Tchýně a syn
23. kvě 2016
Prosim o radu, ma niekto podobny pripad ako ja, ze syn s matkou si volaju denne, ked pride z prace, co papal, co ma nove a volaju spolu aj 2-3 hodiny? Cez vikend aj dlhsie....Jak to mam riesit? Riesim to sama v sebe uz vyse mesiaca, ale fakt mi to lezie na nervy...to, ze maju pekny vzath je OK, ale toto je uz prehnane a mam trochu obavy, ze ked o tom prehovorim s manzelom, budem ta najhorsia, ze to je normalne...ale neni!...ideme na balkon, dame si vinko a ze pokecame a v tom sa vytaca na telefone MAMA 🙄
Milujem ked zavola, ze co navarila a ci nedobehne 300 km k nim a provokuje furt....ked sme u nich, vala sa po nom a furt ho vola v zdrobneninach ako keby mal moj 100-kilovy a dvojmetrovy chlap 5 rokov :(
Co s tym?
Předchozí
Strana
z3
Předchozí
Strana
z3

@slnecnica121 sebecka svina je to....a to normalne nenadavam...mam nieco podobne, ale nie az tak, ze by nam rozkazovala, kedy uz mozme mat deti...je pravda, ze ked som ho dostala z domu, uz mal 30, takze na vnucata sa uz tesila (ona ma 65 teraz) kto vie, ako by to bolo, keby sme boli vekovo inak... Ja som s nim o tom hovorila, ze sa citim, akoby sme nemali ziadne rodinne sukromie, ze teraz je v prvom rade manzel a otec a nie syn, ze to si uzival 30 rokov. A tiez mam vyrazku, ked ho oslovuje ako male dieta a vie o vsetkom, co sa u nas deje a pusinkuje ho vkuse na usta, no humus. To co nevie je, ze nase hadky su 90% o nej... Ale muz aspon obmedzil telefonaty, hlavne predo mnou, snazi sa, aby som nebola na nu taka alergicka, ja totiz nie som zvyknuta, ze ma stale niekto kontroluje, dava mi zrejme rady a vsrtko o mne potrebuje vediet... Rozpravaj sa s nim a povedz mu, nech sa ns to ppzrie z tvojho hladiska. Drzim prsty.