icon

Proč přítel zůstává v kontaktu po rozchodu?

10. čer 2024

Ahoj Holky, vím, že je tady hodně diskuzí na tohle téma a kolem nás je spousta takových páru. Nevím co se to děje. Jen prosím jaký máte názor, byli jsme s přítelem 10 let. vše bylo v pořádku do doby než nám nevyšlo těhotenství. Do práce mu přišla nová kolegyně. Věděla jsem, že je do ní zblázněný, ale tvrdil mi že není. Bohužel mi lhal a musela jsem na to dojít sama. Nakonec se se mnou rozešel se slovy že se mnou není šťastný a že v tom jiná není, a že už to nejde. bohužel co se ke mě doneslo a měla jsem možnost vidět, tak ano je.
Stále jsme spolu v kontaktu a spíme spolu. Proč tohle dělá? Když se mnou být nechce?

Strana
z2
misha31
10. čer 2024

Neponizuj se a nespi s nim

mishka87
10. čer 2024

Vážně spíš s chlapem, který se s tebou rozešel a ještě ti lhal? S někým takovým neztrácej čas a najdi si někoho lepšího. Jemu evidentně stačí, když zasune, ale o tebe mu nejde.

autor
10. čer 2024

@mishka87 Ano ☹

autor
10. čer 2024

@misha31 Nevím proč to dělám ? Vím, že má jinou i když tvrdí že ne.

levandule_k
10. čer 2024

Myslíš, že si ho udržíš tím, že se s ním vyspíš? Spíš je otázka, proč to děláš ty sama sobě, že po té, co se s tebou rozejde, jste spolu v kontaktu a spíte spolu.

Mohla to být lež tak na půl, snažit se o dítě a když to nějakou dobu nejde, tak je to hodně velká zkouška vztahu a ne každý vztah to dá a s ní tyhle problémy řešit nemusí.

xxx3d
10. čer 2024

Ne on,
to ty jsi zahodila 10 let.

odstěhuj se od něj, nebo ho vystěhuj, dle vaší nemovité situace a až se otřepeš, najdeš někoho, s kým budeš šťastná.

miryp
10. čer 2024

Ty by ses ale neměla ptát, proč to dělá on, nýbrž proč to děláš ty sama sobě.

autor
10. čer 2024

@xxx3d už jsem se odstěhovala hned co mi řekl že to nejde. Ale i přes to že má jinou, tak mě tvrdí, že nikoho nemá a nechce, a vždy jsem jakoby holka na zavolání. Proč to dělám ? Nevím, je mi ho líto když se ted ke mě chová hezky

autor
10. čer 2024

@miryp Vím, že si ubližuji, ale je teď ke mě milý a jakoby se nic nestalo :(

autor
10. čer 2024

@levandule_k no řekl mi, že mu řekli prej " když nevyjde tehotenství tak se rozejdete nebo to utuži" ale on s ní už koketoval v době kdy jsme byli těhotní

autor
10. čer 2024

Holky spíš se jen snažím pochopit proč zahodil 10 let kvuli holce kterou nezná a má zatím manžela

exbordelar
10. čer 2024

Mozna je zmatenej a sam nevi, co chce. Vlastne vy oba nevite, co poradne chcete.
Hlavni otazka vsak je, jestli to, ze ma jinou zenskou, je realita zalozena na dukazech a nebo pouze tvoje domnenka. Pokud je to fakt pravda, tak je to curak, co to tahne s novou i bejvalkou zaraz, a kopla bych ho mezi nohy. Dite bych si s nim rozhodne nedelala a poohledla bych se po mnohem kvalitnejsim protejsku.

autor
10. čer 2024

@exbordelar realita založena na důkazech. Bohužel

exbordelar
10. čer 2024

A ty bys chtela, at se k tobe vrati?

mourovatakocka
10. čer 2024

Třeba proto, že je to blbec. To my nevíme, neznáme ani jeho ani tebe. Ale jak zaznělo, nedělej ze sebe holku na telefonu, nemá to smysl. Tohle spaní po rozchodu je jak oživování mrtvého psa, ničemu to nepomůže. Deset let je dlouhá doba a je mi to líto, je jasné, že to bolí a nechápeš, jak může. Doporučuju ale přeskočit do fáze naštvání, prohlásit ho za blbce a jít dál. Pokud jste oba mladí a byli jste spolu třeba od puberty, pak mu třeba ta vidina rodiny, ač to nevyšlo, přišla jako další šance na chycení jiného vlaku 🤷 Což nic nemění na tom, že je to pravděpodobně moc pěkný exemplář 😔

autor
10. čer 2024

@exbordelar dokazi odpustit. Taky jsme se poblaznil a dala přednost rodině.

