Příběh o nespokojenosti v manželství a úvahy o rozvodu
Potrebuju poradit, uz nevim co dal. Mame s manzelem 2,5 leteho syna. A prave jsme dostaveli dum, na ktery mame pujcku. Mam uz toho tady vseho po krk. Manzel chodi do prace a pak ma jeste privydelek, ktery mel i po celou dobu stavby i predtim. Dum jsme staveli castecne svepomoci. Kdyz reknu, ze uz nemuzu, tak mi rekne, ze privydelek resi vzdycky rano nez vstaneme nebo vecer. Spat chodime v 22 hod. Vsichni spolecne. Manzel mi doma s nicim nepomaha. Vse delam sama. Jen kdyz vylozene reknu a to ma blbe reci. Takove jako ze ve srande, ze nic nedelam. Po stavbe uz jsem vystavena, nic se mi nechce a uklid moc neresim. Stehovali jsme se pred vanoci a to jsem mela vse uklizene. Nez prisli remeslnici dodelavat a zase vsude neporadek. Nechce se mi uklizet, dokud toho nebude vic hotoveho. Jsem podrazdena, kdyz reknu, ze chci neco zmenit, tak co bych porad chtela. Uz spolu ani nespime. Chtela bych, aby si me vazil, aby mi obcas alespon pomohl. Od te doby co prijde z prace, tak jen cumi na tv. Az do vecera. A syn s nim na mobilu na youtube. Nemam pro nej hlidani, max. Jen kdyz jdu k lekari ho pohlida tchyne. Nemame spolu dobre vztahy, bydleli jsme predtim u manzelovych rodicu. Sami se nenabidnou na hlidani a kdyz ho hlidaji casteji, vede tchan blbe reci, ze je porad u nich. Jsem nestastna , vazne uz uvazuji o rozvodu. On se nezmeni a nevidi, ze mame problemy. V dome mame 2 detske pokoje a planovali jsme dalsi dite. Ale jemu by stacilo jen 1. Ale ja bych 2 chtela jen ne s nim. Nechci takhle zit do konce zivota. Chtela bych si urovnat konecne zivot. Diky za precteni.
@marky232 Držím palce ať se to začne hýbat dobrý směrem. Jsem ráda, že psycholog konečně klapl. Asi to nebude úplně jednoduché, protože nejistota není příjemná, ale zvládneš to.

@levandule_k vlastně hledám už dlouho a teprve teď mi to klaplo. No já si furt nalhavam, že to s manželem vydržím, že má jen nějaké období ale vůbec nechce nic řešit a nic měnit, přitom je na dně a jen sedí u PC a nemá o mě absolutní zájem, že chce jet na dovču s kamarádem a jeho rodinou jsem se dozvěděla tak, že se ptal děti jestli pojedou spolu a mě se ani nezeptal. Vůbec nemyslí na to, že není sám.