Senioři - změna chování. Zažil někdo z vlastní zkušenosti?
Mám na vás holky prosbu, zda jste někdo zažil z vlastní zkušenosti, zcela mimo téma dětí a covid. Máma, 78 let. Fyzicky čupr baba, samostatná, relativně zdraví slouží, máma, co celý život zasvětila svým 4 dětem a jejich vnoučatům, rozdala by se pro ně, na úkor svého pohodlí, života, všeho .. Celá rodina tak nějak fungovala, ale.. Před rokem vznikly jakési /žabomyší/ spory mezi synem a jí /mám 3 bratry/, nic zásadního, většinou si člověk řekne, blbosti, ale pro ní to byly nepochopitelně podstatné věci, až vše vyústilo v to, že spolu ti dva přestali mluvit, zcela. Znám obě strany, vím, o co šlo, nic zásadního to nebylo a její reakce a chování byla taková, jakou jsme u ní nikdo neznal. Říkala jsem si stáří, věk, neměla lehký život, ale může to být i něco víc ? Stařecká demence ? Náznak něčeho dalšího ? Je to změna v chování výrazná, dá se říct, že si vytvořila modlu ze dvou ze svých dětí a ty další dvě bez závažných důvodů nějak odstřihla, zničehonic, nechce nic řešit, o ničem mluvit.. Lidé se mění, to chápu, ale u ní to je obrat o 100%, když to přirovnám, před 10ti lety by jí hrníček vlevo, který ona dala předtím vpravo, nevadil, dneska to je alfa omega a zásadní problém a úplně přes čáru atd... ... ☹
@mourovatakocka ano s tím souhlasím...Škoda, že jsi to tak nenapsala hned...👍
@mourovatakocka : ne v pořádku, slova jsou prostě někdy blbě položena i pochopena.
@klea81 : to je moc smutné ☹ ☹

@mourovatakocka vědomý rodič si nepořizuje děti, aby mu vyjadřovaly vděk. 😇