icon

Vadí vám striptérka na rozlučce se svobodou?

17. črc 2022

Holky, kamos meho pritele porada rozlucku se svobodou a bude tam stripterka. Vadi mi to. Nelibi se mi to. Jsem opravdu divna?

Strana
z7
autor
7. srp 2022

@jola777 Protoze kdyz ti neco vadi, tak hned je v tom nizke sebevedomi 🤦

izz76
7. srp 2022

No tak to věděl,to tak kvůli tomu neměl jít,nebo měl říct kámošovi,že kvůli němu bude rozlučka bez striptérky,protože nahou může vidět jen tebe? Asi nejsi jediná ženská kterou kdy viděl nahou,takže žádné velké překvápko nezažil. Chápu,že svým pocitům člověk neutece,ale myslím,že se tím trápíš zbytečně a dáváš tomu nejspis větší význam než on.

jola777
7. srp 2022

Tak jsem se schválně zeptala manžela a řekl: "Proč bych lezl někam kde se bude nakrucovat nějaká coura?" 🤣 Takže asi tak...

jola777
7. srp 2022

@izz76 Asi by od něj bylo hezké kdyby na svou partnerku bral ohled.

bara88
7. srp 2022

Mě by zajímalo co by si dělala ty kdyby měla kamarádka rozlučku a na ní striptera?nešla by si kvůli tomu?nebo by si řekla že se jdeš schovat jak přijde protože nahého chlapa vidět nechceš?

bara88
7. srp 2022

@jola777 jako že na rozlučku jit neměl jo?

bara88
7. srp 2022

@jola777 hele a jestli si taková žárlivka ,tak se nedivim že ti řekl to,co ti řekl. Podívej se jak to dopadlo tady u paní, chlap ji řekl pravdu a doma to má na rozvod, kdyby držel hubu ,jak by mu bylo lépe

michaela666
7. srp 2022

@bara88 Samozřejmě, že by nešla. Možná by se s kamarádkou přestala i bavit, protože podporovat očumování cizích je hnus.

autor
7. srp 2022

@bara88 Vis co, opravdu nepotrebuji videt jineho naheho muze. Proste je to divny, proc bych se mela koukat na cizi ohon? 🙂

izz76
7. srp 2022

Ale ta nahota je teď druhořadá,představ si,že tvoje kamarádka chce na své rozlučce striptéra. To by jsi kvůli tomu aby jsi náhodou nezahlédla cizí péro nesla? Nebo by ti byla přednější kamarádka a přizpůsobila se situaci?

michaela666
7. srp 2022

Takže kdyby tě opravdu dobrá kamarádka pozvala na rozlučku, chtěla tam striptérka a ty bys to věděla dopředu, prostě řekneš: " Ráda bych to s tebou oslavila, ale nebudu se dívat na cizí ohon. Takže nikam nejdu." ??

izz76
7. srp 2022

@jola777 Máš chytrého manžela,přesně ví co potřebuješ slyšet 😉

michaela666
7. srp 2022

@izz76 Mě to přijde jako klasické "Ty máš pravdu, já mám klid." Stačilo mi jako servírce slyšet tyhle manžílky u piva. Před partnerkou/manželkou jsou zlatíčka a pak by z těch slizkých řečí šel nejeden zvracet. Před kamarády se snaží být za borce.

bara88
7. srp 2022

Neodpověděla si mi na otázku.nesla by si na takovou rozlučku kamaradce?

jana_zofie
7. srp 2022

@jola777 v poradku. Kazdy to mame jinak. Ja jen, zes psala, ze ty, co rikaj, ze jim to nevadi, to rikaji jen proto, ze jim nic jineho nezbyva. A to proste neni pravda. Jestli u nekoho, nevim, ale ja proste netusim, co by mi.melo vadit, kdyz se obcas taky kouknu. A sveho muze si vazim a cenim...

jola777
7. srp 2022

@bara88
@izz76
Myslím, že za ty roky co spolu jsme ho znám dost dobře na to abych věděla jestli kecá. A upřímně, že by tam nešel bych věděla i bez zeptání.
A s tou hospodou jsem taky v klidu, manžel tam nechodí.

autor
7. srp 2022

Kamaradce bych rekla pravdu, ze mi to proste vadi. Citila bych se neprijemne, kdybych se musela divat na ciziho naheho muze.

bara88
7. srp 2022

Pořád si neodpověděla, nešla by si?

michaela666
7. srp 2022

Nebo by ses jí striptéra snažila rozmluvit??

autor
7. srp 2022

@bara88 Ne, nesla. Nebo bych odesla po prichodu toho striptera.

autor
7. srp 2022

@michaela666 Rozmlouvat nikomu nic nebudu, to je kazdeho vec.

bara88
7. srp 2022

A to samé si čekala od svého chlapa aby ze sebe udělal magora

autor
7. srp 2022

@bara88 At dela jak mysli.

bara88
7. srp 2022

Myslím že tvůj chlap bude mít dobré peklo🙂

michaela666
7. srp 2022

Ať dělá jak myslí...ale já se na něj kvůli tomu naštvu a budu ho po rozlučce brát jinak. 👏
Když po chlapovi něco chceš, řekni mu to na rovinu. Většina tyhle tanečky, náznaky a pak nasranost nechápe.
Možná by nešel, kdybys mu na rovinu řekla, že se ti tím zhnusí a budeš dělat scény.

autor
7. srp 2022

@bara88 No jo, ses vestice.

autor
7. srp 2022

@michaela666 Ja mu to rekla.

izz76
7. srp 2022

Zakladatelko a to máš obecně problém s tím vidět někoho nahého,nebo jen když je to stripter? Mě osobně pánský striptýz taky nic neříká,nepřipadá mi to mužné ani sexy,ale pokud bych se u toho naskytla,nemám problém s tím se dívat. Nemusela bych odcházet ani klopit zrak,prostě nahéj chlap s pinďourem,co na tom😃A když holt nic lepšího neumí a baví ho se svlikat za prachy,tak ať si to dělá,ve mě to neprobouzi žádné emoce,ani negativní ani pozitivní.

jola777
7. srp 2022

@bara88 Chlap co bere ohledy na svou ženu je magor? 🤦‍♀️

izz76
7. srp 2022

@bara88 Třeba se mu to líbí,některým chlapum dělá dobře když na ně partnerky žárlí a ještě k tomu jen kvůli stripterce. Si bude připadat jako borec😆

Strana
z7