Problém ve vztahu. Jaký na to máte názor?
Ahoj, ráda bych znala názor někoho jiného,nezaujatého. Přítel se stal závislým na online pokeru a fotbalu na mobilu, hraje to s bývalým kolegou z práce. Máme malou dcerku a netráví s ní moc času. Na procházku se mu nechce, je moc horko - ale za hodinu se jde projet na kole. Nemůže nás vzít do zoo, protože nejsou peníze - ale prochlastat za večer 1500 s tím kamarádem problém není. Přijde mi, že si nás prostě neváží. Dcera nebyla plánovaná, ale řeknu to tak že on ji chtěl více než já! 🤷♀️ Je to hodně urážlivý typ, provokatér a pořád má nutkání s každým ve všem soutěžit. Oplacet mu jeho chování nemá cenu. (příklad : má přidělat lišty víc jak měsíc a řekne mi že se mu nechce tak mu reknu že mě se taky nechce vařit. Tak mi řekne ať nevařím a pošle mě do pí, že to dělat nebude vůbec.) Z našeho vztahu se totálně vytratila úcta a respekt. Když mu řeknu, že takhle to dal nejde, že nejsem šťastná tak mi řekne, že tam jsou dveře tak ať jdu. Vadí mu, že to probírám s kamarádkou, protože někomu tohle napsat prostě musím.

to se fakt musim nekoho zeptat, protoze nepoznam, ze ziju s debilem? a nezijou spolu nahodou tedy 2 d.....?