Přítel se ptá na miminko. Jak se mám já, ho asi nezajímá
zdravím,poslední dobou si připadám,jako schránka na miminko.Pokaždý se přítel ptá,jak se má malej,jestli nezlobí,a jak já ho asi nezajímá.Navíc začal méně jezdit domů-je řidič ,a když už doma je,tak se žádné něžnosti nekonají...na netu si datluje na fb ..z historie vím s kým,ovšem co,to nevím....když jdu okolo,honem skáče jinam,nebo tu zprávu ani neotevře..jsem zmatená,ale PRÝ SE NIC NEDĚJE....
řekla,ví to,protože mě milování a něžnosti a pozornost chybí,dokonce jsem na tom tak,že když je pryč musím si pomoct sama.A ani tohle mu nedojde.A už vím kdo je ona neznámá....
@lenulinka36 a jaj takze v tom je jiná? tak to je mi moc líto, ale třeba to nebude tak horké
no horké,v mém stavu je to těžké,vím kdo to je,už jednou jsem jí upozornila,že to se nedělá-to se rozváděla či co,ale ztratila jsem na ní kontakt,a 100km za ní nepojedu..
Tak si o tom, teda o ní, promluv s přítelem. pokud o nic nejde, asi by neschovával jejich vzájemnou konverzaci a pokud o něco jde, tak o co, co mu vadí, proč to neřeší s tebou... Jemu by asi taky nebylo lhostejné, kdyby sis dopisovala s nějakým "kamarádem".
@lenulinka36 prosím tě, hlavně nepiš te bábě,že se to nedělá...ona stejne pokud nebbude chtít tak nepřestanem, ba co víc, pokud chce tveho muže, ujistíš ji, že máte problemy a že ti ona vadí....
chap si s nekým píše, si myslím, když se takhle chová....vy nemáte sex vůbec?
často pomůže ho uplně ignorovat, nechat, do ničeh netlačit a nevyčítat....nebo řící max jednou....čm víc budeš vyčítat, tím víc ho přivádš jinam, pryč od tebe
nemáme,on nechce ,protože jsem těhotná,před 4 lety jsme o mimi přišli,jenže mě nejde o sex jako takový,ale i to okolo.....
@lenulinka36 tak to je blbě....nemusíte mít tedy sex jako takový, ale jinak bys mu s tím měla pomoci....pokud je to normální chlap, pořebuje sex...nebo praktiky, ktere ho k orgasmu dovedou....jinak se budete jeden druhému vzdalovat...
@lenulinka36 Řeš partnerovo chování, to je tvůj problém. To, jak se chová nebo nechová nějaká ženská ti může být jedno, protože závazek má tvůj partner, ne ona. Když to nebude ona, tak to bude jiná.
@lenulinka36 Zkoušela jsi ho svést? Že na něj máš chuť, ó je tak sexy, pravý muž každým coulem... To na mého muže zabírá vždy a má to dlouhodobé pozitivní efekty.
já se milovat chci,on ne...já se mazlit chci,on ne...nevím kde je problém... ☹
@lenulinka36 nekterým chlapi v tehotenství nechtejí, je jim to divné....a já se nedivím...ale jinak uspokojit ho přece můžeš .-)
@lenulinka36 a o čem se doma bavíte? mluvíte spolu o práci atd??
problém bude asi, že on nechce sex a to je špatné. Taky bych rozhodně ji nepsala, tím nezískáš nic, akorát ona mu to řekne a za tu "slepici" budeš ty. Zkuste to probrat, ale jeslti je zamilovaný někde jinde tak většinou ani žádná domluvu nezabere.
No někteří chlapi sex s těhotnou nechtějí - mají různé strachy, obavy...
