icon

Po testu DNA není táta táta

marakula
7. zář 2015

Předem se omlouvám, že píšu pod vytvořeným fake nickem. Profil tu mám, ale asi bych to nezvládla ☹
Napíšu Vám příběh. Jsem svobodná třicetiletá holka, která měla vztah s panem O, nic vážného, neměla jsem na něj moc času (měla jsem super práci a brala mi hodně času) a on byl divný, ulhaný, bez práce..po pár měsících jsem ho tak trochu prokoukla, že to žádná výhra nebude a rozešla se s ním (on se přestěhoval asi 300km ode mě). Asi za 14 dní jsem na oslavě narozenin potkala svého kamaráda pana B, který mě zval už kdysi na večeři. Pomilovali jsme se, docela pravidelně jsme se potkávali a za 30 dnů od našeho prvního sexu jsem měla pozitivní těhotenský test! Šok! Naprostý! Šla jsem k doktorovi a ten mi řekl, že jsem v 6tt- prý 4 týdny ve skutečnosti, ale 6tt pokud to počítáme od prvního dne poslední periody. Tzn. před 4 týdny jsem byla s panem B. Řekla jsem mu to, on byl nadšený a šli jsme do toho! Já bych na potrat nikdy nešla, natož v mém věku a určitě ne jenom tak z rozmaru. Znali jsme se 9 měsíců a já porodila miminko (ano, strašně nezodpovědné, ale stalo se... a zbavit se miminka nebo mu vzít tátu je pro mě ještě horší).
Celou tu dobu ale na vyšetřeních doktoři říkali, že je miminko velké, že je o 2 týdny napřed, atd.
Pan B byl u porodu velkou oporou, bylo to skvělé a za 4 dny si nesli miminko domů. Pan B však udělal něco, co by mě ani ve snu nenapadlo. Test DNA a zrovna, když jsem 14 dni po porodu jsem ho našla ležet se slzami v očích a s papírem, že on není táta.
Plačeme, sedíme, nevíme co dál. Ví, že jsem to neudělala schválně a že mě to ani nenapadlo, že by nebyl otcem (původně jsem chtěla s miminkem zůstat sama a nenutit ho se nijak podílet ani se zapojit- znali jsme se měsíc).
On mi nyní řekl jednu zásadní a důležitou věc. Nezvládne to. Nemůže se mnou a s miminkem být.
Já jsem na dně. Panu O. toto říct nikdy nechci, nic po něm nechci.. ale co miminko? Nemá právo na to znát "tátu"? (pro mě je táta pan B.)
Nechápu, že má tak vysoké ego, že se dokáže z hodiny na hodinu odmilovat a opustit nás. Musíme se zbalit a jít. Byt už sama se 7.500 neutáhnu, musím k rodičům. Nevím, z čeho budeme žít a hlavně jak. Jak to podat rodině a okolí. Těm 40ti lidem, se kterými zapíjel narození. Mojí rodině, která k nám pořád jezdí a mají ho hrozně rádi a dokola opakují, jak je miminko celý pan B. On to nezvdládá. Já vařím, brečím, peru, brečím, kojím, žehlím, kojím, brečím, vařím, kojím... starám se o mimi jak nejlépe to jde a jenom u toho stále brečím a přemýšlím, jak to všechno ukončit. Potřebuji asi nutně a rychle psychologa, ale jak můžu někam se 14ti denním miminkem jít? Co všechny ty první fotky s tatínkem, který už není tatínek a nechce nás, zničit? Toto je zkrátka totální peklo, které si málokdo umí představit... Peklo...

Strana
z3
jabadabadoo
7. zář 2015

@marakula to je mazec a vysvětlil ti, proč dělal test DNA?Měl pochybnosti?

marakula
autor
7. zář 2015

@jabadabadoo Měl. Ale během těhotenství to najevo nikdy nedal.

barusak1
7. zář 2015

@marakula on tě vyhodil z domu?

konidana
7. zář 2015

@marakula Nic se nejí tak horké jak se to uvaří! Vím, že je to teď šok, ale ono nějak bude. Dej mu třebas týden, dva na rozmyšlenou, pak teprve něco řeš. Držím ti palce. To zvládnete! 🙂

marakula
autor
7. zář 2015

@barusak1 Nevyhodil. Jen řekl, že to musíme začít řešit. Řekla jsem, že byt sama neutáhnu, až budu mít klasický rodičák a rodiče na to musím nejdřív psychicky připravit. Položí je to. Poprosila jsem, aby počkal do konce šestinedělí.

