icon

Řešení, pokud partner ani po roce nepředstavil rodinu

verungn
25. lis 2024

Ahoj, mám partnera, kterému je 41 let (bezdětný), já mám dvě velké děti z předchozího vztahu. S partnerem jsme spolu rok a půl a posledních 10měsíců spolu bydlíme …A teď k věci ….Už mame nějaký věk a doteď neznám jeho rodinu.. vím, že rodiče spolu nežijí, ale normálně s nima komunikuje, nejsou to žádní problémoví lidé, naopak slušní lidé evidentně, nicméně ani tátu, ani mámu, ani sestru mi doteď nepředstavil. Tak si tak říkám, zda je to normální nebo co člověka vede k tomu držet svoji druhou polovičku od rodiny. Vztahem jsem si od začátku dost nejistá z určitých důvodů a toto mi nepřidává na důvěře..Jak byste to řešili? Dost často mu říkám, že chci, aby nás představil rodině a byl transparentní stejně jako já. Moje rodina ho poznala asi po 4 měsících a běžně se s ní vídáme. Připadám si dost divně a jak kdybych nebyla nic vážného 🫣

Strana
z2
levandule_k
26. lis 2024

@verungn hmm to není dobré. Jestli se se scházel s tebou a myslel na svou lásku z Ameriky, nebo možná nechtěl říct své ex, že má v merku někoho jiného a svést to na Ameriku bylo jednoudšší... Je otázka, kde je pravda.

Mně přijde, že je uvízlý v tom vztahu s Amerikou a dlouho ji chtěl, možná ještě chce.

vladenkamaminka
26. lis 2024

Ty už jsi tu psala někdy dřív že jo? To s tou Amerikou jsem tady už někde četla

simkrk
26. lis 2024

@vladenkamaminka ted si říkám to samé, že jsem tenhle příběh, případ už tady četla.. 😁😊

verungn
autor
26. lis 2024

@vladenkamaminka Ano psala. Zmiňuji to tady. Jen už jsem na hraně, kdy mám chuť se na to vážně vykaslat

zlataberta
26. lis 2024

@verungn to je divné, já myslím, že tě má jen jako náplast, aby bylo vidět, že si někoho našel a že si něco dokazuje před tou z Ameriky. Aby si o něm nemyslela, že je chudák a nikoho už si po ní nenašel.....pokud je i k tobě chladný, jak byl k té před tebou, tak je to jasné....stále miluje tu z Ameriky a vyčkává, co bude dál. Hlavně s ní žádné závazky, ani nic podobného....pokud by ho ta z Ameriky chtěla, odkopne tě...takto se zamilovaný chlap, který by to s tebou myslel vážně nechoval. Já nevím, nechceš si najít někoho, kdo tě bude milovat a ne se trápit s někým, kdo za to nestojí???

verungn
autor
26. lis 2024

@zlataberta Přesně v takovém napětí se stále cítím. Že ač on tvrdí, že ji má vyřešeno, tak nemá. Neustále ji totiž on sám kontaktuje. Naposledy nyní v srpnu, kdy jsme měli debatu… já mu řekla, že si nepřeju, aby ji dál vyhledával, pokud chce být s námi… řekl, že nemá potřebu ji kontaktovat a má ji vyřešenou. Toto mi řekl do očí a dva dny na to, když se dozvěděl, že je zpět v ČR, tak ji napsal, zda se s ním nechce potkat na basketbalové akci, kam jsem původně měla jet já. Ale mně v ten samy okamžik, co psal jí, napsal, že vlastně není nutný abych tam jela… jednak proto, že je to malá akce, druhak proto, že odtamtud z Jilemnice pojede rovnou na Moravu pomáhat babi a dědovi 🫣 Cejtim se od te doby fakt jen jako druhá….

mourovatakocka
26. lis 2024

@verungn Proč ztrácet čas, život je krátký na to čekat na nějaké Až. Ten chlap opakovaně lže, bere tě nejspíš dost málo vážně a ty pořád čekáš, až začnete fungovat jako pár.

