Odmítání sexu ve vztahu. Jak se s tím vyrovnat?
Zdravím,
Je mi 31 a mám 57 leteho partnera s kterym mam dve deti, 3 roky a druhy 10 mesicu. No a ted k veci. Nefunguje nam to, ja chci sex a pokazdy me rekne ne, dneska ne - nechme to na zitra, dneska chcu mit klid…atd. Nikdy to neni tak, ze by on chtel a kdyz chci ja, tak si musim pockat na den az se mu bude chtit. No a tady to neustaly odmitani, ve me vyvola to, ze jsem pak protivna a zacnem se hadat. Ja neco reknu jak to vnimam, citim, ale to je spatne, vsechno co reknu je spatne. Jen to co rekne on je svaty, a tak to musi byt. A pak spolu nemuzem nejakou dobu spat, protoze jsme se pohadali a on potrebuje cas a mezitim se zase pohadame, takze je to takovej zacarovanej kruh,i kdyz jsme v pohode a nehadame se, je to porad stejny, z jeho strany nic. Doma je napjeti, uz nemuzu, ja jsem nestastna, brecim, jemu je to jedno. Kazdy vecer radsi cumi na tv. Jsem jeste mlada a chci sex a ne byt bez nej. Zazil tohle nekdo? Jak dal? Je to uz nekolik let…
@pampelina18 me hlavne bavi, ze nejvic to tvrdej ty, co maj doma vekove podobnyho chlapa a 'dedka' s velkym vekovym rozdilem by nechteli 🙈🤣 ja mam teda jeste mladika, 'skoropadesatnika' (takze nemuzu vedet ze jo🤣), ale proste nejlepsi a nejcastejsi sex 🤷🏻♀️ mladsi na to byli moc liny 🤦🏻♀️ a cekala jsem, ze to bude slabsi po tom roce, dvou, ale vubec.. naopak si to vic a vic uzivame..
Ale.proste znovu, mluvime no 🤷🏻♀️ a nevycitame si kdyz to nejde, nechce se.. vime proc a to je zaklad..
(A nasi jsou 50+ a taky sex provozujou 🤷🏻♀️)
@l_ jo asi tak :D a pak si tu zároveň tyto ženy stěžují, že mají vlastně doma další dítě atd... :D hele já můžu říct, že lepší sex jsem nezažila 😂 a to že jsem dost poznávala. Mě přijde, že ten můj co je starší tím víc to chce 😂 takže mi to v mém věku krásné vyhovuje. Co jsem měla sobě rovný 20-35 tak jsem byla šťastná za sex 1max 2x za měsíc.... A byli to děti co by se o rodinu pořádně nepostarali.... Jak říkáš, líný na to. Ale hrát hry, chlastat v hospodě a čumět na tv a chodit do posilky to uměli dobře 😂😂 teď mám tzv,, dědka,, 😅😂 a takhle se snad nerozmnožují ani myši 😂😂😂
@l_ ono to bude taky tou ženskou.... Je jasný, že když ženská remca, pořád jí něco vadí, ječí je neustále násrana a ještě si říká o sex jak kurva, tak s ní nikdo spát nebude ani s viagrou. Takže asi možná by to chtělo změnit přístup autorky k partnerovi a pak se změní přístup i partnera. Asi kdybych jela na chlapa takové bomby jako autorka, tak spolu spíme 2x do roka 😂😅, ale snažší je hodit vinu na chlapa, než si nasypat popel na hlavu.
@pampelina18 a prosím tě ty tam u nich ses v tý domácnosti, svitis jim u toho?
@pampelina18 ja jsem z tech, co jsou bez sexu nesnesitelny 🙈🤣 takze vzdycky kdyz je narazka na naladu, tak hned hlasim, ze proste potrebuju sex 🙈🤣 a funguje to, proste bez sexu zit neumim.. ataky jsem zkusila kde co a ted jsem nejvic spoko.. hlavne ti starsi nemaj cil svuj orgasmus, ale zenu a jeji cele telo.. uzivaji si celej ten proces..
@l_ mne přijde vtipný, jak píšeš, že o věku to není... a druhym dechem pak píšeš, jak s mladýma to stojí za ho...
Tak je to tedy o věku nebo ne?
;)
@patypresdevaty jakoze vekem neni ta cetnost 😎
@veronikadunda Lepší to pravděpododbně nebude. Je to skoro-duchodce.. A taky blbé pro ty děti. Až budou chtít za deset let na vylet na kolech, na lyže a otci bude 70. Jejich maturity se pravděpodobně už ani nedožije. Ten sex mi příjde ještě jako menší problém. Když si najdeš milence, třeba bude žárlit a popřemýšlí o tom. Ale pokud to není jen lenost, ale fyzicka indispozice, tak s tím asi nic moc už..
