icon

Soudní zákaz styku s prarodiči. Jak probíhá řešení?

6. říj 2021

Řešili jste někdo soudní zákaz styku s prarodičema? Jak to chodí?

Strana
z3
joy33
9. říj 2021

Přesně. Bacha na situaci po rozvodu...tchyně by měla volnou ruku..!!! Fakt bacha

2hanah
9. říj 2021

Mým dětem se oběsil otec a ona mě odmítá respektovat jako matku a slušně se se mnou doumlouvat, řekla, že bude po jejím a šla si k soudu pro papír, kdy jí musím dávat děti, vůbec ji nezajímá, že tam nikdy jezdit nechtěly, takže přetahovaná, kdy a proč jsem jí děti nedala, pak přetahovaná před covid - nejdřív je chtěli i v lockdownu, já jsem jim je odmítla dát, protože jsem se bála, jsem chronicky nemocná a byla to vyhláška, pak je prozměnu kvůli strachu nechtěli rok a čtvrt oni, takže děti si odvykly a už tam nechtěly vůbec, tak jsem teď podávala návrh na zrušení rozsudku já, syn už bude mít 14 let.

joy33
10. říj 2021

Chtela bych znovu varovat, ze po rozvodu muze byt mnohem hur. Snaz se udrzet vztah s otcem ditete. Ve svetle chvilce ho dokopat na nejake terapie. A jeho vykyvy prehlizet (teda neznam miru tech vykyvu, ale vsude je neco, v kazdem vztahu). Myslet si neco o tom ze mu zas neco prelitlo pres nos.... Ted uz v te situaci nejsi sama za sebe, bohuzel. Po pripadnem rozvodu bys mnoho veci nemohla ovlivnit, chranit sve deti. Prosim, mysli na to. Ale jakekoliv dukazy o vyhrozovani tchyne peclive zalohuj!!! Pro nejhorsi.
Clovek s takovym detstvim je hodne ovliveny. Poznala jsem to se svym ex.
Jenze jakmile si clovek s nekym takovym poridi dite, uz je to velka zodpovednost a opravdu je dobre se zamyslet nad dusledky rozvodu. Aspon po dobu kdy jsou deti male...a zranitelne.
Investovala bych energii ted hodne do vztahu, obnovit vic intimnosti treba atd. Cokoliv at tahnete za jeden provaz jako rodina. Chapu, ze je to tezky. Ale kdyz by to casem opravdu pres veskerou snahu neslo, odejit muzes vzdycky. Jen pak ty nasledky...

Pisu asi zmatecne, unava z ditete v obdobi vzdoru. 🙂

autor
10. říj 2021

@joy33 Moc děkuju za podporu, máš pravdu...cítím že je teď v našem vztahu něco špatně, ochladnutí, snad se to zas dá dohromady.

autor
17. říj 2021

Tak jsme se s manželem stihli ještě pohádat,jak jinak než kvůli tchýni. Psala jsem jí dvakrát ať mi vysvětlí co to všechno má být,a proč jsou proti mě. Neodepsala. Když mi ani nenapsala ke svátku,tak jsem manželovi řekla že už mu je snad jasný že proti mě jede. Tak jí napsal on,že požaduje vysvětlení toho všeho,a že je blbý že mi ani nepopřála. No nenapsala ani mě,ani jemu. Jsem zvědavá co bude dál.

j.a.n.i
17. říj 2021

Sakra, koukám, že jsem děsná, taky nikomu nepíšu k svátku... a napsat mi někdo sms, ať mu vysvětlím co to všechno má být, tak mu raději taky neodpovím, protože než tu odpověď dopíšu, tak vychladnu a raději ji smažu.

autor
17. říj 2021

@j.a.n.i Ale oni nám odpověď dluží.

j.a.n.i
17. říj 2021

Vy jste jim nějakou odpověď půjčili? Máte na to smlouvu?

Strana
z3