Problém? Je to třeba na návštěvu poradny?

10. led 2021

Zdravím všechny jdu se trochu vypovidat je mi 30let jsem s manželem přes rok manželé a 8 let spolu máme jedno 5 léte dítě,bydlime v nájmu už 4 roky na tom samém místě.jsem momentálně bez práce po mateřské 4 měsíce.no a teď k věci poslední dobou nechci s manželem si prostě užívat sex nechci pohlazeni pusu a žádný dotek od něj.jineho chlapa nemám a zatím nechci.dost často se hádáme protože manžel je taky doma momentálně skrz že je vše zavřené pracuje jako barman.nyni si zkoušíme hledat své bydlení ale nevím zda chci jít do svého když manžela asi nechci.rikam mu to že ho nemiluji ale čekám že se to snad zlepší jak z me strany tak od něj.doma mi pomáhá jen dost často je na mobilu a hraje různé hry.ale já třeba také.vlastne jsem s muzem jen asi kvůli dítěti.nechci brát dítěti tátu.myslite že je to třeba na návštěvu poradny?nechcu tady rozepisovat vše co mám na srdci,jde mi jen o to ze prostě nechci sex pohlazeni a tak. Jsem divná asi co? Prosím anonym

martiina_k
10. led 2021

Vy jste oba bez práce, nemiluješ ho, vadí ti i dotek od něj a chceš vlastní bydlení?

levandule_k
10. led 2021

Nečekej, že to zlepší samo od sebe. Jestli chceš vztah zachránit, budete na ním muset zapracovat. Nevím, co máte za problémy, ale dle toho co píšeš, to na mě působí jako ponorka z důvodu, že jste zavřený doma spolu a nemáte žádné společné aktivity ani jiné koníčky, nemáte se na sebe důvod těšit. Říct někomu, už tě nemiluji, je celkem zraňující. Do té poradny běžte, nebo do ní běž sama, když on nebude chtít.

Znám příběh, kdy žena byla na mateřské, měla partnera, ale necítila se dostatečně milovaná, tak si pořídila milence, s tím milencem měla dítě, ale do rodného listu jako otce uvedla partnera. S partnerem se pak rozešla, začala žít s milencem, partnerovi to nějak nedalo, zjistil, že dítě není jeho, nechal se vymazat z rodného listu. Milenec se na ní vykašlal. Chtěla se vrátit k původnímu partnerovi, ale ten světe div se nechtěl. Vídat se s dítětem neměl problém.

Nevím, co ti dělá nebo nedělá, že chceš odejít, ale srovnej si svoje hodnoty. Vztah prochází určitým vývojem, po 8 letech to není, jako když spolu randíte 3 měsíce, kdy je to úžasné, protože jedeš na hormonech zamilovanosti, vzájemně se poznáváte a je to vzrušující, protože je to nové.

te_reza
10. led 2021

Ty jo, a za co chceš bydlet? A jak jste na tom byly před kovidem? My se doma taky serem, ale chodíme oba do práce 😂

autor
10. led 2021

@te_reza No muž je pod smlouvou je doba skrz že je to v zahraničí zavřené na kurzarbeitu.vis

cilkat
10. led 2021

Do poradny bych určitě už šla, ale první, co bych si ujasnila, je, jestli tvůj stav je "mám problem se svým mužem" nebo "nechci sex (s nikým)". Mě to totiž přijde spíš na to druhé, což rozchod moc neřeší.

levandule_k
11. led 2021

Nechuť k sexu může způsobovat i antikoncepce.