icon

Přítel se zamiloval do kolegyně?

kebule123
7. bře 2017

Ahoj, mam podezreni, ze se pritel zamiloval do kolegyne z prace a nevim co s tim 😕. Jak mam udelat abych v jeho ocich byla zase ja ta nejlepsi, kterou bude obdivovat?

Strana
z5
espada
22. bře 2017

@fallingstars No to jo. Ale zatloukani je neco jiného. Ty jsi psala, že když o ni mluvi, tak s ni nic nema. A to je podle me nesmysl. Často je to zastiraci taktika. A nebo se tam neco rodi a pak se to rozjede...

fallingstars
22. bře 2017

@espada Když už, tak jsem psala, že by byl sám proti sobě, kdyby na ni takhle zbytečně upozorňoval.
A asi takhle - pokud spolu něco budou chtít mít, tak budou, ať se bude okolí snažit sebevíc to zhatit. Do hlavy mu nevidíme, ale považovat někoho za hrozbu jen proto, že o něm ten můj mluví, se mi zdá jednoduše jako předčasná a zbytečná panika...

guinea
23. bře 2017

@fallingstars No ale co říkáš na to, že příležitost dělá zloděje? Podle mne se může stát, že by člověk eventuelně měl zájem, ale když není příležitost, tak to chvilkové poblouznění vyprchá. Nic se nestalo a jede se dál.
Krásným případem jsou kdysi tak oblíbená výjezdní zasedání ve velkých firmách. Alkohol tekl proudem a nezřídka se naplnil i "vztah", který by jinak zůstal jen chvilkovým platonickým poblouzněním..

fallingstars
23. bře 2017

@guinea Tak jako jestli mi chlap bude věrnej jen proto, že nebude mít příležitost, tak o to zájem teda nemám 😉 Nehledě na to, že všechny příležitosti člověk stejně neuhlídá, minimálně nikdo, kdo si chce zachovat zdravý rozum...přece nebudu pořád přemýšlet nebo pátrat, jestli mu nepřeběhne přes cestu nějaká sukně, o kterou by mohl mít zájem. Stejně tak, pokud se neovládne v alkoholovém opojení, asi by mu beztak nedalo moc práce uklouznout i jinak...

kebule123
autor
23. bře 2017

@guinea ted mezi nama vse v poradku, rekla bych, ze i bajecne 😊. Uz takove podezreni nemam. Hodne se ted bavime o nasi spolecne budoucnosti, svatbe, detech atp., takze si myslim, ze je vse v poradku.

guinea
23. bře 2017

@fallingstars Život je dlouhý a nepřipadá mi pravděpodobné, že se člověku nezalíbí i někdo další. To co je důležité je, aby se ovládnul kvůli trvalejším hodnotám (domov, rodina). A k tomu ovládnutí se počítám i zbytečné nevystavování sebe / jeho různým "příležitostem".

guinea
23. bře 2017

@kebule123
Tak super! Mám ráda šťastné konce 😀 A jen ze zvědavosti - svatbu tedy konkrétně plánujete?

kebule123
autor
23. bře 2017

@guinea ano planujeme 😊

guinea
23. bře 2017

👏👏👏

kebule123
autor
23. bře 2017

@guinea tak snad bude vse ok 😊

fallingstars
23. bře 2017

@guinea Právě proto, že život je dlouhý, nebudu ztrácet čas přemítáním, kde by mohls být nová hrozba...na to se mám moc ráda 😉

Strana
z5