Virtuální nevěra, jak se mám zachovat?

zvonohlik
3. led 2018

Ahoj, píšu sem pod anonymní přezdívkou, jelikož manžel o mém oficiálním profilu ví a nechci, aby to teď třeba četl. Řeším teď krizi vztahu spojenou s (virtuální) nevěrou a nevím, jak se mám zachovat. Zatím jsem s ním o tom teď napřímo nemluvila, protože nevím, zda se tím vše akorát nezhorší (vysvětlím níže).
Ve zkratce, jsme spolu 12 let (od 20 let), po 10 letech vztahu se nám narodila dcera. V době, kdy jsme byli mladší, jsem nezažila ani stín pochybnosti nad jeho věrností, i když jsme trávili dost času od sebe, každý byl sám na studiích a na Erasmu v zahraničí. Samozřejmě jsme nějaké krize řešili, ale nějaká představa ukončení vztahu vůbec nebyla na místě.

Jako už jsem i zde v diskuzích mnohokrát četla, i u nás změny v jeho chování nastaly v době, kdy jsme začali stavět dům a já jsem otěhotněla (před 3 roky). Partner začal mít zřejmě najednou pocit, že mu ujíždí vlak, že z něho bude usazený otec od rodiny a mládí je pryč. Je to asi pochopitelná reakce, ale...Od té doby je to z mého pohledu jako na houpačce, na jednu stranu je hodný, citlivý, spolehlivý, postavil napůl sám náš dům aj. Ale začal o dost více chodit do hospody a tráví hodně času na facebooku.
Většinou se jedná o nezávaznou konverzaci, ale ne vždycky nevinnou...Vím o tom od doby, kdy se provalila jeho nevěra s kolegyní z práce (tedy on tvrdí, že to žádná nevěra nebyla, jen úlet v opilosti😠). Ona ho nějakou dobu uháněla, často si psali, jemu se to líbilo...na vánočním večírku pak spolu strávili noc v jednom pokoji, prý ho tam "zatáhla a chtěla sex", ale on prý "odolal" a skončilo to tak, že si to navzájem udělali rukou (odolání si teda představuju jinak😝).
Poté si stále psali, ona měla neustálé sexuální narážky a chtěla se stýkat, on už to odmítal, no byla jsem tou dobou již těhotná. Když jsem byla v 6. měsíci, narazila jsem náhodou u něho na počítači na celou jejich konverzaci téměř rok zpátky...celkem mě to vzalo, ale snažil se to všemožně vyžehlit a vysvětlit, já nechtěla roky vztahu zahodit kvůli tomuto a také jsem nechtěla být svobodná matka...slíbil mi, že si s ní přestane psát, což asi i dodržel, ale moje předchozí 100% důvěra k němu byla pryč a asi je napořád. Mě ani tak neranil nějaký fyzický úlet na večírku, to dokážu pochopit...ale to, co jí nakecal o mně během toho, co jsem byla už těhotná, jak jsem stále doma, nic se mnou není aj. asi aby ulevil svědomí. Samozřejmě jsem v těhotenství nebyla tak akční, jak byl zvyklý, ale je to hrozné takto to podávat.

Od té doby až do svatby jsem měla pocit, že je náš vztah celkem v harmonii, radovali jsme se z dcery, nového bydlení aj. Přestože pokračovaly jeho občasné noční tahy s kamarády, neměla jsem čas ani chuť ho nějak kontrolovat. Ale na podzim jsem měla divný pocit a tak jsem mu (i když se za to stydím) projela messenger a pak ještě párkrát...no zjistila jsem, že si dost píše s kamarádkami a dalšími holkami, které potkal někde na tahu hospodami. Vždycky se pro nějakou nadchne a začne ji bombardovat zprávami. V podstatě většinou takové nevinné flirtování, případně stěžování na rodinný život (říká, že má krizi středního věku a nemůže se stále srovnat s usedlejším životem v manželství). Ale párkrát těm holkám i napsal, že se do nich "zamiloval" nejsem si jistá, zda chápe význam toho slova...většinou to zůstalo bez odezvy, ale samozřejmě některé z toho jsou hotové a pokračují v dvojsmyslných konverzacích.

