icon

Problémy s přijmutím nového partnera po ztrátě otce?

likesova
2. led 2025

Dobrý den. Můj manžel a otec syna Davida (10 let)nečekaně zemřel před 4 měsíci (srdce). Asi před dvěma měsíci jsem se seznámila s mužem. On děti nemá a ani je nechce,a říká že je rád že já mám dítě .Před měsícem mě seznámil se svojí rodinou. Mezitím jsem ho já seznámila s mým synem. Viděli se asi třikrát. Před Vánoci se k nám nastěhoval. Před 10 dny jsem si všimla že David večer v pokoji jakoby s někým mluvil, ale byl tam sám. Když se to opakovalo už několikátý večer, tak jsem se ho na to zeptala a jeho odpověď mě úplně dostala. On je tam s tátou a povídají si. Taky si obarvil vlasy na blond, a má modré kontaktní čočky. To se sebou provedl hned po smrti otce. Když se zeptám na školu, odpoví jen útržkovitě. Když přijde ze školy, kolem mého partnera bez pozdravu profrčí. A odmítá s námi jíst. Myslíte si že si to mezi nimi ještě sedne?

barmil
2. led 2025

@likesova dobrý troll..manžel mrtvý 4mes a po 2mes už máš jiného a hned si ho nastehujes domu ?? Se synovi nedivím, že ho ignoruje a Tebe taky.

makovice88
2. led 2025

Už aby zase začala škola...🫤

xnikax1
2. led 2025

@makovice88 přesně trolling jak prase...

llluckaaa
2. led 2025

Ne, tohle fakt nemůže být pravda 🫣

moudivlacek
2. led 2025

@barmil leden 2025, víc netřeba ...

lencaa11
2. led 2025

@likesova chudák syn ...přijde o otce a v zápětí má v bytě cizího chlapa zenska dej te si facku 🤔🫣

1pomnenka
3. led 2025

Trolle, musíš si vymyslet něco věrohodného, tahle slátanina je bez úrovně.

zlataberta
3. led 2025

Taky si v 10ti letech jen tak sám zašel ke kadeřnici a obarvil si vlasy a na modré čočky mu dal peníze kdo??? 😀😀😀👏

teryem
3. led 2025

To je tak bez nápadu

miryp
3. led 2025

Člověk by řekl, že s příchodem roku 2025 si místní trollové dají předsevzetí, že začnou žít opravdové životy a nebudou neustále závislí na pozornosti ve virtuálním prostředí a ono ne. Vymýšlet si pro tyto účely smrt blízké osoby je opravdu za hranou...