Poměr přítele se sestrou. Přijde to divné jen mně?
Ahoj,ráda bych znala váš názor. Omlouvám se za anonymitu, ale je to naprosto absurdní situace, nejsem ani troll, bohužel je to tak, co píšu.
Ve zkratce, s přítelem jsme přes 4 roky. Nyní spolu máme plánovanou 2 měsíční dceru.
Začátkem roku 2020 se do našeho domu ( činžák) nastěhoval jeho otec, poté následovala jeho sestra se dvěmi dětmi, je stejně stará jako já - 24 let,byla jsem ráda,že tu mám stejně starou vrstevnici. Mají společněho pouze tátu. Přítel za ní často chodil, to by bylo ok. Ale pak u ní začal přespávat, když byl táta v praci - ok. Trošku mi to vadilo, ale je to segra. Pak jsem otěhotněla,potratila a v červenci znovu otěhotněla, ale přislo mi, že neměl už takovou radost..- ok. Ale z ničeho nic se jeho sestra se mnou přestala bavit, bez duvovu- ok. Přestal si mě více méne všimat, Setsra se přestěhovala o ulici dál, stále za ní chodil, občas přespal. Příteli jsem říkala, že se mi to nelíbí..a měla jsem tušení , že něco není v pořádku..tušila jsem, že je těhotná, nevím ani proč. Přítel o ničem nevěděl,ted už vím, že věděl. Své sestře o mém těhotenství řekl když jsem byla v 7.měsíci, po obrovském nátlaku z mé strany, a to ji ještě řekl, že jsem mu to tajila já hodně dlouho..o Jejím těhotenství jsem se dozvěděla od přítele bývalky,se kterou má 5letého syna. Na mé narozky, a vyplnily se mé nejhorší představy..vždyt ona nemá ani chlapa. V těhotenství mi vubec nepomohl, oskrabala jsem celou ložici a i vymalovala, ale jakmile potřebovala vymalovat sestra tak hned běžel..
Pak se narodila malá. Ale přišlo mi, že ho něco žralo, měl neustále uslzené oči, začal si na mě vylívat vztek, dostala jsem např.: sprdnuto, že jsem mu vyprala tepláky, co měl jen 1 na sobě. Nehledě na to, že začal hodně pít alkohol a vykouří víc, než je zdrávo..a leze to do peněz,hrozně moc a nic s tím nedělá. Nejsem typ člověka co leze do telefonu, ale jednou usnul a nechal otevřený chat se sestrou. Co jsem viděla ..bylo mi na zvracení. Psali si jak se miluji, jak chtějí být spolu, on že ji chce plácnout po zadku, ona jak chce koukat na něj jak spí a usína..Těžce se mi o tom píše, ještě ted mi je zle..ted se chová asi normálně, ale já pořád vidim ten jejich chat...jak jeden druhému chce dát pusu a oslovují se lásko,miláčku,broučku atd... Prosím řekněte mi, že nejsem magor a je to opravdu nechutné a zvrácené? Jsem rozhodnutá, že chci asi jít od něj, nedokážu se mu ani jí podívat do očí... Jen se modlím aby to dítě nebylo jeho, to by byl uplny konec...
Hlavně, když si nezahulí a nemá pivo, tak je strašně zlý.
Jeho život se točí jen kolem her,piti a kouření, takový nebyl. V těhoteství jsem si byla na 100procent jistá, že máme ted nejkrásnější období vztahu a snažil se i méně pít jak mi slíbil....
odejít nemám kam, mám i nějaká zvířata , která ybch mu tu nedokázala nechat a s rodičákem bych nic neutáhla, snažím se ušetřit každou korunu abych měla alespon něco do začátku, když bych odešla...
Prosím, že nejsem divná já..ale oni? jsem už opravdu na pokraji sil a v koncích, ale kvuli malé se snažím být nad věcí.. Kdyby se vyspal aspon s někým cizím...ale tyto konverzace vést s vlastní segrou mi přijde hrozně ujeté a nechutné... a nemyslím si, že bych si to nějak vsugerovala...všechno zapadá do sebe...
@ito ty jo. To koukám.. Děkuju za vysvětlení.. Myslela jsem, že vlastní musí mít oba rodiče stejné.. Tak děkuju za info..
@kocvarovas Taky jsem si to myslela, 😀
urcite bych nesedela na zadku a delala ze nic ale okamzite bych to resila..prasata!!
rekla bych to byvalemu, ukoncila vztah,rekla bych to jejich rodicum,nahlasila na pcr. tohle je fakt pres caru..a jeste by me zajimalo,jestli se jeho sestricka pochlubila gyndarovi,ze prcala s brachou.To by asi koukal.Chudak dite,jestli bude postizene!!
No tvl 😲😲😲 jako kroutim hlavou i nad fotografem Janem Saudkem
Hold já být ve tvé kůži tak ho nechám a najdu si jiného... Takovej ti za to nestojí . A pro jednoho vola si urcitě nevyrostla
Třeba nakonec Chuliova matka byla otci nevěrná a tak Esmeralda není jeho sestra a mohou být spolu šťastně až do smrti..
což nemění tvou pozici, ty hraješ roli vedlejší.. bohužel
@budouci_maminka
A ta matka neni jejich spolecna?
@zelenaesmolda zakladatelka psala, že matku mají jinou a ani spolu nevyrůstali.
@zelenaesmolda
@eviicka myslela jsem to tak, že otec není nikdy jistý.. třeba nakonec ani "poloviční" sourozenci nejsou. ale to je fuk, bůh ví, zda to je či není pravda, každpodáně je to ujetý
@budouci_maminka i kdyby se ukázalo, že jsou nevlastní, tak jak uvádíte, je to ujeté. To je jako bych se dala dohromady s kamarádem z dětství, kterého žádala mamka do své péče,když zemřela jeho maminka a naší mamky letitá kamarádka. Věděli jsme, že jsme mohli být "brácha a ségra " a dle toho se k sobě chovali (včetně rvaček)a když se v dospělosti zadluzil, chodili ti lidi za mnou, ať s ním něco udělám 😟a byť jsme se neviděli skoro 15let, tak i kdybych byla sama, rozhodně bych do něj "nešla "
Pohlavní styk mezi příbuznými se trestá až dvěma roky vězení. Zákon zakazuje sexuální vztah bratra a sestry, otce a dcery a matky se synem. Trestným činem je také pohlavní styk mezi přiženěnými sourozenci a nevlastním otcem či matkou.
"Naopak pohlavní styk mezi strýcem a neteří nebo bratrancem a sestřenicí není trestným činem. Tedy pokud nedojde k znásilnění," upřesnil teplický soudce Miroslav Čapek.
To jen tak na okraj, je jedno jestli jsou sourozenci nevlastní nebo vlastní, pořád je to trestný čin ;)
@keksik002 a co pak Jan Saudek ? Dit má s dcerkou i dítě
@mamadvoudeti ano, je to mimo zákon a pokud by to byl obycsjny smrtelnik bez moznosti uplatku byl by za to i soudne stihan ;) navic, ona sla na potrat, takze..
@mamadvoudeti On se k tomu přiznal až teď, takže je to jako zločin promlčené. Je to strašnej dobytek 🙂

@zelenaesmolda ale chápu že mi nevěříte... Je to opravdu absurdní situace