icon

Špatný sex, jak byste situaci řešily?

celine89
26. říj 2014

Ahoj.
Mám intimní problém, proto nová přezdivka. S manželem jsem 7 let. Je o 10 let starší. Rozumíme si opravdu hodně, řekla bych že jsme nejlepší přátelé.
Jediný problém, o to vážnější, nastává v posteli. Nikdy náš sex nebyl výbuch vášně, 5x za noc a podobně. V poslední době je to ale opravdu tragikomedie. Doslova se musím doprošovat, a stejně erekce není nic moc.
On to moc nechce řešit- prý jsem problém já- zakazuju mu pc, jeho záliby, prý ho nenechám být chlapem, nemám k němu respekt( jak mám mít ale respekt když mě nedokáže pořádně osouložit?). Pokaždé něco jiného. Pro rýpaly- já jsem pořád fyzicky stejná, moc se mu prý líbím, hladí mě, umývá vlasy, masíruje....
Jsem zoufalá. Nechci rozbít vztah kvůli sexu, ale takhle dál žít taky ne. Jsem na to ještě příliš mladá.
Jak by jste situaci řešily?

Strana
z3
brusinka33
16. pro 2014

@andelka Mně nevadí, že si pomáhá, spíš jde o to, že si pomůže a pak už sex nijak neřeší. Souhlasím s tím, že pak už mu moc o vztah a mě nejde, takhle to vidím taky... zkusím ho párkrát u vínka navnadit a uvidím.

andelka
16. pro 2014

@brusinka33 navnadit..jenže to zas začneš ty..zas to bude ve tvé režii, a on se poveze. Ale zkus..když myslíš že to k něčemu bude, ty ho znáš nejlépe.
Jinak naprostý souhlas s tarrou. Mohlo by se ti taky stát, že potom by sex nebyl třeba x měsíců, protože on by sám od sebe nepřišel, ty bys neměla chuť a energii pořád začínat, svádět ho a uspokojovat. Pokud to v sbě nemá, to co ty chceš, nevykřešeš to.

brusinka33
16. pro 2014

@andelka za tu dobu co jsem se sexu vyhýbala, tak sice to chtěl, když jsem odmítla byl samozřejmě hrozně uraženej, ale že by mě začal nějak hladit atd. to ne, jen si tam pro sebe brumlal, že vedle sebe ležíme jak důchodci, tak jsem mu na to řekla, že i možná ten důchodce by byl aktivnější než on a že at proto něco taky dělá a to už sem si jen vyslechla jak sem vtipná... no co dodat, prostě pokud to bude takhle pokračovat nemá to smysl, neříkám, že se chová nijak zle, má svý nálady, to každej, ale popravdě, vždycky byl tak trochu pohodlnější a to se ukázalo ted i na tomhle.

sulemina
16. pro 2014

@brusinka33 tohle vypadá, že s tím už nic neuděláte..bohužel

andelka
16. pro 2014

@brusinka33 tak pokud si jen brble a nic neudělá, tak je to fakt pako. Když chce, tak ať to ukáže ne? Kecat nestačí. Vždyť je to jasný jak facka.

brusinka33
16. pro 2014

@tarra27 krom téhle věci nám to celkem klape, ale i tak je pohodlnější a mě to moc nevyhovuje. Zvlášt když máme oba volno tak si raději sedne k pc než abychom něco podnikli. Občas mi to nevadí, když mám zrovna naplánovaný nějaký úklid..prostě se přítel ted ukazuje jakej doopravdy je...

tarra27
16. pro 2014

@brusinka33 každý je nějaký,...podle mě nikdy nikdo nemá ideál 100%....ale ti dva musí být tolerantní a snažit se...si myslím já. A snažit se oba. Ale jinak se řeší všude neco bud tchýne, švagrová, nebo zdraví, nebo že muž pije, žena pije....nestara se jeden druhý o deti ...nemanželské deti...nebo peníze....jsou horší a lepší jedinci pro tebe...a stejne jako ty jsi pro nekoho báječná holka a pro nekoho ne....

Jde o to vybrat si chlapa, který má něco, s čím se srovnáš nebo jsi schpna tolerovat....

brusinka33
16. pro 2014

@andelka přijde mi, že se chová jako puberták, co neví co se ženskou.. 😀 moc děkuji za názory

sulemina
16. pro 2014

@tarra27 já měla štěstí, že jsem ideál potkala, neřešíme nic, jen se tak vzájemně rozmazlujeme roky, tchyně 200 km daleko, akorát děti nemáme, to je fakt, ale jinak jsem osudu vděčná za toho svého, v minulém vztahu jsem řešila sex, a po zkušenostech, nejde s tím pohnout..na chvíli je snaha, ale přirozenost každého stejně zvítězí..

guinea
16. pro 2014

Taky si myslím, že přirozenost každého nakonec zvítězí. Jestli sex fungoval na začátku (a ještě nějakou chvíli po začátku), tak pak šance je, ale jestli byl špatný vždy, tak myslím, že šance prostě není...

tarra27
16. pro 2014

@sulemina zase řešíte děti....jsou lepší a horší...samozřejmě je chap co má dluhy, mamku se kterou žije a dve deti....a vedle neho chlap, který je hodný, ale má dítě z předchozího vztahu....

