icon

Těhotenství. Co si o tom myslíte?

anastasia123
12. pro 2020

Ahoj holky. Ani nevím co tu hledám, asi spíše se potřebuji vypsat.. jde o mě a o mou mámu.
Já mám dvě děti, 1 a půl roku a 3 roky. Otěhotněla jsem po třetí a moje mamka mi radila jít na potrat, řekla mi, že jsem dement pokud si miminko nechám, že na co mi bude třetí děcko.. celých 14 dní jsem se trápila a rozhodovala se. Když jsem řekla své babičce, že už má miminko asi srdíčko tak mi řekla: no a co jako, že už to ma srdce?! V tu chvíli jakoby byl celý svět proti mě. Je fakt, že jsme nebyli v dobré životní situaci ale čekala jsem aspoň nějakou podporu. Nakonec po těžkém váhání jsem se rozhodla si miminko nenechat. Šlo vidět, že jsem tím mámě udělala radost. Samozřejmě, že si to teď vyčítám... Ale k věci. Moje máma má mě a 8 letého bratra. Nikdy ji nešlo moc otěhotnět a co se nestalo..po měsíci od mého potratu otehotnela. Měla z toho obrovskou radost. Já ji objala a pogratulovala. Těhotenství ji moc přeju i když nesouhlasím s tím , jak naprd vychovala mého 8 letého bráchu. Ona si hladí břicho, kupuje si různé vitamíny aby to malé udržela ale na mě padla obrovská lítost a vztek. Vztek už jen z toho principu. Ať už jsme na tom byly jakkoliv, miminko co jsem čekala bylo moje, moje krev a dodnes se kvůli trápím. Huckala mne ať jdu na potrat a byla na měhnusná. A já se ji snažila podpořit a nechtěla jsem ji kazit radost. Přeji si aby se malinké narodilo zdravé, bude to i mákrev. Jen mě strašně mrzí, že jiné děťátko tu nebylo vítané. A takto to bylo u každého z mých dvoudětí. Poprvé mi řekla, že jsem kráva a podruhé prohlásila, že ji i kdyby kůň napustil tak neotehotni. Nikdy jsem od ní nezažila gratulaci k miminka, nikdy žádnou podporu. A včera mi řekla, že mi prý v "dobrým " zavidela. Nemůžu de na ní ani podívat, vidím v tom hroznou vyčůranost. Když si predemnou hladí břicho a pořád o tom mluví.. A mě má být jak? Když mě prakticky dovedli k tomu, dát to svoje pryč a od nikoho kromě přítele se mi nedostala špetka podpory nebo milého slova. Omlouvám se, potřebuji to vyventilovat.. Díky bohu, že v tomto nejsem po ní. Strašně si přeju aby se miminko udrželo ale derou se mi slzy když to moje muselo odejít. Přeji vám holky krásný den, a pokud toto prozivatetak vám chciříct, ať nekoukáte na názory druhých a poslouchatesvoje srdce, protože lidi jsou svině zavistive a klidně to může být i někdo, do koho by jste to v životě neřekli. Přeji vám krásné prožití vánočních svátků. 🙂

Strana
z2
ellyem
12. pro 2020

Já jsem teď taky neplánovaně otěhotněla. Byl to pro nás šok, ale řekli jsme si s přítelem, že to zvládneme. Moje máma se k tomu postavila jako kr.ava. Místo toho, aby mi byla podporou, tak je uražená a chová se jak puberťačka, naštěstí vím, že mám 100% podporu od přítele a od jeho rodiny. I proto vím, že to zvládneme i s mimčem, protože není problém, který by se nedal zvládnout. ❤️

anastasia123
autor
13. pro 2020

@sajul Moc ti děkuju za podporu, vážím si toho ❤

Strana
z2