icon

Tchyně

1. zář 2021

Bože jak já ji nesnáším!!!Je to normálni energeticckej upir😤😤😤
(Vykrik)proto anonym.

Strana
z2
goovana
1. zář 2021

Proc?

mmichaella
1. zář 2021

Joo, taky mam sto chuti obcas takhle vykriknout :D chapu chapu

marselina
1. zář 2021

My se s manželem úplně distancovali jak od jeho rodiny tak od moji a mame klid☺️

patapuf
1. zář 2021

@marselina A vaše děti, pokud máte, se taky jednou distancují a budou mít taky klid.

marselina
1. zář 2021

@patapuf nechovame se ke svým dětem tak aby měli důvod to udělat.
Neznáte důvody, tak nesudte

pajushka1
1. zář 2021

Já mám s tchyni lepší vztah než se svojí mámou 🤔😂

sirinfirst
1. zář 2021

@pajushka1 já taky..

guliii
1. zář 2021

Někdy si říkám, že je fajn, že tchýni nemám (podle manžela zlá alkoholicka). Mám jen tchána a ten je až na nějaké drobnosti fajn. Ale občas tchýni závidím (v dobrém) sestře, protože ta má tchýni naprosto úžasnou. Já jsem tedy alespoň ráda, že můj manžel tvrdí, že má nejlepší tchýni na světě. Některé tchýně jsou tedy opravdu za trest, ale ono na ně dojde, chování se jim jednou vrátí. Ale člověk co znepříjemňuje druhým život, sám nemůže být šťastný. Zanadavej si a ulev si, řekni si že na každou sv.ni se vaří voda. Nemusí to být jen tchýně. A nekaž si zbytek dne. 😉

zmrzlinka
1. zář 2021

Chápu.Ja návštěvy tchýni zvládám jenom pod vlivem alkoholu 😂😂😂Naštěstí jak byl covid ,tak jsme se neviděli.Ma z něj úplně paniku,tak se zase uvidíme asi příští léto 👍😜

patapuf
1. zář 2021

@marselina Já Vás nesoudím, je to Váš život. A ano, někteří rodiče i jiní blízcí příbuzní mohou být "špatní". Jen je zvláštní, že vy i manžel máte oba tak příšerné rodiny, že jste je museli odříznout. A svým dětem dáváte příklad chování do budoucna vy.

brnohrot
1. zář 2021

Co zlého ti provedla?

billythekid
1. zář 2021

@marselina já to chápu. Ono se to v životě někdy tak sejde... Nikdo přece nebude trhat vztahy s rodiči jen tak. A navíc na obou stranách. Ale to ten, co má vztahy a rodinu v pohodě, nepochopí.

autor
1. zář 2021

@guliii Ale člověk co znepříjemňuje druhým život, sám nemůže být TOHLE JE PRESNE ONA!!

autor
1. zář 2021

@zmrzlinka Kez by to tak bylo i u nas🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

autor
1. zář 2021

@brnohrot furt se někam sere,furt něco potřebuje ale děti nepohlidá protoźe je nesnáší.

autor
1. zář 2021

@guliii kèž by to bylo tak jednoduché😤😤

marselina
1. zář 2021

@billythekid věřím, ze nejsme jediná rodina na světě, která takto pretrhala rodinne vazby.
Za ten klid, co teď konečně mame nám to stojí a stalo.
Dětem kontakt nezakazujeme, když chteji můžou je kdykoli navštívit, zavolat. Bydlíme kousek od sebe všichni.

billythekid
1. zář 2021

@marselina nejste jediní. Proto píšu, že chápu. Bohužel vím, jaké to je... 😉

marselina
1. zář 2021

@patapuf prave ze svým dětem dáváme příklad my a než aby byly svědky jak se opravdu rodič nemá chovat vůči svým dětem a opačné, tak jsme to vyřešili takto.
Nám rodina funguje jak ma a tím ze kluci mají 16a13let, mají na to samozřejmě i svůj názor a je stejný jako ten nás.

pampeliska1313
1. zář 2021

Mám s tchýní lepší vztah než s vlastní matkou. Manžel má tchýni takovou, že mi rovnou řekl, že tam nechce jezdit aby syn neviděl, jak se dokáže matka chovat k dceři. Takže teď jezdíme jen občas a nemám problém s tím, aby později moje matka měla vnuka u sebe, protože na něj je zlatá. Rodinu si člověk nevybere, občas ho hold neklape, ale většinou jde najít zlata střední cesta. A někdy se musí utnout kontakt. Nikdo do rodiny nevidí lip, než její členové.

brnohrot
1. zář 2021

Jasně. Neznáme ji a ani situaci v rodině ale děti, vlastní vnoučata, ty že by nesnášela. To není možné. Hlídat se jí třeba nechce , ale snad je má aspoň trochu ráda. Možná je nešťastná a neví co s tím.

pampeliska1313
1. zář 2021

@brnohrot mám v okolí známou, která má dceru a babička nefunguje, protože se sama asi nikdy nesrovnala se svojí ženskou rolí. Její máma se k ní prej taky nechovala dobře, ona se nechovala dobře k mojí známý a nechová se dobře ani k vnučce. Myslím, že je možný, že třeba má babička nějakej blok a proto nechce hlídat vnoučata. Ještě mě napadá - matky manžel má dceru, která má znevýhodněnýho syna.. a taky nechce aby jezdil na návštěvy, nechce ho nikde brát, stydí se za něj a upřednostňuje ty zdravý. Nebo je i možný, že má problém s vnoučaty, protože má problém s dcerou/synem. To prostě člověk neví.

brnohrot
1. zář 2021

@pampeliska1313 máš pravdu. Většinou děti opakují, to co vidí u svých rodičů a chovají se pak ke svým dětem podobně. I když někdo se třeba poučí a nedopusti, aby jeho děti trpěly stejně jak oni sami. Je to složité a zároveň smutné. Život uteče jak voda a tak proč si ho ještě ztrpcovat. Myslím, že každý má v životě dost trápení, která nemůžeme ovlivnit, tak proč si dělat ještě nějaké naschvály a rozepře.

klokanka31
1. zář 2021

@patapuf Tak ono záleží na vztazích. Já manželovu rodinu taky hodila přes palubu.

autor
1. zář 2021

@brnohrot ani fotky si nevystaví nic😤a už jsme jich dávaly x.
Dneska se vetřela na prochazku když jsme šly po dlouhe době se znamýma 😤a vůbec jí to nebylo blbý

zuzineckah
1. zář 2021

bych ji poslala do elegantně do řitě. Na férovku. Já na tohle moc nejsem.

barulina
1. zář 2021

@patapuf nesud. Nevíš. Nepis nesmysly. Ja taky odrizla svou rodinu. A nemam dojem, že nutné dopadnu ja se svými dětmi jak má matka a otec se mnou. A víš proč protože já se snažím být jiná než oni

brnohrot
2. zář 2021

S těma fotkama, to mě mrzí. Třeba je nešťastná, když je sama a cítí se opuštěná. Nevím, neznám její situaci. Zase, když se vetre, kde ji nikdo nezve, tak předpokládám se s ní ani nikdo nebaví, tak ji to dojde a příště to neudělá.

guliii
2. zář 2021

Je mi jasné, že to není tak jednoduché. Bohužel příbuzný si člověk nevybere. Ale nemá cenu se tím dlouho užírat.

autor
2. zář 2021

@brnohrot nedojde. Věř mi.

Strana
z2