glimmer
7. zář 2015

je to určitě moc těžké pro oba ... tobě ale i panu B bych doporučila návštěvu nějakého psychologa ... jak už tu někdo psal, nic se nejí tak horké, jak se uvaří ... bude to chtít čas, trpělivost, pochopení a asi opravdu i radu nějakého odborníka.

marakula
autor
7. zář 2015

@konidana Já se na to snažím taky tak koukat. Mám dokonalé hodné miminko, jsou i mnohem horší životní příběhy. Snažím se tuto situaci úplně vytěsňovat z hlavy, ale pak mi hrknou slzy do očí a přemýšlím, proč mě něco tak strašnýhov životě potkalo, když nám mohlo být ve třech tak hezky a jeden moment to zničí.. Na dobro. A podívám se na naši situaci a vážně mě nenapadne nic jiného než: "TAK TOTO JE MAZEC!"

barusak1
7. zář 2015

@marakula aha .... ráda bych poradila, ale nevim co. Držím palce a doufám, že to dopadne s vámi dobře. A na miminko nyní reaguje jak?

shine2015
7. zář 2015

@marakula je to pro něho šok......netlac na něho a nechej tomu volný průběh.....možná se mu to rozlezi a ještě spolu budete.....prvnímu muži bych nic nerekla ani náhodou....

konidana
7. zář 2015

@marakula Jasně, je to mazec, ale nejde o život. Takže jde o H... 🙂 Ještě všechno spolu v klidu proberte a to vyřešíte!

marakula
autor
7. zář 2015

@glimmer Snažím se. Večer si alespoň na chvilku přilehnout.. pohladit.. Nereaguje na nic, je mu to asi nepříjmené. Snídáme společně, povídáme si o práci, o tom, co je potřeba nakoupit.. občas jde dát miminku dudlík, ale jinak už se ohledně mimi nezapojuje (jezdil s kočárkem, choval a přebaloval). Asi to sami vážně nezvdlánem.. je to psycho stav- hra na rodinu, která neexistuje.

shine2015
7. zář 2015

@marakula nevyhledavej žádné intimnosti. Chovej se jako by to byl bracha.....nechej tomu cas

konidana
7. zář 2015

@marakula jděte všichni 3 do nějaké poradny (rodinné, psychologické, cokoli). To že se nezapojuje, neřeš, to mnohdy nedělají ani vlastní otcové🙂

marakula
autor
7. zář 2015

@shine2015 On byl u kartářky. Bála jsem se zeptat, co mu řekla. Jen mi řekl jednu věc. Prý bych to skutečnému tátovi měla říct. Prý mu řekla, že miminko ode mě jednou uteče, když mu to zatajím. Já spustila úplný panický pláč, že NIKDY nikdy nikdy, že je to moje miminko a táta je ON! Nic neřekl..

marakula
autor
7. zář 2015

@shine2015 Udělám cokoliv. Děkuji

shine2015
7. zář 2015

@marakula podle kartarky se nerid....navíc dítě mámu nezavrhne a rozhodne ne proto že by se sama bála kvůli tomu že bio otec je nemakacenko......že ji bude vydírat chtít střídavou apod....
Je to blbost!!!! Bio otce vůbec nevyhledávej

jabadabadoo
7. zář 2015

@marakula Na jednu stranu ho chápu, na druhou ne. Když měl takové pochybnosti, nic ti neřekl a tajně udělal test s DNA měla bych problém s důvěrou k němu ☹ , navíc byl u porodu a pak tohle. Kór, když ví, že ty jsi byla přesvědčená o jeho otcovství.

marakula
autor
7. zář 2015

@konidana Zkusím navrhnout. Už z toho důvodu, že musíme najít tu nejjednoduší cestu, jak to podat okolí a oboum rodinám a přátelům. On si uvědomuje, že nás čeká peklo od okolí, až toto půjde ven.

shine2015
7. zář 2015

@marakula a další věc...děti z decaku milují svoje mámy taky a odpustí jim kde co, vyhledávají je.....máte chlapecka nebo holčičku? Zatím nic nikomu nerikejte....

