icon

Shubl přítel pravdu o mé nadváze a nemoci?

7. bře 2023

S přítelem jsme spolu 4 roky. Když jsme spolu začali chodit, byla jsem stihla, cvičila jsem, měla jsem víc času a to mám dva syny z předešlého manželství. Mám invalidní důchod. Bohužel mám za sebou vážne nemoci od rakoviny, ochrnutí když jsem se z toho dostala..pak přidružené nemoci. Když jsem šla do práce na 4 hodiny, při zvýšené námaze jsem kolabovala, jezdila pro mě rychlá.. před rokem se nám narodila dcera. Je mi přes 40let. Přibrala jsem, kila dolů nejdou, mám nadváhu 10kg. A dětmi starosti, se syny učení do školy..Přítel cvičí co druhý den v posilovně, je fotbalista.
Včera jsme se s přítelem chytli a řekl mi, že jsem tlustá, nehybu se, vrzou mi kolena když jdu po schodech, že na všechno kašlu, že mě živí stát..
Naštvalo mě to, protože se snažím abych zhubla, ale už to nejde jako dřív. Když jsem se ho zeptala, kde se vůbec vidí za 10 let, odpověděl mi, že s dcerou zpátky odkud přišel (SK) a že já budu mrtvá ..
Strašně mě to ublížilo, tak jsem mu na to odpověděla, že rád pochovává přítelkyně, co?
Rozzuřil se, odešel a v posilovně mlátil do pytle.. hodně až ho převrátil.
Před 7 lety byl s přítelkyni, která umřela na rakovinu. Ke konci se s ní rozešel, odehnala ho od sebe..vzdala to hned na začátku a tajila mu, že je nemocna. On chodil za ženskýma, protože s ní už nemohl spát.
Asi jsem to přehnala, ale ublížil mi a já mu to chtěla vrátit.
Teď spolu nemluvíme.. kdo to přehnal víc?
On nebo já? Je mi na nic..

Strana
z3
autor
Autor odpověď smazal
aarriel
7. bře 2023

V pohode, ja nevim, nepatram 🤣 kazdy na doma nejakyho kostlivce 🤣
Ja se barvila na cerno asi 15 let, libi se mi cerny vlasy, ale pak jsem zacala sedivet 🙈

autor
7. bře 2023

@aarriel no tak jsem ti hodila foto teda ,🤭🤣

autor
7. bře 2023

@aarriel no dneska jsem se zrovna barvila..ano sediny mám a šílený takže každý měsíc musím dát barvu.. 🤣 jako u nás je víc kostlivců

konidana
7. bře 2023

Přestřelili jste oba, ale jsou to jen řeči v afektu. Je dobré jim moc nepřikládat váhu. Jedním uchem tam a druhým ven. To že se sebou chceš pro sebe něco začít dělat je super. To půjde🙂

lvl16
7. bře 2023

@bara88 Jasně a ze strachu o ní, jí vyčetl, že na všechno kašle a živí ji stát. S roční dcerou a invalidním důchodem. To je fakt poklad.

lenkalubina
7. bře 2023

Můj manžel by vás na rukou nosil😉 miluje plne boky...já tlustá jsem a je úplně spokojený

irmamala
7. bře 2023

Hele úplně na férovku, když už jsi šla s kuží na trh. Přítel zas taková hvězda není a ty máš celkem slušnej kotel (na to, že jsi byla hubená) Takže z chlapa nebuď tak podělaná a ty méně papkej, pokud tě to natolik stresuje. Chápu, že na cvičení není čas, ale stejně největší roli v hubnutí hraje jídlo.

autor
7. bře 2023

@irmamala jo máš pravdu.. 🤭Musím se sebou něco dělat..zdrave jim. Jen prostě kouřím iqos mentolové na kterých jsem závislá.. a to je to co mu vadí. Kouřili jsme oba obyč mentolky. On skončil a přešel na párové. A já přešla na iqos a on chce abych s tím skončila taky, ale já se tím uklidňují když je toho na mě moc. Začnu cvičit.. díky potřebovala jsem to

autor
7. bře 2023

@lenkalubina no děkuju 🤭🤣 Já vím, někteří to tak mají.

irmamala
7. bře 2023

Taky kouřím IQOS a bohužel ti musím říct, že pocit hladu spíš potlačují. Já jsem teda hodně hubená a když jsem loni měla ambice přestat kouřit, okamžitě jsem nabrala několik kilo, protože jsem měla pořád hlad.

aarriel
7. bře 2023

Dekuji za duvrru, uz muzes smaznout 😉

aarriel
7. bře 2023

Jste oba krasny, ma doma krasnou zenu, poradnou zenskou. Mel by si te vazit 😘 a jinak jako kdybych videla bejvalyho, stejny nagelovany vlasy 🤣 stejne oholenej 🙈🤣

bara88
7. bře 2023

Tak možná pokud máš za sebou vážné nemoci,rakovinu atd tak bych kouřit asi taky přestala a přestala se vymlouvat že neni čas pro své zdraví něco dělat

autor
7. bře 2023

@irmamala no asi jo, já jim zdravě... Ale když nekouřím potřebuju něco doplnit a to je pro mě parenica nebo sýr eidam. A proto asi nezhubnu..