autor
10. čer 2024

@mourovatakocka bohuzel nejsme oba úplně mladi. Jen on si našel od sebe o 20let mladší. Ta je vdaná

mourovatakocka
10. čer 2024

Tak v tom případě beru zpět a je to idiot. Sbohem a šáteček a najdi si lepšího ❤️ Chlap, co si pro přítelku chodí málem do školky (porovnáme-li, kolik jí bylo, když on šel poprvé k volbám), nevadí mu, že má manžela, tak to nebude žádná výhra. Tím je to samozřejmě smutnější 😒

alianan
10. čer 2024

Achjo, to je blb.
Nespi s ním, tím si ho neudržíš.
On do sexu netahá city, ty ano, budeš se v tom motat o to dýl.

autor
10. čer 2024

@mourovatakocka
@alianan
Ano holky, on se ani nechce vrátit. Říkal to ze už ro nejde u nej. Ale proč spi i se mnou když do ni je tak moc zamilovaný ?

kolunka
10. čer 2024

Tady není otázka, proc on spí s tebou, do hlavy mi nevidíme...ale opravdu si je potřeba zodpovědět otázku, proč ty spíš s ním. Pokud máš jistotu, že má nový vztah, tak už i kvůli svému zdraví bych takovému chlapovi ani pusu nedala...natoz se dělit s někým o to nejintimnější...

mourovatakocka
10. čer 2024

Protože je to blb 🤷 Prostě zblbnul a nechává si tě ještě jako jistotku na záskok, to moc pěkné není...

autor
10. čer 2024

@kolunka
@mourovatakocka
Tak ona se zatím nerozvedla, tak ano, možná čeká jak to dopadne doma a pak mě kopne. Proč? Je mi ho líto a hezky se teď ke mě chova. A bojím se, že když ho odmitnu, tak se začne chovat hnusne

lencaa11
10. čer 2024

Vážně ještě se zahazujete s někým komu můžete třeba za x let říct děkuji že mám HPV třeba teď to neřešíte třeba ale kdyby se vám to prokázalo tak to přesně tak to roznáší chlap který rád š....x dalších vem te rozum a bez te životem bez něj

miryp
10. čer 2024

Ty by sis měla zajít k psychologovi, protože není v pořádku roztahovat nohy někomu, kdo od tebe odešel, jen z lítosti k němu a ze strachu, že na tebe bude jinak hnusný.
Máš zcela evidentní problém se závislostí na něm, která ti posunula hranice dost nezdravě a sebevědomí se toulá neznámo kde...

levandule_k
10. čer 2024

Ty jsi byla těhotná a on s ní koketoval??? Nevěra je hnusná, dá se odpustit, vztahy jsou složité, ale dělat si zálusk na jinou ženu a mít doma těhotnou ženu, mi přijde dost hnus.

Proč je ti ho líto?

Fakt se k tobě chová hezky, když tě podvádí?? To ti jako stačí pár milých slov a ty mu padneš k nohám. On tě podvádí a ty se bojíš, když mu nepodržíš, že na tebe bude hnusný?

Kde je to tvoje sebeúcta?

Přemýšlím, jestli jsi skutečná, nebo troll, protože mi moc nesedí, že si našel o 20 let mladší partnerku a ta je vdaná, dneska se lidi moc do svateb neženou...

mishka87
10. čer 2024

přestaň se s ním stýkat a může ti být jedno, jestli se bude chovat hnusně. Holka tohle opravdu není v pořádku. Nemáte spolu dítě a v životě ho prostě nepotřebuješ.

autor
10. čer 2024

@miryp ano, byl pro mě do poslední chvíle dokonalý. Nechtěl řešit ale problémy. A problémy nastaly s mimčem. Tak padl do náruče mlade holce.

lencaa11
10. čer 2024

Nikdo nepadne jen tak do náruče na to jsou dva ON /ONA prostě už chce jinou želvu a vaší jen pro zábavu

exbordelar
10. čer 2024

Kolik ti je? Nedavas mu sanci proto, ze ti tikaji biologicke hodiny? Jako jestli je to 35+, jako zena, pro kterou jsou deti smysl zivota, to chapu. Ale uprimne - poloz si otazku, jestli topravdu chces byt s timto clovekem dozivotne ve spojeni. Protoze mit dite s blbcem, ktery o decko sice zajem jakz takz ma, ale jinak je to totalni hnup, ti muze spousta uzivatelek zde potvrdit, ze to je peklo 😑

Strana
z2