icon

Přítel je ke mně divný a odtažitý. Může mít jinou?

1. zář 2025

Jsme spolu už asi tři roky, děti nemáme. Oba před třicítkou. Zatím všechno klapalo, jenže poslední dobou je ke mě nějak divný, odtažitý, má narážky na moji postavu (před tím mu nic takového nevadilo), shazuje mě, že bych měla se sebou něco dělat. Tak já nevím, čím to je.
Mám nadváhu, mám. Ale nic strašného. Jsou to jen jako vtípky z jeho strany, ale mě to vadí,
Může mít jinou?

zrzinda
1. zář 2025

@anonym_autor Nadvahu mate az ted? Nebo si vas takovou nasel? Za me to je mozne, chlapi jsou v tomhle proste povrchní.

1pomnenka
1. zář 2025

Kvůli vzhledu určitě ne, to by chlapi neodcházeli od modelek. Když chce chlap odejít, tak odejde a žádná ženská ho neudrží. Promluv s ním, pokud chce odejít, ať jde, ale ať tě netahá za nos a nelže.

kakba
1. zář 2025

Dle meho to neni o vzhledu. Treba ho uz proste nebavis a jen to neumi rict na plnou hubu.

miryp
1. zář 2025

Proč se ptáš nás? Ptej se jeho, kde je problém.

levandule_k
1. zář 2025

Pokud pozoruješ změnu chování, tak to může být znak, že se něco změnilo. Může být frustrovaný z práce, kde se mu nedaří, nový šéf vyvíjí tlak, ale to není omluva proto, aby to dělal. Může to být i znak toho, že se zamiloval do jiné.

Pokud tě shazuje, je to špatně, znamená to neúctu k druhému partnerovi a když není vzájemný respekt, vztah jde do kytek.

Mohla pominout zamilovanost, spadnout pověstné růžové brýle a klidně mu mohla začít tvoje nadváha vadit. Přitažlivost je ve vztahu důležitá.

To se musíš ptát ty jeho, proč má tyto narážky a radím ti je utnout, než ti zničí všechno sebevědomí.

Postavu by si měl člověk udržovat hlavně kvůli svému zdraví, tak hlavně kvůli sobě řeš to, aby se ti to časem nepřehouplo k obezitě.

autor
1. zář 2025

Já jsem se ho ptala, ale prý to nemyslí "vážně", on si jen tak rýpne, rádoby vtip, ale nevnímá, že je mi to nepříjemné. Jsem stále stejná, jako když jsme se poznali. Já mám prostě dojem, že se něco děje a tímhle to jen maskuje nebo co.

Hubnout nevím jak, mám prostě takovou postavu, nikdy nebudu asi hubená, sportuju, nejím blbosti, ale kila tam jsou.

autor
Autor odpověď smazal
klpoiu
1. zář 2025

Poslouchej svuj sesty smysl.....nechci hned malovat certa na zed, ale asi bych byla v pozoru, jestli v tom neni jina.

leila7
1. zář 2025
@klpoiu

Poslouchej svuj sesty smysl.....nechci hned malovat certa na zed, ale asi bych byla v pozoru, jestli v tom neni jina.

@klpoiu a když v tom bude jiná tak snad si paní nenechá to líbit s pošle ho do zadele

autor
1. zář 2025
@klpoiu

@klpoiu já si to nechtěla připustit, teď už na to koukám samozřejmě jinak. Dáme řeč, jenže on je takovej lehkovážnej, všechno jedno, moc problémy nechce řešit.

levandule_k
1. zář 2025

Nemyslí vážně? Bych se ho zeptala, jestli by se mu líbilo, kdybych měla poznámky, že zas v posteli není takový kanec, jak si myslí, jestli by mu to přišlo vtipný.

Nenech se odbít, když to začne zlehčovat.

PS chlapům se libí různé ženy a kila pro ně nejsou problém.