Slepovaný vztah

melismeg
4. únor 2017

Ahoj všichni, moje téma nebude nějak ojedinělé nicméně potřebuji se nutně vypsat a dostat ze sebe všechno to zlé.
Mám přítele 3 roky - já 23 on 24 let. Za dobu našeho vztahu jsme měli pár problémů, ale ustáli jsme to. Minulý rok jsem se k němu přestěhovala a žili jsme spolu. Bohužel však vztah vůbec nefungoval. Přítel vztah absolutně sabotoval,trávil čas nejraději u pc a na mě kašlal. Později jsem zjistila, že si píše s jinými slečnami a zve je ven, na výlety apod.. Ačkoliv jsem se s ním zkoušela o všem bavit, tak nejevil zájem to zachraňovat, tudíž jsem se s ním rozešla a odstěhovala.
Po cca 4 měsících od našeho rozchodu se mi začal opět ozývat a chtěl mě zpět. Vypisoval mé nejlepší kamarádce a sondoval, jak by mě mohl získat zpět,chystal překvapení a všechno.. Zkrátka mi navěsil pořádné bulíky na nos a já mu uvěřila ( a husa hloupá) se k němu vrátila. To bylo řečí, jak si všechno uvědomil, jak miluje jen mě a že se změní.. Slíbil mi všechno možné.
Prvních 14 dní, co jsem se k němu vrátila( nenastěhovala ) to bylo opravdu krásné. Jenže teď po cca měsících od návratu to začíná spadat do stejných kolejí. Takže jsem mu řekla, co mě trápí a že mám pocit, že je to zase to stejné. Přičemž on se naštval a hodil všechno na mě, že jsem pořád nespokojená apod...Jenže já když k němu na pár dní přijdu, tak on si každý večer naplánuje něco s kamarády a na mě kašle.. případně přes den sedí u pc,když řeknu, že chci jít někam ven tak sice jde, ale naprosto z něj sálá '' nadšení ''. Je mi z toho vážně hrozně smutno.. z toho, že jsem byla tak naivní koza a myslela si, že to opravdu myslí vážně.. věřila mu..
Teď nevím, jak se sebrat jít dál??Veškerá chuť je pryč.

slimacikmia
4. únor 2017

Čo by si poradila kamarátke na ktorej ti záleží a ona by sa ti s týmto zverila?
Ak ti za to stojí, dohodnite si poradňu a pravidlá fungovania vzťahu. Ak nie, nechaj ho a už sa k nemu nevracaj, svoju druhú šancu dostal a opätovne ju zahodil.

kituska20
4. únor 2017

Nemáte děti? Tak rychle pryč tohle by se jen zhoršovalo

melismeg
autor
4. únor 2017

Děti nemáme. I když si je moc v budoucnu přeji, tak v tomto případě jsem za to ráda

leki
4. únor 2017

Urcite ruce od nej pryc. Muzes si rict, zes tomu dala druhou sanci a holt to nevyslo. Co asi bude delat za 10 let, kdyz uz tak brzo si vypisoval s jinejma a travil vetsinu casu na PC uz ted? Podle me poradna je nanic, pokud se nejedna o hodne dlouhy vztah, manzelatvi, vztah s detmi ci vztah v hodne pokrocilem veku (proc se snazit zachranovat zcela nefunkcni vztah, ktery ma zasadni trable uz v takovych mladych letech, po ne moc dlouhe znamosti a bez zavazku).
Verim, ze si clovek po rozchodu muze uvedomit, co ztratil a ze se choval jak pitomec-a chtit se uprimne zmenit, ovsem to se u vas nekonalo (pomineme-li chvilku nadseni). Chapu, ze o nej asi stojis a mas pocit, ze mozna nikdo ho uz nepotkas (ja na tom byla v tvem veku podobne-ale odchazela jsem ze vztahu po 5ti letech), ale ver mi, ze je to pitomost (do roka jsem se nastehovala k jinymu, ted uz jsme vzati a mame malinky mimcol. Určitě je nekde jinej chlap (a rekla bych ze nejeden) co se o tebe bude starat mnohem lip a bude ti s nim fajn.

leki
4. únor 2017

A koza urcite nejsi. To, zes tomu chtela dat druhou sanci, na tom neni nic zlyho. Ze se to nepodarilo, to se dalo sice cekat, ale clovek nikdy nevi, kdybys dotoho znova nesla, treba by sis to moc vycitala a to by bylo rozhodne horsi. Takhle aspon vis 😉 tak hodne sil, drz se

verusky
4. únor 2017

@melismeg muj orvni dojem je ten, ze jste kazdy z jineho testa. ono neco jineho je laska a chemie a neco jineho souziti. on jako muz si s Tebou nepotrebuje povidat, temata na povidani uz jste asi vycerpali behem predchozich nekolika let. takze pro nej je to pohoda, on na pc a Ty zase nekde u sveho. myslim, ze mu tento stav vyhovuje a jiny ani nezna. Ty pravdepodobne cekas, ze to bude jinak- budete si povidat, neco Vas bude spojovat, budete "sdilet". nicmene maloktery muz rad "sdili", kdyz uz pocatecni zamilovanost opadla. muzi jsou od prirody jini... ja myslim, ze bys mela najit muze, ktery ma vztah, praci na nem a Tebe na prvnim miste. par takovych snad bude... protoze vetsina vztahu konci na rutinach, partneri jen vedle sebe ziji a pozdeji je spojuji jen deti.

