Pomoc. Do dělat?
Ahoj, dobrý večer, jdu na Vás s prosbou možná se jen vypovídat už ani nevím ... Mám doma mimi 3m ... S přítelem jsme ho neplánovali byli jsme spolu chvíli ale stalo se ... Od ty doby co je na světě si vůbec nerozumíme ... Hádáme se a on vždycky třískne dveřmi a odjede ... Už nějak nemůžu dál asi před měsícem šel ke kamarádovi ... slíbil, že přijde v deset přišel v půl 1 ráno totálně opilý ... nadával mi nejdřív mi řekl že jsem kráva pak mu tedy jedna prilítla potom to pokračovalo řekl, že jsem hnusná tlustá socka a že od té doby co je semnou má život na 💩... Hodně často mě uráží a je zlej pak se vždy omluví ale já už nějak nevím jak dál ... Dneska když mimi převlékal do pyžama hodně brečela, tak hezky a mile mu povídám, že je hezký, ze si sní povídá ale už musí spinkat ... a už to jelo zase Ať už konečně vypadnu a že půjde v sobotu zas pít, tak ať jsme v neděli radši pryč že chce mít klid ... A že mu začnu přispívat půlku na najem, nájem 12000 a můj RP 10 000 ... že jsem na prachy a podobně pak odešel ... příjde za par hodin a buď se nebaví nebo se hrozně omlouvá ... Ja už nějak nemám sílu ... Vůbec nevím co dělat holky ...😢
@berenika39 Přátelé mám rodinu sice taky ale nějak nevím jestli mi pomůže ... Ale možná bude nejlepší odejít ... Děkuji za názor
@annacb Hele určitě jestli máš rodinu nebo někoho ke komu můžeš s mimi jít, tak jdi! A to za včasu. Protože jestli se chová takhle a upřednostňuje alkohol před tebou co jsi mu na svět přivedla dítě, tak to není chlap ale 💩
Buď se mu v hlavě po nějaké době po vás rozsvítí a nebo ne a je marnej. Ale uvidíš, že budeš spokojenější a i ten prcek potřebuje klid a cítit z obou lásku..
Vím, že je těžké odejít ale ty ženský jsou přece silný a co by neudělaly pro své miminko
Něco takového si na mě ještě nikdy nikdo nedovolil. S manželem jsme spolu 16 let, užil si se mnou taky dost, ale nikdy by mi něco takového neřekl. Dobře vám radím, abyste co nejdřív odešla a začala si vážit sama sebe. Za mě je toto neodpustitelné..
Já nějak nevím co dělám špatně nebo kde je chyba ... Hrozně jsem chtěla být rodina ale nějak to nejde ... je mi z toho fakt smutno ale už to musím udělat už jsem jednou byla týden u kamarádky to mě uprosil teď mi tvrdí, že stejně nikam nepůjdu, že to nezvládnu ... Myslíte, že to v dnešní době jde... asi to nebude lehké ale musím najít odvahu a jít ....
Co máš dělat? Odejít. Přece nechceš strávit zbytek života s někým, kdo si že neváží.
@annacb Nesmířil se s rolí otce, neplánované miminko po krátké známosti. Odejdi ke své rodině a buď si uvědomí, že vlastně chce být otcem, nebo jsi o žádného Chlapa roku nepřišla. On na rodinu momentálně připravený není a pak nemá smysl setrvávat v hraní si na ni. Buď se srovná, nebo ne, ale tohle ubližuje všem třem 😟
@annacb ahoj,je to nevyzralej blb. Nerada rikam rozbij rodinu, ale tohle Vam fakt nepomuze. Akorat te,stresuje, myslim, ze toho mas dost i bez nej. Pece o mimino, domacnost, unava..neni to lehke. Domluv se s rodinou, ev.prateli a vem mimino a odejdi alespon docasne, na najem bych nedavala v dane situaci nic, radsi si nechej tech par korun co ti zbyde na horsi casy. Urcite co mimino potrebuje kupujes ty. A ze ti nadava- to v poradku taky neni, co treba nejaka ucta, jsi matka jeho ditet. Asi jste se dohodli, ze se dite narodi, kdyz,se holt stalo. Ze vztahne ruku, to uz je pres caru a muze se omlouvat jak chce. Dej s nim rec, bud at se probere a postavi se k tomu jako chlap, nebo at jde do haje. Bere ti to akorat silu a radost z mimina.
Ja jsem sama s dva detma a jit to musi. Az se situace uklidni (nouzovy stav) najdi si brigadu, mikrojesle, dp te doby si najdi najem, pobirej prispevky. Vse jde
Mrzí mě tvoje situace, radu nemám, jen přeju, ať je brzy líp.

Máš rodinu? Přátele? Tohle by si žádný muž k žádné ženě neměl dovolit. Nenech se ovládat. Nohy na ramena, osamostatnit se, začít žít jako ženská, ne hadr. Držím palce.