Tchyně fackuje dceru
26. lis 2016
Holky nějak nevím jak na to reagovat. Dcera 3 roky dneska na popud tatínka šla a babičce řekla ,,hovno hoří" že se to naučila už to Ř a babička reagovala tak že ji vrazila facku. Jako chápu že se jí to nelíbí,ale my zásadně přes tvář nefackujeme. Max. dostane na zadek a to už je opravdu krajní řešení. Netuším kolikrát už ji takhle dala facku. Říkám si že asi teda poprvé to nebylo když to udělala úplně bez mrknutí oka.Dcera samozřejmě přiběhla s brekem za mnou.
A co teď? Jak to s tchýni řešit? Já si to prostě nepřeju aby ji vychovávala a už vůbec si nepřeju aby ji fackovala.
Předchozí
Strana
z9
A co řešíš bije tvoje dítě tobě se to nelibyl tak ji to řekni a když by se jí to nelibyl může taky malou přestat vídat úplně a tečka.
Předchozí
Strana
z9

Pro mě prostě jakýkoliv fyzicky trest je selhání a ukazování převahy a ponižování...
Je možné že by to 1x u puberťaka mohlo být omluvitelné kdy už se jako fakt něco stane ( ikdyz i tam to může mít úplně opačný účinek)...ale kdykoliv jindy je to pro mě selhání rodiče a neschopnost reagovat správně.
Stejně jako rev...
A nikde jsem zatím neviděla člověka co bity nebyl a vyrostl z něho zlý člověk ,kdežto naopak děti z rodin kde byly fyzické tresty a křičelo se ...ponižovalo...a nepremysleslo nad výchovou tam to chování v jiné formě je přeneseno do dospělosti...
A jestli pro někoho je ukázání prevahy lehkou bolesti násilím nebo křičením je výchova ...tak pro mě ne ...já to u sebe beru jako selhání a ačkoliv to neumím 100% bez...vždy si z toho beru ponaučení pro příště...že to je to co nechci