zlataberta
26. lis 2024

@verungn nezlob se, ale jsi jako druhá😭 vykašli se na takový život a jdi si po svém....život je krátký na to se s ním zahazovat. Když ona kývne, on půjde, jako beránek, bez ohledu na to, co bude s tebou. Přeju ti jen to dobré a ať se rozhodneš co nejlíp do budoucna🍀🍀

simkrk
26. lis 2024

Taky souhlasim s holkama.. Nepřijde mě, že by se někam chtěl s tebou posouvat.. 😊 Jen to aby někoho měl a nebyl sám.. 😊
Jako takhle.. Chápu, že se ji ozve jak se má a chce j třeba vidět když přiletí 😊 v dnešní době mě přijde že to tak prostě je.. Že ac dva spolu nejsou, rozejdou se.. Tak vlastně můžou mít potom takový pěkný kamarádsky vztah kde o nic nejde.. 😊
Ale nesmí to nijak zasahovat do toho nynějšího a nechovat se jak poleno.. 😄😊
Teď záleží co od vztahu teda chceš.
Ono tu i zaznělo, že pokud vám je spolu pěkně a jen tě "žere" ze neznáš jeho rodinu... Ale jinak se ti/vám věnuje, jezdíte někam... Tak proč to měnit.. 😄😊
Ale ja bych v tomhle nemohla být.. 😊
Takže přeji ať vše dopadne jak má a ať jsi spokojená.. 😊🍀

verungn
autor
26. lis 2024

@simkrk Proto se ptám, proto to řeším, protože mám vedle sebe člověka, co nám jinak ten čas věnuje, hodně cestujeme po horách, dost se věnuje dceři, nepije, nehulí, nemá snad dluhy, nechodí nikde po hospodách.. Ale pak jsou tyto věci, které já absolutně nedávám. Připadám si ponížená atd….Ale jak vidim… tak nejsem zas taková hysterka, protože 95% z vás by se na to radši vykašlala…mám tu chuť taky. Jen mě drbe a nebaví začínat s někým dalším.. nemam už ani důvěru v muže jako takové 🙄

levandule_k
26. lis 2024

@verungn Tak řeš na terapii sebe. Když nemáš důvěru v muže, zažila jsi asi dost hnusných věcí. Třeba když si něco vyřešíš v sobě, přijdeš na to, jestli s ním chceš být, nebo.

ina10
27. lis 2024

@verungn jsme stejně staré, ty máš děti už velké, nic tě vlastně netlačí. Na tvém místě - jestli si chceš užívat, zůstaň s ním, ale moc s ním do budoucna nepočítej...on MÁ totiž megavelký problém, stále je zaláskovaný do slečny z USA (ona má někoho?) a jen čeká (jestli se náhodou i ta slečna znova zamiluje) a ty jsi "jen tak"...jestli ovšem chceš normální vztah, pusť ho co nejrychleji do oběhu (už stačilo, že se spálila ta ex po jeho ex z USA, a teď ještě i ty)...dej na svůj instinkt - rodině tě nepředstavil, výmluvy, když jsi chtěla s ním na Moravu...to není chlap pro život. Já měla jako mladá takto hned 2 kluky po sobě, co neměli dořešenou minulost, taky jejich ex odjely do ciziny a 1.nedokázal čekat 2 měsíce a našel si doma jinou, takže když se ta jeho u ciziny vrátila, tak už ho nechtěla a on si uvědomil jakou udělal koninu, ale už bylo pozdě, takže pak tak různě chodil s holkama no a od toho 2.taky jela do ciziny, ale ta už před odjezdem cítila, že s ním nechce být. Tito kluci pokaždé říkali, jaké zažili v životě zklamání, udělali ze sebe chudáčky, jak jsou ty holky zlé, pak kecy, že zatím jsou se mnou spokojení a chtěli by v budoucnu dítě (to mi začala blikat kontrolka, jednak kecy o spokojenosti a pak dítě jsem chtěla hooodně později - a po svatbě) no a do 3měsíců konec z jejich strany, že už nic necítí, že si mysleli, že se to zlepší apod. (narovinu, já tušila, že to skončít, jakmile začali mít ty kecy, ale taky jsem chtěla sex, tak jsem s nimi byla kvůli sexu a "jen" čekala)

Strana
z2