Švagr má dluhy, lže a nespolupracuje
Jsem už z toho na větvi. Doma se s mužem okolo švagra jen hádáme. Už jsem z toho na prášky :(
A jak to začalo.
Švagr se dal k vojákům začal studovat na UNOB, kde si udělal jen Bc. a studuje dál další 3 vysoké školy u vojáků si nyní musí odděla povinné roky. Loni na Vánoce přišel s myšlenkou, že si dá půl roku volno aby mohl jednu školu v klidu dokončit. Vše bylo v pohodě nikdo jsme nic nevěděli a pak tchýně přišla s tím, že mu chodí pořád doporučené dopisy a že u nich zvonil nějaký pojištovák či co.. No a na konci dubna to vyvrcholilo tak daleko, že tchýně mu prolezla pokoj a zjistila, že má pod polštářem smlouvu od notáře ohledně dědictví a v šuplíku našla x pohledávek. K tomu najednou začali mému muži a lidem se stejným příjmení a vesnice volat společnost MBA finance. Milý švagr však se jezdil domů jenom vyspat. Jezdil tak aby nikoho nepotkal doma nebo všichni spali. Pak ještě ukradl brachovi z účtu cca 10.000,- Potom se doma nějakou dobu ani neukázal protože se styděl. Blbec švagr č. 2 měl heslo k účtu napsané na papírku v šuplíku. Potom se všichni nějak domluvili, že si musí promluvit. Přiznal se, že dluží cca 40 tisíc, že začal sázet a že si vzal rychlou půjčku prej 1.000,- a pak to nedokázal splatit. Nevěřím. Tak muj hodný švagr č. 2 mu půjčil ještě 40-50 tisíc na zaplacení všech dluhů s tím, že mu to vrátí. Všichni jsme ho hnali at jde na brigádu, ale brigáda v hypermarketu pro něj nebyla moc dobrá. A v červenci řekl, že to už nemá cenu chodit na brigádu, že v srpnu nastupuje zpátky do armády. Je srpen a v neděli odjížděl zpátky do práce. No a byl tak chytrý. Nikdo zatím neví jak,ale švagrovi č. 2 ukradl z účtu dalších 8 tisíc. Prej nebyl doma a kdyby byl doma tak se ho zeptá jestli mu půjčí. Mimochodem nebyl doma jen v neděli protože jel makat na pole, takže v neděli ráno se ještě viděli. Výmluva. Prostě to je na potlamě. Já jsem z toho na prášky a mému muži zase volají z MBA finance, že dluží nějaké peníze náš chytrý švagr. Jsem z toho na prášky. Tchýně matka ho ještě chrání. Můj se chtěl s ním v sobotu večer potkat doma a promluvit si a máti tchýně mu volala, že ho jeho přítelkyně přihlásila na nějaký běh a že nebude doma, že pojede do Brna. Je to normální?? Aby tohle dovolila vůbec matka? švagr zloděj je nejmladší rozmazlený fracek. Už jsem to i obečela je mi hrozně líto mého švagra dobráka a tchýni úplně nenávidím. Náš malý bude mít příští týden rok a budeme slavit narozky. Já si nepřeji aby přijel ten zloděj ani tupá tchýně. Poradíte mi někdo co dělat?? Jsem z toho na prášky. Tchán je rok a půl po smrti a tak dům si rozdělili na 3 díly. Bojím se, že dojde exekuce.
Nesnasim lhare!

Jdu se vypovídat ten chlapec lze jak tiskne. Tak na velikonoční pondeli jsme se od tchyne dozvedeli ze jim firma beplati mzdu a socialni a zdravotni a v patek po velikonocich jsme se dozvěděli ze dostal vypoved. Prej vsichni. Pritomod 3.4. Firma hleda na jeho misto zamestnance a jedna se o stabilni firmu na trhu. Energetická dotacni společnost. Ten chlapec lze jak tiskne ani se nefivim ze na velikonocni pondeli s nami nededel. Jo cca 5 minut. Kdyz jsem mu prala k narozeninám dival se na me nepritomnym vyrazem jakoby ho trapilo svedomi a ani nerekl ahoj kdyz odchazel. A ja to tezce nesu. Trapi me to. Zvlast kdyz vim ze muj o nicem slyset uz nechce a snazi se verit tomu co mu rika maminka. Nechce si nic zleho zkratka pripustit a hledat to spatne.chapu ho, ale mam strach, ze to jednoho dne stejne bouchne a bude to dalsi velka tvrda lekce. Ten chlapec nam teda nic neudelal ale svemu druhemu bratrovi a mamince.