Přítelovi rodiče upřednostňují jeho bratra
Ahoj musím se vypovídat, protože jsem už dlouhodobě frustrovaná. Začnu od začátku mám syna 3 a půl roku. S jeho tatínkem sme od sebe 2 roky. Jednou když byl malý na víkend pryč a já šla s kamarádkami do naší hospůdky jsem se seznámila s Tomášem. Moc se mi zalíbil a očividně jemu, jenže měl přítelkyni tak sem to nechala být. Jenže pak jsme si začali psát a evidentně ho to ke mě táhlo, ale furt jako by měl výčitky kvůli přítelkyni no nebyla jsem moc ráda a nic si od toho neslibovala tak sem to nechala být. Nechtěla sem být ta která rozbije vztah. Potom ale přijel znovu no a víte pár piv atd. a líbali jsme se, ale na nic víc (díkybohu) nedošlo jel domů. Pak přijel s jeho bratrem a hned sme si padli do oka u mě to byla láska na první pohled. Začali jsme si spolu a já mu hned od začátku řekla, co bylo s jeho bratrem vzal to v pohodě s tím, že to on podváděl a já byla v té době sama a neměl být blbý. Tak jsme se scházeli později sem ho seznámila s malým a hned si sedli. Už když to bylo vážnější mě pozval k nim domů. Mají veliký dům kde všichni bydlí, kde chovají dobytek a velké pole. Tomáš už to dávno věděl že jsme spolu. Jeho přítelkyně o jeho malé nevěře pochopitelně nic nevěděla. Seznámil mě s rodiči vše v pohodě malého si moc oblíbili pak mému příteli říkali né že se s ní rozejdeš my už malého máme jak vlastního atd. Pak se mě jednou jeho mamka zeptala jestli tam nechceme bydlet, že nám tu bude líp jak v bytě atd. tak sem kývla že ano. Jenže Tomáš a jeho přítelkyně to nevěděli, že mi nabídla bydlení a házeli na mě hnusné pohledy a sotva pozdravili. Já jim to vše vysvětlila, že mi bylo nabídnuto bydlení tak bylo vše ok. Jenže po nějaké době znovu hnusné pohledy, arogance. Už jsem si aj zvykla jenže naneštěstí jsem poznala charakter této rodiny. Totiž ono je to tak Tomáš byl vždycky miláček rodičů nic nemusel vše dostal maminka si vzala půjčku aby měl bavoráček, a všechno musel dělat můj přítel, práci na poli ve vinohradu a Tomášek s tou jeho si váleli šunky. Vše musel dělat můj přítel na poli ve vinohradu všude. A ke všemu se k mému příteli jeho bratr choval jak k onuci, půjčoval si od něj furt peníze, které nevracel, sotva poděkoval, vše po něm chtěl a můj jelikož je fakt dobrák to vždy udělal. A ještě nás na vesnici pomlouvali, že doma nic neděláme že vše dělá on s tou jeho. Ale jednou už to přehnal něco zase potřeboval ale můj měl vyplý telefon a on mu nechal tuze milou zprávu ve hlasovce,, zapni si telefon p*čo,, a to už sem měla temno před očima a taky sem mu to vybarvila řekla sem mu že takto se k němu chovat nebude, že je to rozmazlený fracek, podpantoflák který má vychcanou babu která si ho našla jen pro peníze a bydlení (to se ví po celé vesnici, protože to zkoušela na všechny jeho kamarády a vtip je v tom že o tom ví a přesto s ní je, tohle je doložený fakt kamarádka mi přeposlala zprávy co jí psal) tudíž by se měl starat o sebe. Na to mi řekl, že jsem obyčejná pizda a jediné co jsem v životě dokázala bylo cituji nap*cat si děcko u toho byli i rodiče jelikož se celý incident odehrál u nich na zahradě. Nic neříkali v tom přišel můj přítel a dal mu do tlamy byla bitka a bylo velké halo tatínek kardiak udělal velkou hysterickou scénu jak je mu špatně atd. Jejich mamka se nasrala a řekla, že tohle se nebude opakovat a jestli jo můžeme se odstěhovat všichni. Tak byli měsíce dusné atmosféry žádné pozdravy naprostá ignorace. Samozdřejmě práci jsme dělali my a oni nic jako vždy. Pak jednoho dne se Tomáš aj s tou jeho odstěhovali. Už byl klid i když po vesnici byli furt pomluvy, ale já si řekla, že se jim vše vrátí. A co se týče mých tchánovců ti se mi neskutečně zhnusili, jsou to lidi co jsou jen na peníze to je jediné co jich zajímá, nezajímají