icon

Puritánská manželka - žádná vášeň při sexu. Co myslíte?

izquierdo
16. pro 2019

Puritanska manzelka - chybi vasen v sexu

Jsme 15 let manzele a nas milostny zivot je jeden velky stereotyp. Manzelka by to nejradeji delala porad stejne. Kdyz to chci nejak ozvlastnit, nechce a stydi se nebo nevim. Navic je u toho porad ticho, obcas tise vzdechne. Kdyz se ji v prubehu nekdy zeptam, jestli se ji to libi, mlci. Vasen nulova. Je ji 40 a kdyz v zapalu vzruseni ji pote, co jsem ji to delal pusou, reknu, at mi ho vyhoni, je v soku. Nemuzu rict nic sprostyho, kdyz se zeptam behem sexu, jak to chces, neodpovi, vse musim iniciovat ja. Kdyz jsem ji minule při orálním sexu hladil konecnik a zkousel tam zajet prstem, tak taky problem. Parkrat, kdyz mi delala oralni sex, tak samozrejme omylem se ji to dostalo do pusy. Rajcovalo me to, chtel jsem ji polibit, nelze, hned bezela do koupelny to vyplivnout. Vasnive milovani asi zustane jen mym snem. Kdyz si vzpomenu, co jsem s predchozi partnerkou delal. Bylo to davno, ale bylo to o necem jinem. Je blby to rict, ale ten sexualni nesoulad, ta prudernost me frustruje. Sex ma byt nekdy trochu zivocisne, ne? Nebavi me to delat s zenskou, ktera je u toho vetsinou tak unyla. Co si o tom myslite?

Strana
z2
tea18000
17. pro 2019

Mně to bylo divné hned. Stupidní dotaz, detailní popis soulože včetně intimních praktik......a teď se budu jenom bavit, co vy na to. Navíc napsané pod ženským profilem, to nám také nevysvětlil...

andelka
18. pro 2019

@kaja2016 na emiminu

Strana
z2