V posledním případě mu ale o dost mladší slečna napsala, že ona je do něho taky "asi trochu zamilovaná" a psali si, že je škoda, že se nepotkali dříve, že mají tolik společného bla bla bla, on pak psal ještě svému nejlepšímu kamarádovi, jak ho to setkání s ní zasáhlo a jak bojuje s tím, aby si s ní něco opravdu nezačal. Nikde a nikomu ani slovo o tom, že by chtěl třeba brát na mě ohled a bylo mu líto zahodit dlouholetý vztah se mnou, které tvrdí, že ji miluje a máme dítě. Řešil jen to, že by se s ní neměl kdy a kde scházet a tak raději do toho nepůjde a vrátí se k "nudnému životu s hodnou paní manželkou".

Nechci ho ztratit a brát dceři tatínka, ale jeho chování (dokazuje si, že je ještě stále atraktivní samec a zároveň si užívá domácího zázemí) mě hluboce zraňuje, uráží a nevím jak dál 😢... Já vím, že bych mu soukromé zprávy číst neměla a kdybych to nedělala, nebyla bych pak ve splínu. Ale jak už jsem psala, od té (zřejmě!) první nevěry mu nemůžu 100% věřit a chci vědět, jak to má, sám mi nepřizná ani to, že si něco tímto chováním kompenzuje. Teď bojuji s tím, zda mu to mám říct, přiznat se k tomu, že jsem několik konverzací četla. Protože on se navenek chová, že náš vztah je v absolutním pořádku, nedává mi najevo nespokojenost, když jsem se ho ptala, zda se se mnou nudí (jelikož to psal tomu kamarádovi), řekl, že jsem se zbláznila.
Nemyslím, že by vyloženě hledal milenku na sex, i když asi by se nechal strhnout, nicméně si prostě užívá této virtuální nevěry (a pomlouvání svého "usedlého" života se mnou) a vede lehce dvojí život. Máte některá podobnou zkušenost a jak byste se zachovaly ?
Omlouvám se za dlouhý text.

nikoulinka
3. led 2018

Mám obdobnou zkušenost. Jen jsme tedy spolu nebyli tak dlouho. Ja tehotna, v novem byte, nove mesto, novy zacatek apod... diky divnemu pocitu, me take donutilo projet mobil, kde se ma.obava potvrdila. Vyresila jsem to nasledovne - pokazde, kdyz odesel do prace, zasla jsem do kvetinarstvi, a koupila si.jednu ruzi. Tu jsem nechala ve vaze, viditelne, v kuchyni na stole. Prvni ignoroval. Na druhou se ptal, odkud je. Tak jsem jen odvetila, ze od znameho, se kterym jsem se potkala a pozval me na kavu... treti ruzi uz rozskubal aa hodil do kose. Od te doby, klid...

nikoulinka
3. led 2018

A jen u ruzi to neskoncilo. Chlap je od prirody lovec. Potrebuje dobyvat a byt svym zpusobem v nejistotě. Takže jsem treba pak jednou tydne (vetsinou kdyz mel ranni), nechala ve drezu schvalne dve sklenicky od kavy. Když mel odpoledni, tak zase treba lahev sektu u kose, apod. vzdy jsem byla schválně dobre oblečená (tim myslim, ze jsem nebyla v domacim outfitu 😂) a namalovana... Ona ta nejistota, ze vlastne uz me nemase asi az tak jistou, jak si myslel, udelala sve... dodnes nevi, jak to bylo doopravdy a ani vedet nebude 😂

sunnurse
3. led 2018

Já osobně bych mu to řekla a chtěla vědět proč mi tvrdí něco a těm lidem něco jiného. Pro mě není odpustitelný argument, že si kompenzuje to, že už musí být usedlý taťka. Pokud se na to ještě necítil, neměl zakládat rodinu. Za svobodna jsem si myslela, že bych nevěru nikdy neodpustila, teď si myslím, že jednorázovku bych překousla, ale to co dělá tvůj chlap by pro mě bylo neodpustitelné.

zvonohlik
autor
3. led 2018

@nikoulinka Ahoj, přiznám se, že taková strategie mě teda nenapadla :D Ale dobrý ! Podstata je u nás asi stejná, mně má partner jistou, zná mě roky a potřebuje "dobývat" a poznávat nové ženy jinde. Bohužel moc žárlivý není, aspoň to nedává najevo (ani k tomu nemá moc důvody poslední roky). Ale taky jsem si říkala, že mu přestanu dělat doma servis a dám mu najevo, že i na mateřské mám stále svůj život...teď v zimě ale s malou nemám možnost tak často někam vyrážet aj.