variant je nespočet...jinak hlavne že jsi spokojená a přeji, at se brzy zadaří...a neboj, zadaří se... 😉

brusinka33
16. pro 2014

@tarra27 samozřejmě, nikdo neni dokonalý, taky mám svý chyby, ale když už ve vztahu po dvou letech chybí něžnosti ze strany přítele tak je to špatný, pro mě.. dám příklad. Přítel vždycky chtěl abych ho před spaním hladila než usne, dělala sem to ráda, ale postupem času mi to začalo vadit, protože co sem z toho měla já, kdo hladil před spaním mě, přítel se k tomu nikdy neměl udělat něco co by se líbilo a potěšilo mě....přišla jsem si pak jak jeho máma... a to samé je ted s tím sexem, co pro to dělá on... zase NIC, takže bud se to změní a nebo půjdeme od sebe. Děkuju za názory 🙂

tarra27
16. pro 2014

@brusinka33 jasne...nejsi máma, jsi partnerka.... 😉 za chvilku by mu stačilo uvařeno uklizeno a on v pokojíčku 🙂

tarra27
16. pro 2014

@brusinka33 a tobe je 33?? pokud ano, ak přemýšlej rychle.... 😉

sulemina
16. pro 2014

@brusinka33 pokud je to přítel ne manžel a nemáte spolu děti, radši bych se rozešla, taky jsem lpěla na nevyhovujícím vztahu, nedovedla si představit rozchod, ale štěstí, že to za mne udělal on a já si našla o 100 % k sobě víc hodícíse ho partnera
@tarra27 děkuji

brusinka33
16. pro 2014

@tarra27 už jsem jednou nohou venku, a jak sem psala, zkusím to s ním ještě přes ty Vánoce a pokud to bude stejné s čím počítám, tak bude lepší odejít a netrápit se.

@sulemina děkuji za názor, určitě s tím hodlám něco dělat, a naštěstí je to jen přítel.. je moc dobře, že jsi ted spokojená

numerenka
16. pro 2014

@celine89 : Nečetla jsem úplně všechny příspěvky, tak reaguji na tvou úvodní zprávu...Můj názor je, že partneři si mají ,,vonět,,...ve vztahu musí pracovat určitá chemie, která se projevuje ,,chutí na sex,,. Mám manžela o 8let staršího a když jsme spolu před 8lety začínali, měli jsme sex několikrát za den - rychlovky, ale užili jsme si oba. Po 8-mi letech a třech malých dětech si stále ,,voníme,, a máme na sebe ,,chuť,,...a i když je únava, tak mě manžel dokáže ,, přemluvit,,...
Myslím si, že vám ta chemie nefunguje a upřímně si myslím, že ani moc nefungovala. Určitě je někde muž, který tě bude přitahovat a budete si spolu užívat pohodového sexu. Navíc nemáte ještě děti...
Omlouvám se za upřímnost... ☹

elvira
16. pro 2014

Tak po dvou letech vztahu bych očekávala různé problémy, jen ne tak zásadní právě v oblasti sexu...
Zvolila bych poslední vážnou promluvu, snahu o řešení, pokud tonepadne na úrodnou půdu, vyměnila bych partnera...

tatko_smolko
30. pro 2014

@lenkaaa ahoj ... tak v prvom rade by si si mala zrovnat a utriedit myslienky akym smerom by si sa chcela uberat lebo byt na dvoch frontoch sa proste neda .... neviem ako to mas naozaj s manzelom a ako s priatelom ale myslim si ze jednu cestu by si si mala vybrat a o tu sa starat aby to bolo vhodne a blahodarne pre obidve strany .....🙂

tatko_smolko
30. pro 2014

@celine89 ahoj myslim si ze vztah alebo manzelstvo bez sexu nie je tym.pravym vztahom alebo spojenim a neni to ani plnohodnotny zavazok ... je vedecky dokazane ze sexom dokaze vyriesit velmi vela problemov hlavne co sa tyka psychickej dusevnej a emocionalnej energie ktoru nedokaze nic nahradit..... preto by som to ja vydel tak ze by ste mali spravit velmi vazne rozhodnutia a vydel by som to minimalne na pracu s odbornikom v danej oblasti..... neviem a nepoznam skutocnu situaciu medzi Vami ale urcite ako fakt poslednu moznost by som vydel asi aj ten rozvod ...😉

zdenek_15
Odpověď byla odstraněná
nester777
Odpověď byla odstraněná
smiglovec
12. bře 2021

@veronikanel Omlouvám se, je to už staré vlákno, ale za všechny mužský musím říct, lépe by to snad ani popsat nešlo. Trefila jste to naprosto přesně. Je to velký mýtus, že fungujeme na "tlačítko", to tak ještě ve dvaceti, třiceti (možná). Stejně jako žena potřebuje pohodu a souznění, potřebuje to samé i chlap. V pocitu harmonie, bez snahy o nějaké heroické výkony, s milovanou osůbkou to přijde samo. Milující a citlivá žena dovede probudit i mrtvýho. A funguje to i obráceně. Moje o 12 let starší družka začala po půlroční známosti znovu menstruovat. Doktor si z toho prý málem vykroutil krk.

Strana
z3