Řešit nevěru z minulosti v manželství?
Ahoj dnes jsem se od jednoho zdroje dozvěděla,že můj manžel měl v našich začátcích sex s jinou.
Máme 2 děti a jsme spolu 11let.
Řešily by jste to nějak?
@lencaa11 To ale já bohužel nevím. Pravdou je,že z pravé jezdí domu telefon si nehlídá. Já nevím. Je fakt,že poslední dobou mám šílenou paranoiu😓
Od koho ses to dozvedela a proc?
Proc mas posledni dobou paranoiu?
@exbordelar Od kolegy se kterým kdysi dělal.
Nevím.
Stoji ti zato rozbijet vztah kvuli necemu co MOZNA bylo pred 11 lety?
Tak určitě bych si s ním o tom promluvila ať ví co mě trápí
@zelenaesmolda Právě,že ne. Vím o ní. Ale tohle jsem nevěděla.
Tak to neres.Je to strasne davno.I kdyby to tak bylo tak co?
@zelenaesmolda Jak píšu mám nějakou paranoiu a nevím co s tím. Už vidím jak mě někde podvádí. Přitom nemám žádné podezření nic.
@zelenaesmolda No nic štvalo by mě,že to bylo v začátku když už chodil semnou.🤷🏼♀️
Ale pred 11 lety a buhvi jestli je to pravda.Jestli mas paranoiu tak vyhledej odbornika ale nenic fungujici vztah.
@zelenaesmolda Já to ale nikdy neměla. Moc ho miluju. Je pravdou,že on není moc citově založený. A to my chybí. Pohlazení,obejmutí pusa🤷🏼♀️
@zelenaesmolda Už jsem to zkoušela s ním mluvit a nic moc se nezlepšilo.🤷🏼♀️
Už nemám sílu a ještě se člověk dozví dnes toto i když nemám důkaz,že se to stalo jen co prý manžel říkal kamarádovi.
A proc to vubec resis?Je to 11 let zpatky.Kdyby chtel byt s ni,tak s ni bude.Je s tebou.
@zelenaesmolda Ano. Protože nechci být podváděná. To ať mě radši kopne do zadele
Však ale on tě snad teď nepodvadi ne?nebo snad máte nějaké problémy?jako vyčítat mu něco co se stalo před 11 ti lety je fakt blbost
Achjoo,ty jsi jak kolovratek.Takze to shrnu.
Dostala jsi info od "jedna pani povidala"-nemas nic overene.
Je to strasne davno
Zustal s tebou,ne s ni.
Z ceho teda usuzujes,ze by te mel podvadet?
nijak je to davno.. za zacatku s manzelem jsem taky mela davneho kamarada s vyhodama🙂 a byl skvely.. jenze nikam se to x let nehlo...co bylo bylo neres to nem to cenu. A pokud mas nejaky svuj problem jdi k psychologovi.. nerozbijej si rodinu, kvuli nepodstatny blbosti... a kolega i kdyz byvaly by mel zavrit zobak, nepomuze ani jednomu z vas jen dela zlou krev.
@zelenaesmolda Nevím. Jde o to,že by mě štvalo,že mi lhal. Dřív jsme se o ní bavily když mu furt vyvolávala a říkal, že s ní nic neměl jen,že za ní jezdil.🤷🏼♀️
@fyii Také mi to tak přišlo. Když jsem se vyptávala víc říkal, že nepoví apod.🤷🏼♀️
Jezis Maria,je to vic jak 10 let zpet.Neres to.
@zelenaesmolda Děkuji. Žere mě to 🤷🏼♀️ Ale to už je muj boj.
Proto bys te to měla neřešit taky jde z jakého důvodu najednou jeho kamarád to řekl a zda je na tom něco pravdy je to x let za vama a nici to vás všechny a kamarád se jen směje 😅 nad tím že vy to řešíte
@lencaa11 Manžel neví, že já to vím 🤷🏼♀️
je videt, se byvaly kolega si potreboval kopnout. Jeho informace bych vubec nebrala v potaz. Nekaz si vas hezky vztah s nejakym blbem, co nevi, ze ma drzrt zobak a zamest si pred vlastnim prahem
@fyii Jako máme pěkný vztah to neříkám. Není to tutu nunu ale milujem se+ mám s ním ,, všechno " ale můj mozek je můj nepřítel.
tak vyhledej pomoc psychologa, driv nez to bude horsi. Dneska se kazdy boji rict o pomoc, pac se to nenosi a kazdy je dokonaly a vse zvladne sam... ale na to se vykasly a prave se jdi nekam "vykecat" ulevi se ti a nebudes prudit chlapa. Vaz si ho a zsdny chlap nehledej blbost, kazdy mame nejakou svoji vlastnost co neni top...
A proč věříš víc kolegovi a ne manželovi? S kolegou nežiješ, ne? A kolega je asi pěkný debil, který má asi sám problém ve vztahu, když musí narušovat cizí.
@fyii Já ani nevím zda se to platí nebo🤷🏼♀️

Pokud to bylo na začátku a od té doby nic tak to nemá zřejmě smysl řešit