autor
7. bře 2023

@bara88 rakovinu jsem měla přes 15 lety.. já vím, že kouření je zabiják. Jenže přešla jsem na iqos a ty nejsou takovy hnus jak obyč. Nebo stejně? Si říkám že to jednou položím.. nekourila jsem měsíc před otěhotněním, celé tehu až jsem začala když malá měla 3 měsíce a nekojila jsem ji..

autor
7. bře 2023

@aarriel 🤭🤣🤣🤣doufám že to není tvůj bývalý 🤣 a děkuju jsi milá

aarriel
7. bře 2023

Neni 😉 rozesli jsme se pred 16 lety a od ty doby mu narostl pupek, zesedivel a celkove je seslej🤣🤣🤣 a jeho manzelka, no radsi nic 🤭 mimochodem si vzal tu, se kterou me podvadel. Jooo, karma je zdarma... Ja stale vazim 55 kg a 🦙🦙 rozhodne vykojeny nemam, i me to ten muj bejvalej napsal, ze mam porad super postavu 🤣

autor
7. bře 2023

@aarriel tak klobouk dolů, jsi dobrá 😉 No můj muž má 44 let. Tak víš jak o tvém byvalem.. má co chtěl 🤭🤣

aarriel
7. bře 2023

Ja za to nemuzu, dobry geny 🤣🤷 moje mama je po 4 detech taky hubena, jen ja mam k tomu navic prsa po tatovi 🤣🙈 mama nema totiz zadny. Presne, ma co chtel 😉🤭 ale zas jako nepreju mu nic spatneho, dopadlo to pro nas oba dobre, ja mam skveleho manzela a on ted taky stastnou rodinu, doufam ❤️ jen se obcas pousmeju a vzpomenu si ja ty kecy 🤭

atraps
7. bře 2023

Přehnal to tvůj přítel, ty určitě ne!!!!!! Mně také před 10 lety umřel přítel, ale byla sem s ním až do konce. Já bych od něho šla pryč, jemu to je zřejmě jedno jak čtu.

zelenaesmolda
7. bře 2023

Oba jste na par facek

zelenaesmolda
7. bře 2023

@atraps
Rict nekomu,ze rad pochovava pritelkyne kdyz mu ta predchozi zemrela je hnus.Prehnali to oba.

ilonne
7. bře 2023

Tohle mi říct manžel, tak se obávám, že já bych za 10 let stále seděla za jeho vraždu a jeho by už budoucnost netrápila. I když tohle bych úhrala na zabití v afektu....
Obvykle tu radim komunikaci a poradnu, ale tady to je fakt vul...

cikitkapb
7. bře 2023

Jste blbý oba dva a očividně byste se měli rozejít. Co je to jako za vztah, kde si potřebujete a chcete ubližovat? 🤷🏻‍♀️

irmamala
7. bře 2023

@zelenaesmolda tak stejne jako frajer, kteremu umre pritelkyne a te soucasne rekne, ze za 10 let ji vidi mrtvou😆

autor
7. bře 2023

@irmamala to je v pohodě.. jsem čekala kdy se smolda ozve.. ať mám jakýkoli příspěvek, nikdy nepřispěje milým tónem. 😉 Za ty léta jsem si zvykla..

autor
7. bře 2023

@cikitkapb ty ses nikdy nepohádala, že? Občas se chytnem, jenže tohle byl extrém.. no. Ty se po každý hádce rozchazis? Super.. Já jsem zvyklá rozbité věci opravovat, ne vyhazovat. Jsme spolu 4 roky, ne 4 měsíce a máme spolu dceru. Není to panenka..

autor
7. bře 2023

@atraps přítel má 4 děti. Jedno se mnou..jinak děti s každou jiné, byl zvyklý prostě ženské střídat. Jenže narazil na mě, která si nenechá srat na hlavu a možná proto jsme spolu 4 roky. Mě už život taky naučil hodně.. Nikdy jsem se s mužem tak nechytla jako včera s ním. A s tou jeho přítelkyni která umřela.. on ji podváděl když onemocněla, prostě s ní nemohl být. Já bych neodešla od nemocného, dokonce jsem se starala o švagrovou která rakovinu měla a umřela, chodila jsem ji převazovat obvazy kdy na ni její manžel sral a ona hnila..Muj muz to prostě dokázal odejit, proto jsem mu to střelila..v tomhle to tehdy posral a on to ví. Proto když řekl, že za 10let budu mrtvá mě to rozzuřilo, protože to řekl s klidem..místo toho aby řekl, že budem spolu s dětmi někde co já vím.. na dovci? Nebo něco spolu budem budovat..

autor
7. bře 2023

@zelenaesmolda jo oba jsme přestřelili.. vím to.

Strana
z3