je city ostatních vlastně jen Tomášek jestli se má dobře. Řekli jsme jim, že se budeme v dubnu stěhovat ke mě na byt, že to bude nejlepší, tak už se nemůžou dočkat prý budou mít klid to nám řekli a můj se dnes dozvěděl, že jeho otec si myslí, že je to vše jeho vina jako přítele, ten je z toho špatný a já jsem maximálně nasraná. Tak my jsme tu dřeli jak voli, nechtěli jsme nikdy vděk chovali se vždy slušně, ale prostě jejich synáčkovi jednou člověk řekne pravdu po tom všem a jsme špatní my. Je tohle normální??? Můj už se těší až se odstěhujeme já taky, ale mrzí ho to. Aby rodiče dělali takové rozdíly mezi dětmi že ten který je hajzlík je miláček a jejich úžasný dobrosrdečný syn, který vždy držel hubu a krok vždy udělal co chtěli zatímco Tomáš je vyloženě poslal do prdele že to dělat nebude. To je vážně síla po tomto jsem si tak začala vážit svých rodičů. Nejradši bych udělala takové dusno že bych té jeho pipce a rodičům hned narovinu řekla jak ji se mnou podvedl a můžu to i dokázat zprávami z facebooku kde mi psal atd. ale nebudu klesat na jejich dno jen jsem neskutečně vytočená, po tomto ani nechci pak k nim jezdit a už vůbec jim ukazovat malého, kterého berou jako vnuka a co teprve kdyby jsme měli vlastní dítě což brzo plánujeme...ufff promintě za román, chyby, sprostá slova, ale už je toho na mě moc prosím klidně pište názory cokoliv...
přesně tak.Taky jsem měla bráchu-taky mazánek co mu vše spadlo do klína samo a prošly všechny průsery.Po posledním,kdy málem stahl na dno i mě jsem přerušila všechny kontakty.A trvalo 6let,než mama a nevlastní tata pochopili,kde je pravda.bydlíme sami,s mými příbuznými se vídáme(kromě bráchy) spíše jen tak na chvilku,holky rádi berou na výlety a je nám všem hned líp.A přiznám se,že naši rodičové se ještě ani neviděli a nesetkali a vůbec nikomu to nechybí.Každý jsme nějaký,stejně tak rodičové nás dvou,tak proč zbytečně kazit klid,který konečně máme.jsme spolu něco přes 7let a řekla bych,že dobrých.Ale já u jeho rodičů jednou za čas přežiju návštěvu a stejně tak obráceně .Ve vší slušnosti zkousnu tchána alkoholika,neustále stesky tchyně na nedostatek peněz už neřeším.když jsem jí nabídla,at´bydlí u nás,raději se drží alkoholika,který na ní parazituje a tak to prostě neřeším.Je mi tak líp.A ten můj mě v tom podpořil,taky se s vlastním tátou stýká jen kvůli mámě.Prostě vztahy bývají složité ,ale průběhem času se mění.A ten můj mazánek brácha už na to taky doplatil,už mu vše neprochází.
moje mamka si uvědomuje, jaký je její syn zmetek, nadává na něj moc a přece v srdci vždy zjihne, jak dojede, on je samý dluh, průser, často bez práce...tak to chodí, srdce nezná spravedlnost..a nakonec, co vám dvoum chybí, máš skvělého partnera, zdravé dítě, byt, no tak co chceš víc od života 😉

aférku si určitě nech pro sebe.. jestli jsou to takové svině jak píšeš... víš jak to dopadne? bude to házet na tebe, že jsi ho sváděla, že je to jen tvoje vina a očividně vidím, že jsou tam všichni až na tvého přítele po hlavě vykramaní, takže komu budou věřit? hajzlovi-miláčkovi... ☹ žíjte si pro sebe, ve tvém bytečku, nestarejte se o ně, buď ráda, že tvoje rodina je pohodová, tamty k životu nepotřebuješ 🙂 je mi taky líto tvého přítele, musí ho to hodně mrzet, ale uvidíš sama časem, že jak bude žít s tebou a malým (a třeba i vašim společným dítkem 🙂 ) a nebude muset dělat rodičům a bratrovi otroka, že si uvědomí, že je mu vlastně fajn 🙂 vy budete jeho nová rodina a myslím, že po tom po všem to bude jeden z těch bezva chlapů, co si toho bude celý život vážit 🙂 držím palce, ať už je jen dobře, nežíjte s hořkostí v srdci, ono se na každou svini voda vaří a jeho rodičům to dojde..stárnou a Tomášek se o ně určitě nepostará až bude potřeba a takovým jako je on taky pšenka nikde nepokvete....