moje rodiče mají psa, ale přesně jak píšeš, je to spíš hodně nevychované dítě, které si na rozdíl od těch mých dětí,může dělat co chce. Jakmile přijedu s dětmi k našim, tak ten blbec štěká skáče na dveře. Děti se začnou bát a tak mi skočí dvě děti do náruče. Starší tři se schovají za mě. Jediná nejstarší dcera se ho snaží učit nějakým povelům a taky ji poslouchá. Ale jinak skáče na všechny,pokaždé odcházíme se škrábanci. Kdykoliv mu řeknu ať neskáče a začnu ho odstrkávat, tak se taťka ohradí, že nás jen vítá. Akorát nás vítá celou dobu co jsme u nich a každého to bolí. Vždy ho nechám aby nás očuchal, aby teda proběhlo to vítání, ale to je úplně jedno. On si tam dělá co chce a když kdysi vyjet i na dceru a kousnul ji do ruky, sice jen trochu, tak ho naší ještě omlouvali, že mu musela ona něco provést. Strašně mi to kazí tu návštěvu u našich a i to je důvod proč tam jezdím s dětmi velmi málo. Rodičům se to vysvětlit nedá. Takže je radši pozvu k nám a mám klid.

Strana
z2