icon

Švagr má dluhy, lže a nespolupracuje

bbibianca
19. srp 2016

Jsem už z toho na větvi. Doma se s mužem okolo švagra jen hádáme. Už jsem z toho na prášky :(
A jak to začalo.

Švagr se dal k vojákům začal studovat na UNOB, kde si udělal jen Bc. a studuje dál další 3 vysoké školy u vojáků si nyní musí odděla povinné roky. Loni na Vánoce přišel s myšlenkou, že si dá půl roku volno aby mohl jednu školu v klidu dokončit. Vše bylo v pohodě nikdo jsme nic nevěděli a pak tchýně přišla s tím, že mu chodí pořád doporučené dopisy a že u nich zvonil nějaký pojištovák či co.. No a na konci dubna to vyvrcholilo tak daleko, že tchýně mu prolezla pokoj a zjistila, že má pod polštářem smlouvu od notáře ohledně dědictví a v šuplíku našla x pohledávek. K tomu najednou začali mému muži a lidem se stejným příjmení a vesnice volat společnost MBA finance. Milý švagr však se jezdil domů jenom vyspat. Jezdil tak aby nikoho nepotkal doma nebo všichni spali. Pak ještě ukradl brachovi z účtu cca 10.000,- Potom se doma nějakou dobu ani neukázal protože se styděl. Blbec švagr č. 2 měl heslo k účtu napsané na papírku v šuplíku. Potom se všichni nějak domluvili, že si musí promluvit. Přiznal se, že dluží cca 40 tisíc, že začal sázet a že si vzal rychlou půjčku prej 1.000,- a pak to nedokázal splatit. Nevěřím. Tak muj hodný švagr č. 2 mu půjčil ještě 40-50 tisíc na zaplacení všech dluhů s tím, že mu to vrátí. Všichni jsme ho hnali at jde na brigádu, ale brigáda v hypermarketu pro něj nebyla moc dobrá. A v červenci řekl, že to už nemá cenu chodit na brigádu, že v srpnu nastupuje zpátky do armády. Je srpen a v neděli odjížděl zpátky do práce. No a byl tak chytrý. Nikdo zatím neví jak,ale švagrovi č. 2 ukradl z účtu dalších 8 tisíc. Prej nebyl doma a kdyby byl doma tak se ho zeptá jestli mu půjčí. Mimochodem nebyl doma jen v neděli protože jel makat na pole, takže v neděli ráno se ještě viděli. Výmluva. Prostě to je na potlamě. Já jsem z toho na prášky a mému muži zase volají z MBA finance, že dluží nějaké peníze náš chytrý švagr. Jsem z toho na prášky. Tchýně matka ho ještě chrání. Můj se chtěl s ním v sobotu večer potkat doma a promluvit si a máti tchýně mu volala, že ho jeho přítelkyně přihlásila na nějaký běh a že nebude doma, že pojede do Brna. Je to normální?? Aby tohle dovolila vůbec matka? švagr zloděj je nejmladší rozmazlený fracek. Už jsem to i obečela je mi hrozně líto mého švagra dobráka a tchýni úplně nenávidím. Náš malý bude mít příští týden rok a budeme slavit narozky. Já si nepřeji aby přijel ten zloděj ani tupá tchýně. Poradíte mi někdo co dělat?? Jsem z toho na prášky. Tchán je rok a půl po smrti a tak dům si rozdělili na 3 díly. Bojím se, že dojde exekuce.

Strana
z4
bbibianca
autor
9. dub 2018

Jdu se vypovídat ten chlapec lze jak tiskne. Tak na velikonoční pondeli jsme se od tchyne dozvedeli ze jim firma beplati mzdu a socialni a zdravotni a v patek po velikonocich jsme se dozvěděli ze dostal vypoved. Prej vsichni. Pritomod 3.4. Firma hleda na jeho misto zamestnance a jedna se o stabilni firmu na trhu. Energetická dotacni společnost. Ten chlapec lze jak tiskne ani se nefivim ze na velikonocni pondeli s nami nededel. Jo cca 5 minut. Kdyz jsem mu prala k narozeninám dival se na me nepritomnym vyrazem jakoby ho trapilo svedomi a ani nerekl ahoj kdyz odchazel. A ja to tezce nesu. Trapi me to. Zvlast kdyz vim ze muj o nicem slyset uz nechce a snazi se verit tomu co mu rika maminka. Nechce si nic zleho zkratka pripustit a hledat to spatne.chapu ho, ale mam strach, ze to jednoho dne stejne bouchne a bude to dalsi velka tvrda lekce. Ten chlapec nam teda nic neudelal ale svemu druhemu bratrovi a mamince.

bbibianca
autor
9. dub 2018

Nesnasim lhare!

Strana
z4