Opustil nás tatínek
Prosim potrebuju podporu....mam 3 mesicni miminko a opustil nas tatinek.je uz rozhodnuty,ze ke me noc neciti a bohuzel s jeho povahou to ani dal resit nejde.me na nem porad zalezi,vim ze jsem se ted plne venovala malymu,ale to by snad mel pochopit.bohuzel je opravdu rozhodnuty.a ja se bojim jak to vsechno zvladnu.sem na vsechno sama a nedokazu si predstavit,ze mi zmizi ze zivota a ja budu na vsechno sama.
Maminky,ktere to mate za sebou,prosim dejte mi nadeji,ze zase bude dobre a najdeme si lepsiho tatinka,ktery od nas neutece.....
Holky vy jste vsechny uzasne...co jste zazily a jak jste to zvladly....asi fakt nejvic se bojim financi,to me tak stve.. Proc se ten stat o nas nedokaze postarat lip....
Zatim je tady,ja to asi nedokazu....ja bych tak strasne chtela mit tolik sily,abych rekl ,,jdi" a nechala ho opravdu jit.ja ho mam poras rada,ale po tom,co mi udelal,s nim byt nechci....tak sakra proc ho nedokazu poslat pryc.on je tady a ja nestastna cely dny brecim....ja bych si fakt liskla!!!!!!
@zuuuuza5 mas to děsně těžký :(
Bydlís v podnajmu? Pokud ano, sup sup a bez si pozadat o prispevek na bydleni. Vyplaci ho sice ctvrtletne, ale lepsi nez nic 😉 Ja mela tu smulu, ze bydlim ve svem byte a na hypoteku ti nikdo neda a tim, ze si privydelavam (ne na cerno) jsem jakykoli prispevky zazdila uplne. A mozna ti daji i pridavky na dite 😉
Napsala jsem Ti interní poštu... omlouvám se, že mi to trvalo dlouhé týdny, fakt to s ohledem na zdraví a šílené prázdniny s třema bobkama...nešlo. Snad i můj příběh přispěje tak trochu k vidině, že se dá žít i bez něj. Ale - můj příběh je plný "odlišností" od jiných příběhů tady.... a s ohledem na Tvé vlastní city - to máš a budeš mít - vždy těžší než já..... Držím palečky, ať vše zvládneš, jak by sis přála s ohledem na Tvé miminko i Tebe samotnou zvládnout... a hezkou dobrou noc s krásnými sny o pohodové budoucnosti pro vás oba 🙂
@zuuuuza5 drzim palecky a urcite si casem nekoho najdes.Ted hlavne muset myslet na miminko to je nejduletitejsi.Ja jsem si zazila neco horsiho,ale i tak s tebou citim.Muj manzel od nas neodesel,ale umrel a mam tri deti a muzu ti rict,ze diky detem jsem to zvladla a zvladam a dokonce zacalo lepsi obdobi.Mam praci a poznavam nekoho koho bych zase mohla milovat.Drz se a hodne sil

@zuuuuza5 cus, nectu prispevky nahore. ma zkusenost: smirit se, ze budu sama. na vse. a treba nekdo prijde. ale neupinat se na to. zjistlila jsem, ze zodpovednost je pro spoustu lidi, predevsim chlapu, asi sproste slovo 🙂