Přítel po mě vyžaduje sex nevhodným způsobem a vyčítá mi péči o nemocného tátu.
Jsem s přítelem pomalu devět let. Máme dvě děti. Bydlíme u mých rodičů kteří obývají přízemí a my patro. Máme společný vchod tudíž dům není dvougenerační žijeme prostě ve třech miststnostech. Chlap má ještě z prvního manželství tři děti. Poslední dobou mi chlap připadá jako snobsky namyšlený sexuchtivy id..t!! Když delší dobu spolu nespime (přijedou děti a spí v obýváku na gauči a my máme otevřené dveře do ložnice, nebo mám menší zdravotní problemy) je nevrlý podrazdeny až hnusný a má hnusne návrhy a nestydí se je říkat ani před našimi ani před jeho detma. Vyčítá mi že na něho kašlu že se k němu vůbec nemám a chovám se jak by byl moje pritez. Teď je to taky týden co jsme spolu nespali je u nás jeho nejstarší syn a včera jsem mého otce po delších zdravotních problémech musela odvézt do nemocnice. Hned na mě uhodil že takové plány dneska vůbec neměl že jsme měli jet na nákup a s detma někam na oběd. Zeptala jsem se ho jestli to myslí vážně. Vzala jsem klíče od auta naložil rodiče a jela směr nemocnice. Přišla mi od něj SMS ať si uvědomím v čem jezdím a že se s ním mám až moc dobře. Napsala jsem jak to myslí tak už neodepsal. Později za mnou přijel k nemocnici na parkoviště s detma když jsme předávali sedačky tak mi zvedl sukni že si dáme číslo řekla jsem jestli to myslí vážně.... Prostě jsem na něj začala řvát jestli je normální v takové situaci a na takovém místě. Normálně i před dětmi tak se ještě nasral a celý den byla tichá domácnost.... Prostě vůbec semnou nesoucitil že jsem s nervama kvůli tátovi že s ním nespím jenom aby nás děcka neslyšeli říká že se furt vymlouvam a že se mi to hodí! Já už ho začínám mít plne kecky. Když jdu ven sama s detma vyvolává kde se tahám že beztak někde s někým pelesim. Do práce mě nepustí že bude vydělávat on. S detma jsem od rána do večera sama. On je s nima jen ráno a večer jestli si Teda nesedne do hospody a nepřijde v nocy ozraly a nerve na celý dům že nevím co to jsou manželské povinnosti....uz vážně uvažuji že zůstanu s dětmi sama 😞
Vrátila jsem se 5 let zpět a je mi úplně špatně. Vyraz s nim dvere co nejdřív. Pac z vlastní zkušenosti ti říkám, bude hůř... Mas výhodu v tom, ze nejste manžele, takže on nemá naprosto žádný nárok na bydlení a vyplacení nějakých peněz (pokud nemá FA, atp. jak tu holky psaly), nenech se zastrašit, nenech si naslibovat jak se zmeni a bude vše skvěle.
Už to, ze té izoluje od práce a lidi, je proste pruser a bohužel začátek ještě většího pruseru. Pak přijde jednou naloženéj více než obvykle, krom toho, ze mu “ujede pták”, ujede mu i ruka, pak přijdou omluvy a možná i dárky a už jsi v rozjetem vlaku...
U nás to vygradovalo do stavu, kdy mi držel psa za obojek z 8. patra, protože jsem “přišla pozdě”, než jsem měla z nákupu. Zamykal mě doma, když odešel do práce, proste c*rak labilní. Ze dne na den jsem se odstěhovala se psy zpět do rodného města. Máma, když viděla jak vypadam, se rozbrecela. Já to měla před par lety lehčí, neměla jsem děti, ale řeknu ti, ze jsem ani na vteřinu nelitovala, ze jsem ho poslala do prdele jak namydlenej blesk.
Koukam, ze není otec roku, takže dětem nedá nic a po case ani chybět nebude.
Pokud mas ve své rodině podporu, pryc s nim!
Držím ti palce, ať se takového labilního člověka zbavis a s dětmi se mate dobre a hlavně spokojeně!
@m_tina upřímě takový to sobec číst dopisy nebude , a rozhovor se strhne ve výčitky e si ta žena ničeho neváží , a neuvědomuje si co on pro ni dělá a že by bez něj byla hovno a jestli to s ním ukončí tak to teprv pozná ..... klasickej tyran
to je primitiv
@petula.bir
udalas ho?