veeeraf
3. led 2018

chlapi budou lhát a mlžit i přesto, že je pravda napsaná doslova "černý na bílým"...moc dobře to znám. Jakmile na nějakou smsku, konverzaci narazíš, postavíš se k tomu tak, že to tedy chceš řešit, tak začne mlžit a že to tak vlastně vůbec neni..nakonec jsem já ta blbá, že to špatně chápu 🙂 atd

řeknu to asi takhle, pokud si přesvědčená, že je to přes čáru, tak se nenech"ukecat" o mylném úsudku a konej

mis_el
3. led 2018

Taky něco takového zkusím, aby žárlil. Můj přítel teď chodí domů dost pozdě, říká že je v práci ale moc mu to nevěřím. Chodí darovat krev, a včera jsem od něj objevila vpich na ruce. Ale na krvi nebyl, tak jsem mu hned vynadala že byl na plazmě, což jsme se domluvili že chodit už nebude, že mu to za 400 stovky nestojí aby si ničil zdraví které teď nemá růžové. Takže takových akcí, kdy není v práci, ale někde jinde může být víc :( má mě moc jistou asi...ale servis mu už nedělám, přestal mi doma se úplně se vším pomáhat tak jsem mu řekla, že dokud nezačne doma fungovat, ať nečeká to samé ode mě.

peetulkka
3. led 2018

@zvonohlik Jako bych cetla svuj pribeh...krom te virtualni nevery to byla skutečná,pred par dny na vanocnim vecirku.Jsme spolu 10let,dve děti a v cervenci jsme se meli brat😢Kde ty chlapy maj mozek,nejspíš v kalhotách...

simkrk
3. led 2018

Par prispevku a fakt bych rekla ze vsici jsou stejni a my hodny, hloupy holky :/ muj mi byl neverny, ale presto jsem s nim zustala a mame i dcerku.. Ted uz spolu nejsme... Jaksi sem si taky precetls konverzaci s jeho kolegyni a to bylo pres caru.. A rikam to uz ne.. Uz to trpet nebudu..kazda zenska musi vycitit ze se neco deje, ze se ten chlap zmenil, uz jen tim ze chodi dyl domu nebo vlastne co dela a nedela :/ ja bych to s nim resila, dulezita je komunikace.. A joo oni zacnou mlzit, zapirat... A pak z nasranosti reknou jo je to tak.. :/ obcas nrchapu ze kdyz do vztahu/manzelstvi prijde mimco ze ti chlapi jsou najednou jak pubertaci co si musej neco dokazovat :/ my se snazime k sobe vratit.. Ale on moc dobre vi ze ja mu neverna nikdy nebyla a ani nebudu..ja to proste nesvedu :/ a vi ze me ma jistou i kdyu vlastne nikdo si tim jistej byt nemuze :( je to smutny.. Ze lidi si dokazou takhle ublizovat i kdyz vlastne treba ani o nic jit nemusi, ale toho druhyho to rani i tak :/ :(

zvonohlik
autor
3. led 2018

@peetulkka Jak už jsem psala, já mám teď fakt pocit, že se snáz vyrovnám s krátkým úletem a jednorázovým sexem - u nás to v podstatě tak bylo, i když ten můj tvrdí, že to bylo rukou, takže to nevěra nebyla 😈. Víc mi vadí dlouhodobé vypisování si s všemožnýma známýma a holkama, to už je cílená a záměrná aktivita. A jak jsi to vyřešila ? Já si jako představuju, jak bych jednala, nebýt manželé s domem a dítětem...zda bych mu dala hned kopačky nebo jak.

zvonohlik
autor
3. led 2018

@simkrk Jo, dost zarážející je, kolik je případů, kdy se toto stane. Přitom je to doba, kdy žena potřebuje podporu mnohem víc než jindy. Ten můj se jako jinak stará, pomáhá mi doma aj, na to si stěžovat nemůžu. Ale prostě proč s tímto chováním začnou, až když se vztah z randění začne někam posouvat...není to asi vždy vědomé, ale přijde mi to tedy dost svinské, protože jim se odchází snadno, to my zůstaneme s dítětem a malým příjmem.

