Podezření na partnerovu náklonnost k jiné ženě v práci. Myslíte, že se mu líbí?
Ahojte , jdu jsem za vámi s mým broukem v hlavě a docela i trápením..
Jde o mého partnera , se kterým jsem skoro dva roky , doslova dva roky jelikož spolu pracujeme , i trávime veškerý volný čas. Ano spoustu lidí to zarazí, ale my to tak máme a i nám to vyhovuje, rozumíme si máme společné zájmy a v práci to samé až na jedno co se děje teď..jde o to že jsme se dostali do nové restaurace ( pracujeme jako kuchař a pomocná kuchařka ). No a na place jsou dvě mladé slečny jedne je 31 a druhé 26. Mně je 20 a příteli 36 , a prostě mi přijde že se mu ta slečna které je těch 31 líbí nebo nevim co si myslet.. napíšu sem pár věcí kterých sem si všimla..
Ta první je třeba ta že když je třeba naštvaný nebo ho něco vytáčí tak je nepříjemný jenom na mě jakmile se objeví ony nebo ona , nebo jedna z nich tak prostě se hned uklidní jakoby nic směje se s nima atd..a co si pak mám jako myslet že..
Po té když si chodí s nima dopředu k výčepu povídat tak přijde úplně vysmaty a chce ať mu dám pusu atd jako takové to doprosovani nevím jak to říct.
Minule v autě se zmínil že je úplně v pohodě taková jiná , trval na koupi dárku pro ni a to ji známe ani ne měsíc
Ale někdy o ní zas mluví no ..dost sprostě. Samozřejmě chápu že nejsem jediná holka na světě a taky se mu líbí určitě i jiné ženy tomu já rozumím , jen mě to strašně mrzí
Snad jednou dospěješ. Zatím je to v duchu ,,Milá Sally".........
Největší kravina je, že spolu trávíte veškerý čas. To se pak není čemu divit, že si mu tak brzy zevšedněla. Takže buď pracujte každý jinde nebo očekávej to, že tě odkopne nebo bude minimálně podvádět. Jsi ještě mladá a máš o tolik staršího chlapa. On už má nějaké ty vztahy za sebou a ví, že jsi mladá a nejistá. Takže si s tebou dělá co chce.
Bylo nebylo, za devatero horami a devatero řekami žil pohledný kuchař zralého věku, který miloval ženy, jídlo a zpěv a mladičká pomocná kuchtička prahnoucí po lásce. Slovo dalo slovo a bez ohledu na to, že jsou si vzdáleni věkem i potřebami, začali tvořit pár nejen na pracovišti, ale i v osobním životě. Nedostatečné sebevědomí žene mladičkou kuchtičku do spárů žárlivosti a závislosti na jejím kuchaři, což kuchaře dusí a uvnitř něj se tak vzdouvá potřeba milovat ženy, jídlo a zpěv a nenechat se omezovat mladičkou kuchtičkou. Zazvonil zvonec, pohádky je konec...
Je to žárlivost a tu porazíš jedině a pouze zdravým sebevědomím. Znej svoji cenu a denně si to připomínej 😉
Z popisu mi nepříjde nic divného na chování tvého partnera. Ale jde hodně vidět, že jsi strašně zaměřená na cokoliv on řekne nebo udělá směrem k té slečně. Jsi na to přecitlivělá, antény máš našponované na 500%. Uvědom si, že CHCEŠ najít důkaz jeho citové nevěry, a proto ho vždy najdeš...protože ho vidíš i tam kde není. To je prostě žárlivost.
Místo na partnera se zaměř na sebe a na to, jak se svou žárlivostí bojovat už teď!! Protože čím déle a čím vydatněji ji krmíš, tím víc roste do obludných rozměrů. Nedávej své žárlivosti prostor. Zvol si mantry které si vždy připomeneš, když to na tebe příjde. Posiluj svoji sebehodnotu a sebevědomí. Připomínej si svoji cenu. Buď nad věcí. ( Můžeš si třeba uvolněně pohovořit co se vám na nových holkách líbí, co ne, brát je jako další lidi v teamu, ne jako nebezpečí).
I kdyby tohle dopadlo vaším rozchodem ( což si nemyslím), tak budeš aspoň znát svoji cenu a hlavu budeš mít vztyčenou. Pokud se zamiloval jinde, nic s tím nenaděláš. Pořád je lepší rozchod příjmout takhle, než tropit žárlivé scény.
Upřímně si myslím, že daleko větší šance na rozchod momentálně jsou z důvodu tvé žárlivosti, která se může vymknout kontrole, než že by o tebe tvůj chlap nestál. Žárlivostí ale klesá naše hodnota u druhých, tak bacha na to.
