icon

Řešení problémů s rozdílnou sexuální potřebou u partnerů

8. lis 2022

Ahoj holky, asi trochu nečekaná diskuze kord od ženy, ale ráda bych od vás slyšela názor.
Máme dcerku 2 roky, spinká celou noc, občas se budí ještě na kojení, takže někdy je to náročné, přítel chodí do práce oprabdu furt, mají dost zakázek, takže od rána do večera pracuje a když má volno, extra změna není. Miluji sex, strašně moc, nemyslím si, že vypadám jako nějaká seschlá ženská na mateřské, opravdu o sebe dbám, abych byla opravdu ženská, ale ten sex mi chybí.. 100% vím, že ho přítel nevyhledává jinde, ale nevydrží tolik. Někdy je to 20 min a někdy dokonce fakt 2 min, tudíž bych ráda víc kol, protože z 2 minut fakt nic nemám.
Včera jsme to měli odpoledne rychlovka a pak večer 2x což taky nebylo moc extra, tak jsem myslela, že to ještě zkusíme😃 a on usnul🤦🏽‍♀️ já chápu je unavený z práce a já jsem na mateřské, ale taky funguju doma, okolo dcerky a ještě jdu na brigádu a stejně funguji a tohle beru jako odreagování.. už říkal, že si něco koupí, aby vydržel déle, ale než on něco koupí, bude mu tak 50😀
Po jednom kole je úplně vyřízený, dela jako by mu bylo 60 a vydržel tak hodinu 🤦🏽‍♀️😂 já se toho proste nemůžu nabažit, chci to fakt furt, ale prd z toho mám.. pokud to půjde takhle dál, tak si asi najdu bokovku nebo už to jinak nevidim.. on vedel, že sex miluju a že je pro mě důležitý, kord když pak mám od malé klid, ale i tak je furt unavenej, zažila jste některá? Jsem semetrika já vim🤦🏽‍♀️ ale já proste nevím co už.

Strana
z2
autor
9. lis 2022

@lu31nka Teď si fakt připadám jak svině, asi to teda nechápu, 100 lidi sto chuti, teď jsem to řešila jak se známým a i s kamaradkou a naprosto to chápou.

rosie18
9. lis 2022

Tak kdyz si chces najit jineho jen proto, ze Ti pritel nestaci a mas vyssi potrebu sexu nez on, tak se nediv. Tve okoli Ti schvaluje, aby sis nasla milence?

autor
9. lis 2022

@rosie18 Ne, to ne, ale říkají, ze by s tím něco měl udělat a nějaký kompromis vymyslet, ale když on nic nechce, tak je to těžké. Okolí ho zná, vědí ze je tvrdá palice.
Já nikdy s mými ex neměla sebemenší problém, nikdy.

rosie18
9. lis 2022

Ale vzdyt se podle meho snazi. Spi s tebou vickrat za den, holt nevydrzi dlouho. Treba uz jen nema kapacitu to nejak dal resit. Co by jsi poradila kamaradce, kdyby tolik sexu od ni vyzadoval chlap?
Abych tedy castecne odpovedela, nepomohla by delsi pauza, aby vydrzel dyl?

autor
9. lis 2022

@rosie18 Prave, ze nespi.. teď ne, protože je unavenej🤷🏽‍♀️
To jsme taky zkusili a nic.. 😔

rosie18
9. lis 2022

Vzdyt jsi psala, ze spolu spite. Tak tomu moc nerozumim.

zelenaesmolda
Autor odpověď smazal
zelenaesmolda
9. lis 2022

@mimi1004
taky uz mi to zavani zavislosti nebo nejakou jinou poruchou

autor
9. lis 2022

@rosie18 ale ne už takhle často.. vždycky okolo je kecu jak se poradne pripravim ze to bude dobrý a uzijeme si to, jak není unavenej atd a po prvním kole tak minutě je hotovej a jde spát😀

autor
9. lis 2022

@rosie18 Jo ale moment, oral by mohl furt, to zase jo

autor
9. lis 2022

@zelenaesmolda tak se půjdu lecit

zelenaesmolda
9. lis 2022

byt tebou tak vyhledam odbornou pomoc nez si uplne znicis vztah

rosie18
9. lis 2022

Oral je pro nej jednodussi.

autor
9. lis 2022

@zelenaesmolda poprvé tohle zazivam, nikdy jsem tohle nezazila.

autor
9. lis 2022

@rosie18 No ale to i vydrží déle, to nevím proč.

rosie18
9. lis 2022

Mozna je to psychika, tezko rict. Ptala ses ho na to?

autor
9. lis 2022

@rosie18 Ptala, prý to vnímá stejně🤷🏽‍♀️ ze je to podle toho jak je unavenej🤷🏽‍♀️

lu31nka
Autor odpověď smazal
lu31nka
9. lis 2022

Já komukoliv to řeknu tak slyším jen že je to divný, že on je divnej, že každej normální chlap...., Že je teplej a podobné věci...všichni se hrozně diví že to vydržím. Ale jo vydržím, protože pro mě jsou důležitější věci na našem vztahu než sex. Radši budu mít plný šuplík hraček a milujícího manžela a tátu, než mit vedle sebe chtivého debila 🙂 všechno je jen o prioritách. Taky se občas neudrzim a rypnu si do něj že si někoho najdu, ale vím že sex mi za ztrátu takového chlapa nestojí 🙂

autor
9. lis 2022

@lu31nka To jsi napsala moc hezky! 😊

maci299
9. lis 2022

Já jen nechápu,že takovou intimní věc řešíte s kamarádkou(budiž).ale se známým...

te_reza
9. lis 2022

Já večer prostě usnu 🤣 smekám, že má někdo čas a energii na tři kola denně 😅

malsinka
10. lis 2022

Chtěla bych vidět chlapa, který by chtěl půl dne sexovat a ještě ke všemu každý den, abyste byla spokojená 😳 Bože.. 🤦‍♀️

veronicka89
10. lis 2022

A delas.si to teda nekdy sama ?

maxulekapcule
11. lis 2022

Bych Ti mohla pujcit bejvalyho, ten měl požadavek 5x týdne, 3x denně. A vydržel dlouho. Upřímně, bylo to otřesný, zvlášť, když jsem vstávala ve dvě ráno do prace, a on měl nataženou hubu, ze nic nebo jen jednou. Došla jsem do takového stavu, ze jsem mu dovolila milenku 🙈 což nechtěl. Za mě už tohle ne, určitě se dá pomoct i jinak, ikdyz u chlapa je to asi trošku složitější

veronicka89
11. lis 2022

@te_reza jako ja bych to taky zvladla 😅 a to mi dite vstava 5x za noc

romanka30
11. lis 2022

To jako fakt?? Vždyť to je strašně sobecké, co tady píšeš..přijde mi to jak od pubertačky 🙄..chudák chlap..

sexy_samec
25. bře 2025

Mám stejný problém. Jak to dopadlo??

Strana
z2