sunnurse
3. led 2018

Když to bylo rukou, nebyl nevěrný???? 😈 Promiň, ale asi bych ho kopla do koulí. Měla bys mu uštědřit lekci, aby si uvědomil, co doma má a co by mohl ztratit.

simkrk
3. led 2018

@zvonohlik noo to teda... :/ my tez.. Resili barak, do toho mala.. A on ma cas jeste si vypisovat s kolegyni a jeste se s ni schazet na kafickach nekde :/ no na pest toto... :/ je to nepoxhopitelny.
. Oni maj vse jednoduchy... Oni vedej ue my zensky doma deti nenechame a nepujdeme se bavit.. Vedi ze domacnost obstarame i bez nich.. :/ a proto oni asi muzou vsechno :/ ja kdyz sem nekam chtela nekam jit musela sem se ohlizet na to jak on je v praci aby se postaral o malou a vedet to dopredu..on si pak prisel v pul 9 vecer z prace po celym dnu a dockala sem se toho ze me rekl ze jde ven... :/ ja fakt nevim cim ti chlapi myslej a co vlastne chtej... Misto toho aby byli radi jaky maj doma zensky a deti.. Tak akorat delaj skoro vse proto aby je ztratili.... :(

shine2015
3. led 2018

@zvonohlik musíš si říct co ocekavas od toho když mu to reknes??? Je jasné ze buď bude říkat ze je to blbost a nebo natvrdo odejde za touhle poblaznenou, i to se totiž muže stát, aby jsi pak nechodila za nim s prosikem nebo nebyla ještě víc v haji....

Za mě já bch mu teď nic nerikala, pokud to vydrzis... i když je to asi psycho ale pokud on něho nedokáže odejít tak s nim budeš dal a co?? Akorát mu ukazes ze zkousnes další věci a to pro tebe dobre není....

zvedavec2
3. led 2018

@zvonohlik ja ti chtela napsat neco podobneho jako vyse. Osobni zkusenost diky bohu nemam.

Ale podle me mas dve moznosti, podle toho, jaky typ chlapa manzel je. 1) na rovinu si sednout a rict mu cos napsala zde - urazi te nalepka "hodne zenusky", urazi te jeho ulety a zeptat se na jeho navrh reseni.

2) neco na zpusob vyse - zacit mu ukazovat, ze jistou te nema - nechat ho vecer hlidat a jit nekam. Okopirovat jeho zajmy (ma fb? tak dat par fotek z baru/klubu/akce kde by se mu libilo a kdes byla bez nej). Pred vychazkou se nahodit, ukazat, ze mas taky " znameho".

Znam par, kde jim to vyslo - princ William a jeho dnesni zena Kate - po x letech chozeni se rozesli, ze on si chce jeste uzivat a ona je moc usazena. Tak se nahodila, nechala se parkrat vyfotit v cool clubech jak ji to moc slusi a princ? Do par tydnu byl zpatky a ted cekaji treti 😉 ja vim, ze je to priklad z jineho sveta, ale princip ten stejny. Chlap ma pocit, ze ma zenu jistou a to je nuda.

Nebo treti varianta - drsna - zbalit dceru a sebe (jako opravdu zbalit, ne jen jakoby na par dnu. Proste opravdu vyprazdnit skrine) a nechat mu listek, ktery najde vecer v prazdnem dome -" O vsem vim, je konec. ".

Tezko rict, co by na nej platilo, to musis vedet ty. Ale ve 32 nema krizi stredniho veku. To je blbost. A jestli ted dela tohle a ty mu to potichu protrpis, co bude za dalsich 10let?

zvonohlik
autor
3. led 2018

Díky za názory, ráda bych s ním jednala na rovinu a již nikdy nečetla tajně jeho zprávy (za to se teda stydím, ale nikdy by mi to sám nepřiznal, nepřizná ani obecný problém ve vztahu)...ale také se bojím, co by to vyvolalo, jelikož to cítím tak, že teď ho opustit nechci (pokud tedy nebude mít skutečně nějakou milenku).