Bylo nebylo, za devatero horami a devatero řekami žil pohledný kuchař zralého věku, který miloval ženy, jídlo a zpěv a mladičká pomocná kuchtička prahnoucí po lásce. Slovo dalo slovo a bez ohledu na to, že jsou si vzdáleni věkem i potřebami, začali tvořit pár nejen na pracovišti, ale i v osobním životě. Nedostatečné sebevědomí žene mladičkou kuchtičku do spárů žárlivosti a závislosti na jejím kuchaři, což kuchaře dusí a uvnitř něj se tak vzdouvá potřeba milovat ženy, jídlo a zpěv a nenechat se omezovat mladičkou kuchtičkou. Zazvonil zvonec, pohádky je konec...
@anonym_9ba0f5 to je Boží rozbor 👍🤣🤣🤣
Je to žárlivost a tu porazíš jedině a pouze zdravým sebevědomím. Znej svoji cenu a denně si to připomínej 😉
Z popisu mi nepříjde nic divného na chování tvého partnera. Ale jde hodně vidět, že jsi strašně zaměřená na cokoliv on řekne nebo udělá směrem k té slečně. Jsi na to přecitlivělá, antény máš našponované na 500%. Uvědom si, že CHCEŠ najít důkaz jeho citové nevěry, a proto ho vždy najdeš...protože ho vidíš i tam kde není. To je prostě žárlivost.
Místo na partnera se zaměř na sebe a na to, jak se svou žárlivostí bojovat už teď!! Protože čím déle a čím vydatněji ji krmíš, tím víc roste do obludných rozměrů. Nedávej své žárlivosti prostor. Zvol si mantry které si vždy připomeneš, když to na tebe příjde. Posiluj svoji sebehodnotu a sebevědomí. Připomínej si svoji cenu. Buď nad věcí. ( Můžeš si třeba uvolněně pohovořit co se vám na nových holkách líbí, co ne, brát je jako další lidi v teamu, ne jako nebezpečí).
I kdyby tohle dopadlo vaším rozchodem ( což si nemyslím), tak budeš aspoň znát svoji cenu a hlavu budeš mít vztyčenou. Pokud se zamiloval jinde, nic s tím nenaděláš. Pořád je lepší rozchod příjmout takhle, než tropit žárlivé scény.
Upřímně si myslím, že daleko větší šance na rozchod momentálně jsou z důvodu tvé žárlivosti, která se může vymknout kontrole, než že by o tebe tvůj chlap nestál. Žárlivostí ale klesá naše hodnota u druhých, tak bacha na to.
@reeeza Pro mě by bylo divné, kdyby partner chtěl kupovat dárek ženě, kterou zná jeden měsíc. Proč by jí měl kupovat dárek? Autorka nepíše, jestli má narozeniny, nebo ne. Kdyby to bylo jen tak, tak bych zpozorněla.
Mě v tom příběhu spíš zaujal ten věkový rozdíl. Když je větší věkový rozdíl, tak by mě zajímalo proč.
Napíšu ti, že s mým manželem taky pracujeme ve stejné firmě. Jsou dny, kdy se vidíme z 10 hodin hodinu a dny, kdy jsme spolu stále. Je mezi námi podobný věkový rozdíl a klape nám to, máme 2 děti. Mně bylo 21, když jsme si spolu začali.
Jsou jen dvě varianty. Buď ho přehnaně sleduješ, žárlíš a vymýšlíš a nebo je tam opravdu něco "špatně" a stejně tomu nezabráníš. Je to jen na tobě. Promluv si s ním a nedělej scény. Pokud ti to nevyhovuje, máš možnost odejít.
@kristyna839 jsi mladá, užívej si, neváhej se, přítel je starý…dokážeš di představit vás 2 za 10 let? To mu bude 46…(a erekce už třeba nic moc)…a ty 30 v plné síle
@kristyna839 Asi by bylo spíš divné, kdyby se mu jiné ženy než Vy nelíbily 😀 Kamarádce se stalo, že jí manžel po 10 letech manželství oznámil, že je gay 😀
Jsem taky z Gastra a můj ex byl kuchař . Byla sem na place a s kolegy se smála a dělala vtipy pořád, ale to neznamená že sem se chtěla pářit nebo někoho podvádět.
Prostě jsem veselá povaha. S ex SME se pak vzali, měli děti a rozvedli se po 15 letech.
Chci tím jen říct aby si nehledala věci které tam ani nemusí být. Ono totiž když tě bude chtít podvádět tak to udělá a nic s tím nikdy neuděláš.
Si mladá, věnuj se svým koníčkům a nedeptej se🍀

@kristyna839
@kristyna839 + ještě k tomu se furt tak skadlej jako třeba když má jit pro jídlo , tak když ji to trvá nebo tam není hned tak on hned volá "no kde siii, už ti to tady stydne" atd nebo když si pro něco minule šel , tak se trochu lekla a on hned "nebooj" ale takovým tím tichým tónem? Nevím jak to říct 🙈