@magicaetezzz
sebral ti mobil?me zamknout chlap doma tak volam PCR
Pryč s takovým primitivem. A pokud nemá schované faktury do poslední koruny ,kde je jasně psáno že to platil on ,tak má hodně velkou smůlu ,nemá nárok na nic. To si může říkat co chce,a říká to jen proto že čeká že se toho zaleknete a on si bude dál honit svoje ego.
@zelenaesmolda
Mobil mi rozslapal večer před tím, sebral mi i simku... 5 hodin jsem premyslela co budu dělat. Kolem oběd přijel zpět, “laskavě” mi odemkl a “dovolil” mi vyvencit psy, ale ten hned domu, ze se musí vrátit do práce. Se psy jsem si dobehla k majitelce bytu pro náhradní klíče, vrátila se zpět, on zamkl a odjel do práce. Druhy den našel prázdný byt.
Mít ale mobil volám PČR okamžitě!
@valkyra222 pokud nemáš ráda sebe, což asi ne, když ze sebe necháš dělat krávu, služku, sexuální otrokyni, nesvéprávný póvl apod., tak prosím mysli aspoň na děti. S tím ko*otem, se kterým bydlíš, děti vyrůstat nesmí, nechceš li, aby z nich s vylmi vysokou pravděpodobností vyrostli v případě chlapců stejný primitivní blbečci jako tatínek. V případě dcer to budou pravděpodobně uťáplé, nesebevědomé chudinky, které si najdou taky takového ko*ota a budou mu sloužit. To předpokládám, že pro své děti nechceš. Okamžitě ho vykopni.
Ahoj, to je teda nechutny, fuj, co je to za chlapa.. predpokladam ale, ze takoby nebyl vzdy. Takze bych patrala proc se zmenil a zkusila to resit uz kvuli detem.
K penezum.. kolikpak plati tvym rodicum za najem? To by mohl pripadny soud take vzit v potaz
@zelenaesmolda
Ano, ale to co následovalo pak bych nepřála nikomu. Vypadala jsem jako kdybych si to vše udělala sama.
Nakonec dostal “jen podmínku” a teď se mstí tím, že mě všude pomlouvá, neplatí alimenty a tak ... ale snažím se to neřešit a nepřipouštět si to.
@magicaetezzz
@petula.bir To je strašný...
Přimlouvám se za variantu vyhodit pryč. Nechápu, kde jsi vzala tu kravinu, že se budeš stěhovat Ty (z baráku svých rodičů). Rozhodni se a udělej to, ať nejdřív vymajzne a pak budete řešit praktické záležitosti. Myslím, že by bylo fajn vyřešit finanční záležitosti nějak rozumně s chladnou hlavou - tzn. kolik přispěl na vybavení, které v baráku zůstane a nevezme si s sebou, vzít taky v potaz to, kolik platil nájem, poplatky a tak, případně mu nájemné odečíst od toho, co vložil, a nakonec bude třeba na nule. Suma sumárum třeba bydlel několik let někde zadarmo? Jak už tady někdo zmiňoval, poradit se s právníkem...
Držím palec a hlavu vzhůru, jsi silná a dokážeš to.
@petula.bir
tak neplaceni aliku bych jen tak nenechala a rozhodne bych to resila.
@valkyra222 má u vás trvalé bydliště? Jinak to vidím spíše špatně. Chápu,že mu hučí v klacku, máš doma ale holt primitiva, který to jinak řešit neumí. Taky ten věkový rozdíl a 3 děti z předchozího vztahu tě měly varovat. No nic, stalo se. Do práce určitě chod, kvůli důchodu, a nejen kvůli tomu. Vztah si musíš rozmyslet sama, napiš si na papír plusy i minusy, zohledni i děti. A své city. Jednoduché to určitě nebude, chce to nadhled, nebýt zbrkla. Já osobně bych se s ním rozloučila, teda ale jestli tam má to trvalé bydliště, tak to bude asi oříšek. O vyplacení nemluvím. Hodně štěstí...
@magicaetezzz
tak to je psycho!
@valkyra222 tak za jedno budes od nej mit alimenty, za dalsi mas rodice, kteri ti urcite nevymeri najemny, takze o to to mas jednodussi a za dalsi muzes jit do prace. Vsechno tohle je super a hlavne budes nezavisla a nebudes se dusit.
Kdyz jsem cetla tvuj prispevek, bylo mi z nej na bliti! Otvirala se mi kudla v kapse. Takovy primitivni hovado!!!