Takže budu asi vést strategii, kdy se o něho přestanu jednat tak starat a budu se snažit mu dát najevo, že nejsem jen matka v domácnosti, aby začal někdy žárlit (on jinak o mých pár potenciálních ctitelích ví a nemám pocit, že by mu vadili, spíš je rád, že je o mně trochu zájem). Ale nemůžu se ubránit vzteku a bezmoci z toho, že mi toto dělá až teď...pořád si nemyslím, že by vypočítavě čekal, až mě bude mít jistou, ale i tak. Těch případu je tolik, že si říkám, kam se poděla nějaká morálka a zodpovědnost...a sociální sítě tomu taky nahrávají 😔

shine2015
3. led 2018

@zvonohlik podívej se na klimese a partnerské vztahy na YouTube třeba tímto pomůže...toto bude asi na 2dil možná i třetí díl - tam mas i vývoj když to teď vytahnes atd

laskonka85
4. led 2018

@nikoulinka To asi taky zavedu..🙂 🙂 Ja pro zmenu zacla chodit na spinning a do solarka.
Vcera jsem mu oznamila ,ze pondelky a stredy budu chodit pryc..Cumel jak puk...

laskonka85
4. led 2018

To je prave ono...Muj mi po provaleny nevere rekl,ze nema důvod zarlit..ze presne...potrebuje dobyvat..A ze ve me vidi ,,jen ,,matku od deti....Asi moje chyba ze jsem hned par tydnu po porodu nezacla chodit pryc a nenechala mu tu na krku dve deti..z cehoz ta mensi byla po porodu pekne uplakana..Oni jsou snad vsichni stejny.....Misto aby byli radi ,ze maji doma zenu a zdrave deti,tak zacnou blbnout....

zvonohlik
autor
4. led 2018

Holky...děkuju za názory a podporu. Bohužel to u nás nabralo ještě horší směr, nedalo mi to a opět jsem dnes ráno zkontrolovala zprávy. S tou poslední slečnou (co se do sebe navzájem prý zamilovali) se na vánočním večírku i líbal, možná i více. Píše kamarádovi, že nic tak silného nikdy nezažil a že vlastně lituje, že je teď se mnou 😔 Takže to už ani není virtuální nevěra. Myslela jsem, že to chce držet jen na tom psaní, jelikož jsem mu před těmi 3 roky dala jasné ultimátum. Teď vidím, že na to kašle a kdoví co se dělo mezi těmito 2 nevěrami, kdy jsem ho nekontrolovala. Dále si stežuje, jak je těžké být se mnou v sexu vzrušený, od té doby, co máme dítě...Nevím, co na to říct 😢😢 bývám unavená a není to tak bezprostřední, musíme si někdy i sex plánovat, to uznávám. On by podle mě ale chtěl všechno, ženu, milenku, hospodyni a ještě si bokem užívat. Je to jeho právo, pokud se zamiloval, ale jak už jsem psala, chodí tomu jednoznačně a vědomě naproti (náhodné známosti v hospodě, které pak bombarduje zprávami). Je to nezralý zmetek a já teď jen nevím, jak moc razantně to řešit. Rozhodně mu to řeknu, i když jsem ještě včera myslela, že je zbytečné něco rozhrabávat, pokud by si "jen psali". Asi i odjedu k rodičům, aby mu docvaklo, že to, že jsme manželé s dítětem, neznamená, že mě má jistou navždy. Do toho jsem před měsícem potratila a pořád nejsem psychicky ani fyzicky v pořádku. Vážně uvažuju o nějakém psychologovi, ale nejdřív musím(e) vyřešit, co bude s naším vztahem dál, nedokážu si zatím představit, jak bude reagovat...je mi jasné, že se bude snažit náš vztah zachránit, ale nevím, zda se mi do toho samotné opět chce.

zvonohlik
autor
4. led 2018

Ještě dovětek - v červnu 2017 jsme měli svatbu a od té doby jsme se snažili o druhé dítě...Všichni kamarádi nás pokládají za ideální pár 😈 Mám z toho pocit, že jsem žila s někým úplně jiným 😢

laskonka85
4. led 2018

@zvonohlik To je idiot....promin...Ja byla taky u psychologa..Ale co delat se stejne musis rozhodnout sama ..Stojí ti vubec za to ,s nim prez tohle vsechno zustat?Pokud ano,nemelo by mu to snadno projit...

shine2015
4. led 2018

@zvonohlik podívej se nejprve na klimese.... polid teď v tomto stadiu odejdes počítej ze mu to usnadnis a on bude s ni... polid má teď zblblou hlavu zapomen ze se bude chtít vracet.... jsi na to připravena?? Ze to ze odejdes bude konec?