Na druhou stranu - pokud mladý zdravý chlap nechce sex vůbec - teda že by si nepomohl ani sám - tak je něco špatně... 🤐
@lenulinka36 plus teda tak nevyžaduj sex, ani žádnou domluvou aby se snažil, ae snaž se doma navodit fajn atmošku, puste si film, dejte si víno ( zejmena on, ty jen tak symbolicky)...musíte spolu mít i klid a pohodu, třeba jen mlčky u tv...pokud on se bude tvářit kysele, tak bych ho nechala...a neponižovala se vyčítáním....atd...max bych jednou řekla, no to je teda nálada u tebe....a víc ne...
díky za rady,uvidíme dnes,zkusím ho nalákat do vany...a promluvit si jak se já cítím,včera jsem mu v posteli řekla,že se cítím jak balon,on mi řekl,že jsem blázen otočil se a usnul,tak uvidím
@lenulinka36 hlavně na něho nemluv tak, že se nesnaží, že nevíš co máš dělat atd....já bych zatím se snažila spíš navodit atmosferu doma a když bude divný, tak mu řekla no ty máš tteda náladu, se na tebe těším a zase tohle...a stáhla se...
moc bych nevěřila tomu, že mu řekneš, jak je ti líto, že nemáte sex, že tě nehladí atd a že on to najednou udělá....navíc i kdyby udelal, tobe bude vadit, že sis o to řekla....
takže spíš bych to navlíkla na to víno, phodu...aby on byl ten co to kazí...a ne ty, protože v závěru ti řekne, co pořád máš ty.... 😉
nejhorší je,že tu pipku znám,tedy vím kdo to je,jak vypadá..no,já mám sice břuch,ale v únoru ho dám dolu ,...ona má kolotoč už 4 roky........někdy ty chlapy fakt nechápu..
@lenulinka36 snaž se at je doma klid...čím víc budeš vyhravat tím huř pro tebe....
nebo ty bys chtela odejit od neho?
ne nechci,ale vím že nejsem jediná,která má chlapa co rád flirtuje ..jenže mě štve ,že na to přijdu,6 smysl mám hoooooooooodně vyvinutý
@lenulinka36 pokud nechceš odejít, ted bych to před porodem nehrotila....protože budeš za hysterku...hranice bych mu ukázala, viz nahoře, že má zase náladu....a jsi s ním dlouho, tak víš jak na neho .)
Promiňte mi to, ale nějak téhle diskusi nerozumím. Paní je těhotná, její partner se jí nevěnuje tak, jak by chtěla, jezdí dokonce méně domů a ještě si (tajně) dopisuje s jinou ženou? A její reakce má být, že zachová klid a má ho svádět, aby si ho udržela? S takovým mužem bych tedy naopak zametla! Jasně a na rovinu bych se ho zeptala, co je ve věci a jestli se mnou ještě chce být. Teď má být přece muž své ženě oporou a ne zadělávat na pletky 🙄
@yamdena to souhlasim, ale tahle paní od něho odejit pres to všechno nechce....tudíž když bude doma vyhrávat, on bude vědět,ze ona ví,jedine si pohorsi,ze to přestane tajit plus bude vědět,ze mu to v klidu projde....a pokud se zbali,bude chtít odejit a paní ho nechce nechat, bude ho prosit?
Proto když se rozcházet nechce, dle me ji nezbývá než to ted před porodem nehrotit....
tak přesně podle očekávání..jsem miláček,miluje mě,a to že si připadám divně ,to se mi jen zdá,vždyt kde by beze mě byl..takže,já házím vše za hlavu,říkám si,že na každou svini se voda vaří,a on je jen chlap..prostě má dva orgány,které potřebují k výkonu spoustu krve,a bohužel jsou od sebe tak daleko,že nefungují společně... 🙂žádné rozčilování....
@lenulinka36 Jak můžeš být s někým ke komu nemáš ani trochu úcty (podle toho, co píšeš, mi to tak přijde)?
@marketa233 mě přijde, že en jejich vztah je tak nejak zvláštní...já si neumím představit, když už by chlap nechtel sex, že jsem těhotná, což dokážu pochopit, že bychom to nevymysleli jinak....podle mě bý bez sexu 7 a více měsíců je proti přírodě....něco je prostě blbě....a pak se i často stává, že chlap si někoho najde...

@lenulinka36 a řekla jsi mu ze ti to vadí a ze bys chtěla i trochu pozornosti pro sebe a trochu něžnosti k tomu? Ono pánové občas nevidí a musí se jim to říct... Náznaky nestačí. To nefunguje ani u nás, prostě musím vše říct a domluvíme se a hned je jasno 😉