Je to manipulator!!! Rychle pryc nez te znici! A nez poznamena deti.
Tohle jinak dobre nedopadne.
Precti si neco o manipulatorech. Ty se musi bez milosti ze zivota odriznout, jinak napachaji mnoho zleho. Je to jedina moznost.
Rozhodne zapomen (kdyby te to treba napadlo) na to, ze by se mohl zmenit. Ne!
At si o baraku blaboli co chce. Pokud ma na neco doklady, at to prokaze a ty mu to zaplatis. Na vic narok nema. Urcite penez nebudes litovat.
Zbav se ho! Ze to bude s takovym odiotem tezky a ze bude delat naschvaly a dusno, bude v tobe vyvolavat pocit viny, bude te vydirat pres deti, to je jasny, ale kdyz to ustojis, strasne se ti ulevi.
@zelenaesmolda
Jojo, tezkej psychopat! Ale víš co, hodně mě to zničilo, ten strach co udělá dal, jestli psům ublíží, aby se pomatil a proste doteď chlapům nevěřím ani nos mezi očima 😂
Ale zpětné, když se zamyslim - co jsem sakra čekala? Jeho táta buran, nevychovany, šovinista, kamionak. Máma utapla hospodynka, nic moc pekna, ale postará se a drží hubu. On před ni vypráví o své kolegyni v práci, jaká je to blondynecka pekna, pekny prsa, proste “pikobelo” (tohle slovo slyším a je mi na bliti). Když mi jeho máma prala k narozeninám, plakala a prala mi ať to vydrzim 🤷♀️ Když mě viděla s fialovým cumakem, jen po mě hodila spucitnym pohledem.
Maminka se o nej starala do 23 let než si našel frajerku, která mu musela suplovat matku. Na mě to taky zkoušel, ale nepochodil, pac jsem odmítla být doma jako hospodynka.
Takže mi to dalo fakt hodně!
@kejt29
jsi si tim jista?ja vim,ze kdyz se mel odhlasit bracha od nasich tak to taky musel udelat on osobne
@valkyra222
doporucuju videa na youtube progress through process
@zelenaesmolda
Kde to bez vědomi či nějakého souhlasu. Naši mě odhlasovali u nich a jen je bába za přepážkou poučila, ať se v novém bydlišti přihlásim a zaplatím odpady
@zelenaesmolda jj, jen jsi povinna mu to oznamit.
@kejt29
tak asi nejaka novinka 🙂
Ty jo, holky, tak s tím trvalým bydlištěm teda nevím...na netu píšou, že to lze mimo jiné za splnění podmínky, že tam ten člověk již nebydlí + 2 svědci k tomu. A pakliže ano, musi to přes soud. Tak nevim nevim...
@sahrazad1 vůbec vych se s ním nepárala, ať si jde k mamince, vykopnout a vyměnit zámky a případné jeho kopance řešit následovně....
Ideální je mít po ruce bráchu, bratrance, souseda, prostě chlapa, co se mu postaví....
Tihle sráčové si většinou dovolí na slabšího, ale když na ně udeří chlap jako hora, nebo policajti, jsou podělaní až za ušima....
Fuj, mě se úplně otvíá kudla v kapse, když to čtu....s podobným hovadem jsem byla od 17 do 29!!! Takže si mě pěkně vychovával....umřel.....ale tohle by bylo na hodně dlouhé vypravování.
Díky bohu nebyly děti.....
@sahrazad1
Přesně takhle to měla moje máma - ten postup jak píšeš, ale byl to je její manžel... Nechtěl se odstěhovat, takže to šlo až se rozvedli a ona mohla jít s papírem o rozvodu ho odhlásit... Do té doby ho musela trpět jak chodí schválně každý den ožralej - dopoledne, odpolede, v noci...furt..Chlastal už předtím ale pak ještě víc na truc..Bála jsem se o ní... Ale jinak to nejde... ALE říkám byli manželé, nevím jak to je když manželé nejsou...
@zelenaesmolda
Vím, 3x jsem ho byla nahlásit na PČR a nyní to jde k soudu. Řekla bych, ze tak v září bude soud.

ufff, tak to je sila 😔 zkusila bych si s nim v klidu promluvit, nebo mu napsat dopis a kdyz se nic nezmeni asi nabylit kufry a vymenit zamek... urcite bych ho neposlala do haje hned, mate deti atd, ale tohle neni ok :( tohle se muze jeste vystupnovat a nedopadne to dobre :(