icon

Rozhodnutí mezi potratem nebo druhým dítětem. Co radíte?

1. srp 2025

fakt potřebuju slyšet cizí názor. Je mi 22, mám anine dvouletýho prcka z předchozího vztahu. Teď mám novýho chlapa, super skvělej, ale hned by chtěl mimčo. A já? Upřímně, teď fakt nechci další dítě. Jsem vyšťavená, sotva zvládám jedno. Jenže on furt mele o rodině a prarodičích a já jsem zjistila, že jsem těhotná. Jako… potrat? Nebo se hecnout a jít do toho? Co byste dělali na mým místě? Prosím, fakt upřímně.

Strana
z2
autor
6. srp 2025
@emkvetinka

Nechod na potrat, miminko si nech🙏🩷 i kdybys měla zůstat sama, zvládneš to👍

@emkvetinka děkuju!

veronicka89
6. srp 2025

Pokud se citis ze je chlap ten pravý a nejsou tam žádné red flagy , asi bych se s ním domluvila na svatbě sla do toho ( klidne s tim ze hostina pro vsechny a neoficiální svatba bude po diteti....

Chlap ti může dát kopačky ikdyz spolu budete 5-10 let a budete mít plánování dite...takových tu je...

Taky bych ti napsala že pokud se na 2.necitis moc nejdi do toho , ale me by to uziralo a taky nám nikdo nedá záruku, že se pak dite podaří...

Jsi mladá , fit ...

Promluvila s chlapem o střídání se v noci o dnech nebo hodinách kdy chceš být bez deti , nebo kdy si budeš chtít schrupnout popřípadě ze by v nouzi přišla treba paní na úklid...

Ptz byt psychicky i fyzicky v pohode je základ.

vejuu98
14. srp 2025

@anonym_autor zkus si opravdu sednout a zapřemýšlet.Miminko je nádherná věc a v dnešní době dokonce i luxus,ale druhá věc je ta s kým to miminko plánuješ.... každý chlap dokáže být otcem,ale jen někteří umí být zároveň tatínkové.Jsi hlavně mladá.Je potřeba se umět opravdu správně rozhodnout.Mrzí mě,že jsi dostala od některých kvočen takovou nálož,ale nic si z nich nedělej.V dnešní době je to bohužel normální 🙈.Ať se rozhodneš jakkoliv,tak věřím,že se rozhodneš správně.🍀

Strana
z2