simkrk
4. led 2018

@zvonohlik to je zmetek... :( :/ achjoo... Jsou to lumpove ti chlapi :/ proc tyvole kdyz uz maj zenu a dite si nedaj pokoj s jinejma :/ :(... Jo sex je sice dulezity ve vztahu.. Ale tak vzdy a pokazdy to jit nemuze :/ obcas si rikas ze ti chlapi stojej fakt za nic.. :(

simkrk
4. led 2018

@shine2015 jak pises... Tak jsem to mela ja... Odesla sem a zustal s ni..bylo to pro nej jednoduzso i kdyz me rekl zeby s ni nebyl kdybych neodesla.. Ted uz spolu nejsou a chce byt zase se mnou.. Par mesicui si uzival a pak mu asi doslo o co prisel....
@zvonohlik

sunnurse
4. led 2018

Holka, tak to už je síla. Máš snad nějakou hrdost, ne? Přece si takto nenecháš s...t na hlavu. Ano, pokud odejdeš, je možný, že ho to hodí do náruče té druhé. Ale teda zůstávat s někým, kdo s tebou takhle vytírá, to nemáš za potřebí. A i když ti naslibuje hory doly, nezmění se. Já sice tuto zkušenost nemám, ale moje blízká příbuzná ano. Ačkoliv jí sliboval kde co, sám byl žárlivej, podváděl ji celých 40 let jejich manželství. A ona to celou dobu věděla...

shine2015
4. led 2018

@simkrk jistě - je teď zblby a holt půl roku až rok potrva než procitne... je to těžký ale teď v zakladatelcine situaci je nejlepší - pokud fakt není připravena na konec a na to se dívat jak se s ni vodí a smířena ze se budou líbat a mít sex tak aby ji to bylo fakt jedno, tak momentálně nedělat nic a hlavně mu to nerikat

shine2015
4. led 2018

@sunnurse pokud není mentálně připravena na konec tak se z toho u rodičů posere.... pokud teda čeká on si teď něco uvědomí tím ze ona odejde....

zvonohlik
autor
4. led 2018

Oni v reálném vztahu zatím nejsou, bylo to zatím spíš takové oťukávání (plus teda líbání). Té slečně je něco přes dvacet a fakt nevím, zda ví, že je ženatý s dítětem...řekla bych, že ne a pravděpodobně asi o takový vztah nestojí, ale nevím. Ale to je mi jedno, zda jsou ve vztahu či je to spíš jeho přání a zatmění hlavy hormony. Teď mi jde o to, jak tím zraňuje mě a asi mi je i jedno, jak vážná nevěra to je...Myslím si, že mě ani nechce opustit, na to je moc pohodlný, ale je možné, že mu to opravdu dá záminku k odchodu. Sama nevím, zda s ním chci být, teď mám pocit, že ne, ale jsem ve fázi, kdy to přes to naštvání a zoufalost nedokážu říct...díky za tipy na Klimeše, dnes na to určitě mrknu.

shine2015
4. led 2018

@zvonohlik podívej se na ro hlavně na ten myslím druhy díl a třetí - je to dlouhé.... nedělej žádné ukvapene věci a zatím mu nic neříkej.... myslím ze se v tobě bude a i možná teď už střídá vztek naštvaní a zrada s tím ze ho milujes a chceš aby věděl jak trpis tím jak se chová/zachoval do teď... a aby přišel s prosikem i s omluvou.... ale to teď neudělá ani kdyby ses nám hlavu stavěla - pokud odejdes fakt mu das volné ruce a nepřijde v teto fázi jistě ne.... a bude zkoušet novou známost protože ty budeš pryč a jeho to k ni táhne.....
A nic mu neříkej nebo se ponizis ... pokud to reknes tak jak to bude vnímat když zustanes?? Ze si muže dovolit cokoliv navíc začne doma Být dost blba atmosféra.... když tovytahnes a budeš si chtít zanechat hrdost tak budeš muset odejít a teď za tebou fakt nepřijde.... a budeš h toho v haji....
Je to blba situace ale ne neřešitelná jen nic neúspěchej.

shine2015
4. led 2018

@zvonohlik a je jedno jak to má ona... jestli ví nebo neví ze on někoho má.... on je teď hormonalne zblbly to je cele.