Tchyně
Bože jak já ji nesnáším!!!Je to normálni energeticckej upir😤😤😤
(Vykrik)proto anonym.
Joo, taky mam sto chuti obcas takhle vykriknout :D chapu chapu
My se s manželem úplně distancovali jak od jeho rodiny tak od moji a mame klid☺️
Já mám s tchyni lepší vztah než se svojí mámou 🤔😂
@pajushka1 já taky..
Někdy si říkám, že je fajn, že tchýni nemám (podle manžela zlá alkoholicka). Mám jen tchána a ten je až na nějaké drobnosti fajn. Ale občas tchýni závidím (v dobrém) sestře, protože ta má tchýni naprosto úžasnou. Já jsem tedy alespoň ráda, že můj manžel tvrdí, že má nejlepší tchýni na světě. Některé tchýně jsou tedy opravdu za trest, ale ono na ně dojde, chování se jim jednou vrátí. Ale člověk co znepříjemňuje druhým život, sám nemůže být šťastný. Zanadavej si a ulev si, řekni si že na každou sv.ni se vaří voda. Nemusí to být jen tchýně. A nekaž si zbytek dne. 😉
Chápu.Ja návštěvy tchýni zvládám jenom pod vlivem alkoholu 😂😂😂Naštěstí jak byl covid ,tak jsme se neviděli.Ma z něj úplně paniku,tak se zase uvidíme asi příští léto 👍😜
Co zlého ti provedla?
@marselina já to chápu. Ono se to v životě někdy tak sejde... Nikdo přece nebude trhat vztahy s rodiči jen tak. A navíc na obou stranách. Ale to ten, co má vztahy a rodinu v pohodě, nepochopí.
@guliii Ale člověk co znepříjemňuje druhým život, sám nemůže být TOHLE JE PRESNE ONA!!
@zmrzlinka Kez by to tak bylo i u nas🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@brnohrot furt se někam sere,furt něco potřebuje ale děti nepohlidá protoźe je nesnáší.
@guliii kèž by to bylo tak jednoduché😤😤
@billythekid věřím, ze nejsme jediná rodina na světě, která takto pretrhala rodinne vazby.
Za ten klid, co teď konečně mame nám to stojí a stalo.
Dětem kontakt nezakazujeme, když chteji můžou je kdykoli navštívit, zavolat. Bydlíme kousek od sebe všichni.
@marselina nejste jediní. Proto píšu, že chápu. Bohužel vím, jaké to je... 😉
Mám s tchýní lepší vztah než s vlastní matkou. Manžel má tchýni takovou, že mi rovnou řekl, že tam nechce jezdit aby syn neviděl, jak se dokáže matka chovat k dceři. Takže teď jezdíme jen občas a nemám problém s tím, aby později moje matka měla vnuka u sebe, protože na něj je zlatá. Rodinu si člověk nevybere, občas ho hold neklape, ale většinou jde najít zlata střední cesta. A někdy se musí utnout kontakt. Nikdo do rodiny nevidí lip, než její členové.
Jasně. Neznáme ji a ani situaci v rodině ale děti, vlastní vnoučata, ty že by nesnášela. To není možné. Hlídat se jí třeba nechce , ale snad je má aspoň trochu ráda. Možná je nešťastná a neví co s tím.
@brnohrot mám v okolí známou, která má dceru a babička nefunguje, protože se sama asi nikdy nesrovnala se svojí ženskou rolí. Její máma se k ní prej taky nechovala dobře, ona se nechovala dobře k mojí známý a nechová se dobře ani k vnučce. Myslím, že je možný, že třeba má babička nějakej blok a proto nechce hlídat vnoučata. Ještě mě napadá - matky manžel má dceru, která má znevýhodněnýho syna.. a taky nechce aby jezdil na návštěvy, nechce ho nikde brát, stydí se za něj a upřednostňuje ty zdravý. Nebo je i možný, že má problém s vnoučaty, protože má problém s dcerou/synem. To prostě člověk neví.
@pampeliska1313 máš pravdu. Většinou děti opakují, to co vidí u svých rodičů a chovají se pak ke svým dětem podobně. I když někdo se třeba poučí a nedopusti, aby jeho děti trpěly stejně jak oni sami. Je to složité a zároveň smutné. Život uteče jak voda a tak proč si ho ještě ztrpcovat. Myslím, že každý má v životě dost trápení, která nemůžeme ovlivnit, tak proč si dělat ještě nějaké naschvály a rozepře.
@patapuf Tak ono záleží na vztazích. Já manželovu rodinu taky hodila přes palubu.
@brnohrot ani fotky si nevystaví nic😤a už jsme jich dávaly x.
Dneska se vetřela na prochazku když jsme šly po dlouhe době se znamýma 😤a vůbec jí to nebylo blbý
bych ji poslala do elegantně do řitě. Na férovku. Já na tohle moc nejsem.
S těma fotkama, to mě mrzí. Třeba je nešťastná, když je sama a cítí se opuštěná. Nevím, neznám její situaci. Zase, když se vetre, kde ji nikdo nezve, tak předpokládám se s ní ani nikdo nebaví, tak ji to dojde a příště to neudělá.
Je mi jasné, že to není tak jednoduché. Bohužel příbuzný si člověk nevybere. Ale nemá cenu se tím dlouho užírat.
@brnohrot nedojde. Věř mi.

Proc?