marakula
autor
7. zář 2015

@jabadabadoo Toto jsou chlapi. Nechápu, jak se můžou ze sekundy na sekundu odmilovat od někoho tak úžasného, jako je naše miminko?! Jak zlomené ego dokáže zničit lásku k dítěti.. Asi to bylo moc brzo, ješte se nestihl do něj zamilovat tak, jak to dokáže máma..

shine2015
7. zář 2015

@marakula a ono je pohlaví jedno....máma je máma.

barusak1
7. zář 2015

@marakula zprávy od tebe mi přijdou, že tomu už nedáváš naději .... že by B. někdy změnil názor. S okolím bych počkala jestli je to opravdu definitivní

shine2015
7. zář 2015

@barusak1 pro něj to je šok....chce to čas myslím že se to ještě srovná že si to sedne

marakula
autor
7. zář 2015

@shine2015 Kluka. Zatím mlčíme. Ale asi brzo atmosféra praskne. Řekla jsem mu, ať mi řekne. jestli mám všechny naše (dokonce už v rámečku vystavené) fotky smazat a zničit a dělat před mimi, že nikdy neexistoval. Nebo jestli ho chce potkávat a půjčovat si ho, je to pro mě JEHO TÁTA! Že s tím nemám problém a peníze nechci. On prý neví a potřebuje čas.

barusak1
7. zář 2015

@shine2015 právě, že si to myslím taky ...

marakula
autor
7. zář 2015

@barusak1 Ono to totiž nevypadá, že by chtěl změnit názor. Čekáme na konec 6ti nedělí a asi se téma znova otevře. Nemluvíme o tom nyní, protože oba dva musíme fungovat a to po tomto "odhalení" nešlo. Ráno se najíme, odejdu na co nejdelší procházku s kočárkem a on se vrací večer- já chodím spát brzo. Takže neznám jeho aktuání názor 😢

elenore
7. zář 2015

@marakula ufff, život umí psát naprosto nevymyslitelné příhody 😕 Napíšu jen, jak bych se chovala já - nikomu bych nic neřekla a snažila se, aby ani pan B. nikomu nic neříkal..S nikým to neprobírala..pokud bychom měli jít od sebe, příbuzným bych řekla, že se mezi námi něco stalo a zůstáváš s dítětem sama..Chlap potřebuje na všechno čas..čas, který ukáže, jestli spolu máte být nebo ne..Není vyloučeno že spolu nakonec budete a budete mít další dítě/děti, které už opravdu budou vaše společné. Musí uznat, že jsi na něj nehrála žádnou habaďůru, že jsi to opravdu netušila..
Vždyť kolik je matek samoživitelek s dítětem, které si najdou nového partnera a mají spolu další děti..Brala bych to z tohoto pohledu - že ty máš dítě s jiným chlapem (pan O.), který není tatínek v pravém slova smyslu (je mnoho takových, kteří se o své dítě nestarají) a už pak se uvidí časem, jestli si k sobě (s panem B.) cestu najdete nebo ne..

shine2015
7. zář 2015

@marakula nechej ho být a přestaň to úplně řešit a nic po něm nechtej - ani aby pomáhal ani projevoval zájem ani aby se rozhodl....on k tomu musí dozrát sám, úplně sám.....vše co uděláš bude brát jinak jako že musí a to je blbe. Nechej ho v klidu a nic po něm nechtěj....

Prostě se teď stahni o mimi a nikomu nic neříkej...a ani nevyhledávej kontakt s ním ani telefonem ani fyzicky....potřebuje být v klidu a sám....a podle mě si to sedne a bude to dobre.....

A synové mají velice silnou vazbu na matky....vůbec bych se nebála že té zavrhne nebo by dělal problémy, naopak....syn te pochopí.....vazby syn matka a matka syn jsou nejsilnější z psychologického hlediska...a pak hned matka dcera a dcera matka......a pak až partneři atd.....lidí to neradí slyší, ale je to tak. Není silnější vazby než matka dítě....a dítě matka.....

barusak1
7. zář 2015

@marakula 😔 je mi to lito

marakula
autor
7. zář 2015

Udělala jsem dobře, že jsem sem nakonec napsala. Díky. Musím se jít nějak srovnat, abych na kojení byla psychicky ok. Já bych nejraděj utekla, opila se, brečela, přestěhovala se do jiné země...nevím co všechno se dělá v depresi.. ale ten pocit, že nemůžu nic... má tu toho broučka a musím fungovat na 105%. Nezaslouží si zlomenou mámu a jsme zase na začátku..co dělat...

Strana
z3