melismeg
autor
4. únor 2017

@leki
Moc ti děkuji, opravdu se to velmi hezky čte a dodává sílu, že to může být i lepší. S tou poradnou jsem si to říkala taky. Musím tedy podotknout, že přítel ji pár dni zpět navrhoval, ale já mám na to stejný názor jako ty. Nevím, co bych měla v poradně vykládat,když vidím, že to nefunguje a on nemá ani snahu o tom komunikovat se mnou natož tak někde v poradně
( v jeho očích snaha samozřejmě je)..

netopejr
4. únor 2017

Jak Te ma jakoby jistou, kasle na Tebe, lovi jinde. Jakmile ses nedostupns, lovi Te. Skončila bys doma zavřena s dítětem, on bude vždycky lovit jinde.... Pryč.
Jsou lide nezpůsobilí pro manželství, a tenhle patři mezi ne.
Odstehuj se nadobro, jemu řekni, ze vidí,ze to nefunguje, druhou šanci "JSME tomu dali", dej siboauzu, zařiď si svoje hezky bydlení, cas využij s kamoskama, kultura, sport, kurz něčeho nového,nelam pdjed natyden dva vycistitnsi hlavu.
Tenhle sibTe nikdy vážit nebude.
Navíc ma takové manipulativní rysy, které se mízou zvrhnout v chorobnou uarlivost nebo agresivitu nebo obojí, bude Te chtít mit v moci, znicilo ny Te to. Pryč.

demetritis
4. únor 2017

je to lovec dokud te nema jistou touží po tobe , jak te ale ma už si jen trofej na polici , to e chlap na jednu noc ne pro život

vespinka
5. únor 2017

Nohy na ramena a rychle pryč

fallingstars
5. únor 2017

@melismeg Myslím, že sama víš. Jsi mladá, nemáte spolu žádné závazky, neztrácej čas poradnou nebo dalšími pokusy. Šanci váš vztah dostal, nejde to, půjde jiný 😉

melismeg
autor
5. únor 2017

Moc vám všem děkuji. Opravdu mi pomáhá číst vaše názory a zkušenosti. Je pravda, že jsem teď hodně zklamaná a cítím se i obelhaná ( jak jsem mu uvěřila, že to bude jiné). Nicméně máte asi pravdu, že kdybych do toho nešla, tak bych časem mohla litovat a říkat si jaké by to bylo kdyby.. Teď už to vím.
Teď už jen musím udělat ten krok, pokud mě můj ''super'' přítel nepředběhne.

jitulka89
6. únor 2017

chlapi toho umí navykládat... kamarádka se rozešla s klukem, protože se taky choval jak idiot, neměl práci nic a pak se i dozvěděla, že jí podváděl. On se jí pak snažil zpátky získat skoro dva roky a všem vykládal jak je to láska jeho života atd a přitom dál spal s jinýma. Ona mu šanci dala ale bylo to to samé jako předtím, už má jiného a je s ním šťastná a tenhle ten blbeček pořád vypráví jak ji miluje...

melismeg
autor
6. únor 2017

@jitulka89
Tak to je síla.. Asi mě už opravdu nic nepřekvapí.
Přítel mi napsal zprávu, že je hrozný a že ho to mrzí. Ovšem co přesně ho mrzí netuším.. že se choval jako vůl a nebo že se ke mně vrátil a lhal mi ?....Už na to ani nemám co říct

verusky
6. únor 2017

od nevyrovnaneho muze UTEC! jednou bys s detmi litovala..... ja nechapu, jak lehkovazna jsem pri vyberu zivotniho partnera byla ja!

netopejr
7. únor 2017

@melismeg Bal a utíkej,dokud je v tomhle rozpoložení!

melismeg
autor
7. únor 2017

@netopejr Díky bohu jsem se k němu zpátky nenastěhovala 🙂

jitulka89
7. únor 2017

@melismeg urcite odejdi, ja se taky bala odejit ale ted jsem nastvana ze jsem to neudelala driv a jsem fakt stastna a i tebe to ceka 🙂

netopejr
7. únor 2017

@melismeg Vidíš, nebyla jsi tak uplne naivní kz 😉

netopejr
7. únor 2017

...naivni už.