Střídavá péče. Když si otec dceru bere, zapomíná jí věci
Mile maminky.prosim o řadu.jistli je možné něco udělat voci otci ,když si bere dcerku a zapomene ji veci.nejdriv to byly flase teď dudlik.nechcel to ani donist ,ze to dcerka vydrží.nevím jestli je možné s tim neco delat.děkuji za jakoukolik odpoved
@sussi0623 V případě střídavé péče by měl mít výbavu svoji, při výhradní péči matky může otec požadovat k dítku výbavu...
@rosyyy No, kdyby to byly léky, tak to řeším, ale v případě flašky a dudlíku celkem souhlasím s tím, že se bez toho dítko obejde a nejspíš asi celkem v klidu, neb jinak by se pro to pro zachování svých nervů vrátil.
j.a.n.i - vycházela jsem z názvu "střídavá péče". Mě toto, co jsem psala ale právník říkal i pro můj případ, kdy mám dceru ve výhradní péči. Ale jak píšu, třeba jsou v tom nějaká "ale", tak bych si podmínky ještě potvrdila
Malé je 9 měsíců.a bere si ji jen na 2.5 hodiny.a jako jak vydrží?to si může len tak ji to nezbalit a já ji pak nemám do čeho dat čaj nebo vodu?a bez dudliku vydrží?když usíná s dudlikem?nebylo by lepsi kdyby ho donesl když ho o to žádám? A s vybavou říkal ze pro ní všechno ma.a hráčky které je dál tak jsem musela vrátit.
Nemusí to dělat naschvál... Oni to maji i vsestranne pecujici tatínci jinak, nepotrebujou nic... Většinou se bez toho fakt obejdou, někdy teda dekujou, když jim člověk veci nacpe... Chápu, ze je malá, ale shovivavsot z Tvojí strany a normální komunikace muze byt pro vas všechny mnohem lepsi nez když uděláš dusno.
Ja teda dudlíků mela kyblík, protože se furt nějak zapomínaly, v bundě, v kočárku, v tašce...peotoze jsem ho jiná nemela u sebe, když byl potřeba. A flašku bych taky mela urcite vic nez jednu, pokud z ni dcerka pije denne. Bud bych si tyhle zakl.veci koupila i rezervní, a pokud by to bylo finančně ne ok, zkusila bych se s tatínkem domluvit, jestli ti koupi sam (presne napsat, kde co) nebo ze to koupím,když na to da peníze, abychom tyhle věci nemuseli priste resit a nebyl problem z toho, ze zapomene.

rosyyy, dle toho, co jsem se nedávno dozvěděla od právníka, by měl mít otec na místě, kde s dítětem pobývá, komplet výbavu pro dítě. Tudíž žádné převážení věcí, matčino balení atd. již ze zákona nemá být. Byla jsem překvapená, ale řekl mi, že to tak teď zkrátka je. Zkus si to ještě ověřit, ale takhle jsem to slyšela já. Pak by tě tedy čekalo jen předat dceru a sbohem.