Pozvání do práce od potenciálního partnera: Co si myslíte?
Holky prislo by vam v pohode, kdyby vas potencialni kluk pozval k nemu do prace? Jakoze prijit za nim na navstevu? Prijde mi to hodne trapny pred jeho kolegy. Nejak se mi to nelibi.
Třeba na tebe chce udělat dojem uniformou a tak. Ale chápu, já bych nešla takhle mezi kolegy, když je to v začátku.
@aedoss Ja uz ho v uniforme videla kdyz jsme se seznamili. Ale tohle mi prijde takove divne.
Třeba tě chce co nejdřív vidět a tak než čekat až bude mít volno to vymyslel takhle. Chlapi jsou někdy takový mimoni, asi bych v tom nehledala nic špatnýho a normálně bych se mu svěřila s tím že jsi z toho třeba nesvá a počkáš si až bude mít volno a budete mít čas jen na sebe. 🙂
Není důvod tam za ním chodit, prolustrovat si tě může v práci i bez tebe. 😅
Jako nechci aby se tam ostatni kolegove divali a kdovi, prijde mi to z jeho strany proste divne.
A mě to divné nepřijde. Můj muž mě častokrát předvádí jako medvídka na řetízku a dělal to od prvního rande. Prostě se rád chlubí jakou má ženu 😅
Každopádně, jestli je Ti to nepříjemné, tak mu to prostě řekni s tím, že se uvidíte jindy mimo práci a že jednou té nabídky využiješ.
Otazka je PROC ti to prijde divne. Je nejak slizky? Nebo ma tritrouble reci?
Mne to prijde docela romanticke podivat se do utrob policie 😀 jen tak 😃
@exbordelar že jo? A ani člověk nemusí udělat přestupek, páchat TČ anebo být něčeho svědkem 😀 bych se šla podívat na hezký prdýlky v uniformách a ještě se při tom cítit jako princezna a dobře se bude cítit i on - důležitě jak mastnej papír vod sekaný 😀
@felis presnee 😃 Vsak co, jeste spolu nechodi, proc si ho neotukat ze vsech stran 😃 A navic, zajmava exkurze 😄
V jakem oboru dela?
Chce se tebou kolegům pochlubit, řekla bych. Asi lepší, než kdyby se za tebe styděl, ne?
@lamiaaa To jo , ja jenom nechci vypadat jak nejaka ****
Hele, pokud jsi introvert, tak to uplne chapu.
Na druhou stranu, kdyby z tve strany bylo jiskreni a byl by ti sympaticky se vsim vsudy, tak by ti to tolik nevadilo. Podle me ti na nem neco nesedi, nebo to neni uplne ono... Jak se ti jinak celkove libi?
@exbordelar Naopak, libi se mi a moc, jenze mam nekde v podvedomi, ze co kdyz bude ostatnim rikat, ze jsem jenom jeho ****
Problém je ve tvém sebevědomí, ne v jeho nápadu. Mně to přijde moc milé, chce ti ukázat svůj svět a určitě s tebou počítá do budoucna. Jak to proběhne, nech na něm. Věřím, že tě přivítá pusou a představí jako přítelkyni 🙂
Nepřišlo by mi to v pohodě. Dejme tomu za nějaký čas, ale i tak 🤷 Pokud tě chce seznámit s přáteli, tak jsou i lepší místa, než práce, kde snad mají pracovat a ne provozovat seznamku 😜
@antoinet Ja mam sebevedomi v poradku. A opravdu nevim proc by me mel predstavovat kolegum.
Tak mu řekni, že by ses raději sesla někde jinde. Já upřímně moc nechápu, co je za problém. Nechceš se za mnou stavit v práci zejtra - nezlob se já bych se s tebou raději sesla jinde jindy, kdypa končíš ? Nevidím problém ani v jednom, ani v tom, že to navrhl ani v tom, že tobě se tam nechce,to naprosto chápu. A nevymyslela bych fabulace, co si o tobě budou myslet kolegové nevím proč by si měli myslet, ze ses **** (ať těmi hvězdami myslíš cokoliv) na základě jako čeho. Že spolu začínate a přijdeš se za ním mrknout do práce ?! To asi ne.
No a jak jste se poznali? Pri nejake akci, kde zasahovali policajti? Zajimalo by me, proc se bojis, aby si kolegove nemysleli, ze jsi nejaka ... rozhodnozka...?
A chlap, pro ktereho bys byla jen do postele, tak by te urcite neukazoval v praci. Podle me to s tebou mysli naopak vazne. A protoze ma zrovna sichtu, a chce te i tak videt, tak te zve do prace.
Ale mame malo informaci 🙂 to jsou jen spekulace.
@exbordelar Poznali jsme se pracovne kdyz byl u me v praci kvuli klientovi.
Prislo by mi to divny a nesla bych, citila bych se trapne, nevidim duvod seznamovat se s kolegy potencialniho kluka. Ale nebyl by to pro me duvod se s nim nesejit jinde, jenom bych mu proste rekla, ze do prace na navstevu za nim nepujdu.
Je to v pohodě, a mně by to udělalo radost. Ale když se ti ro nelíbí, tak to odmítni ne?🙂 Nelámej to přes koleno....
A ty víš, že tam bude čekat plná kancelář pozorujicich kolegů? Je otázka, jak to všechno myslí a kolik může mít času, když je to v práci. Osobně bych z toho byla asi také nesvá, ale vyloženě se nebála.

Jo a pracuje u policie.