@j.a.n.i ten blábol si slyšela zase kde ? 😅😂 ona realita je úplně jiná a ty internetové statistiky nejsou vůbec důvěryhodné.
@l_ to jsou ty internetové statistiky, těm se dá věřit asi stejně jako Fialovi, když tvrdí, že to všechno dělá pro dobro česká 😂😅
@pampelina18 Joa ty tu realitu mas odkud?
@j.a.n.i mám to doma 😂, vidím to v okolí, můžu porovnat se sourozenci atd... :D ale chápu, že já to co to žiju nemám pravdu, ale anonymní dotazník na internetu, který jedna osobá může klidně vyplnit 50x ano :D a nejlepší je, že ho z 90% vždy vyplňují ženský, chlapi na to nemají čas ani je to nezajímá. Takže tuplem to je dost nepravdivá informace
@l_ my nemáme v ničem pravdu 😂
@pampelina18 ne asi 🙈
@pampelina18 je to nepravdivá informace, protože ty to vidíš ve svém okolí a porovnala si to se sourozenci. A víš, že tyto dotazníky vyplňují tytéž osoby a ještě jen ženy 😀🤦♀️ to je dobrej argument.
@alice180 aspon to ma.od realnych lidi, duveryhodnych zdroju.. vim jakym stylem ty dotazniky probihaj, takze diky, tomu verit fakt nebudu.. a jde predevsim o to, ze 'vyzkumy rikaj' je pravda, a co rikam ja a
@pampelina18 je lez... to je to vtipny 🙈
@veronikadunda nerozumím, když nechceš rozbíjet rodinu, proč sis ho nevzala? A jsi pro něho ty atraktivní? Jak se doma oblíkáš? Kojíš? Kojení je krasné, i pro manžela. Zkus první ten vztah, aniž bys mu něco vyčítala, aby cítil, že si ho vážíš, že ho miliješ a pak půjde i to ostatní. A televizi vyhoďte. Běžte radši s dětmi na louku😉.
@alice180 sama jsem takto jeden trapnej dotazník vyplnila asi 15x jeden a ten samej. A nemám porovnání jen se sourozenci, ale s lidmi okolo. A když mi 53 léta ženská co má o 9 let starší chlapa řekne, že už ho má plný zuby, že by potřebovala od doktora něco co tlumí sexuální pud, protože 5x do týdne nesoulozila ani ve 20 tak to je vtipný 😂
@pampelina18 a proč si žen trapnej dotazník vyplňovala 15 x ?
@l_ v Klidu, dneska Doktorka zrovna důchodci předepisovala lék na potlačení sexuality, protože jeho partnerka si stěžovala, že už ji má rozedřenou jak smirgl papír 😂😂 a že takto nesoulozila ani ve 20 s ním 😂
Anebo to když sousedka co má o 20 let mladšího chlapa než já mi říká, že už s ním tři měsíce neměla sex, že už je z toho zoufalá atd... takže porovnání já mám dobrý 😂 jsou chlapi co ve 20 jedou jak králíci a jsou chlapi co po 50 souloží tak, že každého 20tnika strčí do kapsy. Ale to tady dámy nepochopí. Prostě jim odkejveme, že chlap a ženská po 50 už sex nemají.
@alice180 jsem byla v pubertě a nudila jsem se 😂😂
@pampelina18 strašně to bagatelizujete. Jako plošně nemůžete říct jedno, tak plošně nemůžete říct ani druhé. Stejně tak jako házet to, že s ženskou chlap nespí je její vina, protože je protivná. A pokud jsou dva lidé ve vztahu a záleží jim na sobě, tak se k problémům staví čelem a komunikují spolu.
@pampelina18 v pubertě si na internetu vyplňovala 15x dotazník o vztahu se starším partnerem ?

Nevím, no. Možná to je věkem, ale i lidí v 60 mají sex... Moji rodiče jsou tím důkazem a to mají na krku 2 vnoučata 😅, nevím kde se vzalo to, že lidí po 50 už nemají sex 😂😂 sama mám větší věkový rozdíl a sex máme dost pravidelný.
Některý chlapi už odmítají sex z principu například když ženská o něj pořád žadoní tak ten chlap už pak sex nechce. Mít hysterického chlapa který by na mě neustále doléhal, byl protivný a hledal chyby, kde nejsou a vše by mu vadilo tak s ním nesmím ani v mém věku a asi by se mi postupně zhnusil. Milence si nehledej spíš psychologa, anebo rozvod.