icon

Přítel mi není oporou

ivvana26
5. únor 2017

Ahoj, potrebuju se trochu vykecat, protoze uz nevim jak dal. Jsem ted v 8tt, otehotnela jsem neplanovane ale ne nechtene. Pritel je sice o 5 let mladsi (21) ale oba jsme pocitali s tim, ze neberu antikoncepci a tak jsme stridali kondom s prerusovanou soulozi s tim, ze kdyz otehotnim tak se o dite postarame. Oba mame dobrou praci sice bydlime v podnajmu, ale i tak jsme na tom dobre. Samozrejme se nam s pozitivnim testem obratil zivot naruby, zacali jsme resit hypoteku a auto, hodne nam pomaha rodina. Kazdopadne co me trapi nejvic je minimalni podpora od partnera. Je to moje prvni tehotenstvi jsem ze vseho vyplasena a doma se ted jen hadame. Byla jsem zvykla kourit tak 5-6 cigaret denne k tomu jit kazdy vikend do hospody, vsechno jsem musela ze dne na den prerusit a nebylo to lehke. Sedim ted kazdy vikend doma protoze jakmile jdu ven tak me to laka si zapalit. Nevidam zadne kamarady, protoze by se vyptavali proc za nima nechodim a krome rodiny zatim nikdo nic nevi. Prosila jsem proto pritele ktery presel na elektronickou cigaretu aby mi ji nekouril v byte ze mi vadi ten husty dym (je to opravdu jako mlha) slibil mi to uz asi 10krat ale porad to opakuje kdykoli na chvili usnu zahuli mi vedlejsi pokoj. Neni schopny vydrzet bez toho ani hodinu a v prepoctu na nikotin diky tomu vykouri cca krabicku denne a jeste mi tvrdi ze je to zdrave koureni. Je do tech cigaret uplny fanatik utraci za ruzne baterky a atomizery a liquidy i dost penez. Stejne tak mi neustale slibuje jak omezi hrani her a bude mi vic pomahat ale stejne to nikdy neudela. Prijde mi ze se chova jako by se nic nestalo. Chapu ze i pro nej muze byt tezke se s tou zmenou vyrovnat, ale ja ted potrebuju podporu a misto toho skoro kazdy vecer brecim. Vim ze jsou to malickosti ale podle me to ukazuje jeho sobeckost a nevyzralost. Nejsem si jista jestli to male s nim chci :( nejdriv jsem se moc tesila ale ted je to tehotenstvi spis nocni mura :( a to nemam zadne nevolnosti, nic. Bojim se ze diky tomu vsemu mi stejne v utery reknou ze se dite neudrzelo :(

Strana
z2
laritka
17. únor 2017

Ahoj, obdivuju tě kde bereš ted tolik síly a zvlášt na hádky, když máš být v klidu, nesnaž se ted s ním moc situace řešit nech ho být, bud mu to docvakne samo co dělá špatně a nebo ne..po narození dítěte bych mu dala ultimátum bud se změní hlavně kvůli dítěti a že chce být s Váma a nebo ahoj! Mluvíš o tom jak jsi na něm závislá, to není pravda pokud vím dobře, dnes se stát postará o matky samoživitelky, musela by sis vše vyběhat...to hraní her bych teda nesnesla..

Strana
z2